Dziabong 5 Napisano Wrzesień 7, 2021 Witam, Taki pomysł miałem na wszystkie bolączki tego świata jak pandemie, zakazy i nakazy, podatki itp itd I co się okazało... że działa. Lewa w górę i jak najdłuższego ciepłego sezonu 1 Przemek Niedzin zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaca68 2 Napisano Wrzesień 9, 2021 Witam. Mam i ja. Kupiona 3 tyg temu, rocznik 2019. 2 maciek_m1 i Przemek Niedzin zareagowały na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bednarcm 0 Napisano Wrzesień 17, 2021 Cześć, dołączam i ja. Moto odebrane 2 tygodnie temu, wczoraj serwis po 1kkm, zaczynam cieszyć się jazdą i na razie wygląda na to, że zostanę tutaj dłużej :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rafik 76 1 Napisano Listopad 2, 2021 (edytowany) 2014 rok 1200s z przebiegiem 51k. Zakup kilka dni temu. Mam nadzieję że mnie nie rozczaruje. Niestety końcówka sezonu... Edytowano Listopad 2, 2021 przez Rafik 76 1 Przemek Niedzin zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Listopad 5, 2021 2 Asty i picek zareagowały na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karuk 4 Napisano Listopad 23, 2021 Cześć wszystkim, Ja i moja 1260 2020r. Póki co dopiero się poznajemy i zacznę personalizację. Zastanawia mnie jednak czy to forum ciągle funkcjonuje, bo mam sporo pytań i wątpliwości. Pozdrawiam, Karuk 1 Przemek Niedzin zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ezy 0 Napisano Grudzień 23, 2021 Witajcie, chwalić nie ma się czym za bardzo - MTS 620 z '06 r, dopiero co kupiona i opony zmienione. Pozdro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Einstein86 0 Napisano Luty 20, 2022 (edytowany) Witam Przedstawiam mojego czerwonego diabła MTS 1260S Edytowano Luty 20, 2022 przez Einstein86 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gin555 1 Napisano Marzec 20, 2022 1260s daje adrenalinę, nie sądziłem że będzie tak wyrywać. Jakby ktoś był chętny to odsprzedam, zdaje się że muszę mieć coś mniejszego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemek Niedzin 0 Napisano Maj 22, 2022 Cześć, Multi A.D.2012 Pikes Peak, przebieg 44000 km. Radziejowice/ Mszczonów (mazowieckie) Kupiona od Damiana ze Zduńskiej Woli, serwisowana wcześniej w jmgmotocykle, po zakupie gruby serwis w Motomaniax. Jeździ jak zła, dokupione kufry boczne, gmole, stojak centralny i kilka innych pierdół. Zdrowia ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach