[email protected] 0 Napisano Maj 8, 2015 Właśnie chodzi o to, że ja mam 796. Zamiany nie przewiduję, tylko sprzedaż ; ) Zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Maj 8, 2015 Niesamowicie zachecajace. Ale wiesz, od ogloszen mamy specjalny dzial... (wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bagi 0 Napisano Maj 18, 2015 Mój Hypek w wersji school bike ;) : Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trombka 0 Napisano Maj 18, 2015 Dobre... :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TEDDY 0 Napisano Lipiec 17, 2015 nowe moto stare graty nowe barwy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trombka 0 Napisano Lipiec 17, 2015 Zajebisty efekt z białą ramą i zadupek bez tych osłon też zgrabnie wygląda. Jakieś dalsze plany przeróbek? Ja się za swojego powoli też zabieram, ale większość modyfikacji zostawiam na zimę żeby mieć co w garażu robić :razz: . Miałem nic nie robić, ale po desmomeetingu nie da rady siedzieć bezczynnie :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sidorowski 0 Napisano Lipiec 21, 2015 To ja też się pochwalę i przywitam:-) Jestem z Wawy, na motocyklach (dużych) jeżdżę > 10 lat, obecnie m.in. na Hypermotardzie - w załączeniu. Widzę tu dużo ciekawych tematów , liczę na inspirację :smile: Pozdrawiam, Sidorowski P.S. Szukam transparentnej osłony pasków rozrządu do rocznika 2010, w Rizomie nie ma, w Ducati też nie, wiecie może gdzie można kupić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alo 0 Napisano Listopad 13, 2015 (edytowany) Od sprzedaży S2R1000 minęły dwa lata więc zupełnie przypadkiem odwiedziłem salon Ducati... No i przepadłem :) Nowy SP jest już mój :D Niedługo wrzucę więcej fotek bo dopiero w przyszłym tygodniu będzie u mnie w garażu. Edytowano Listopad 13, 2015 przez alo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Listopad 13, 2015 Gratuluje zakupu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bagi 0 Napisano Listopad 13, 2015 Super! Gratuluję i niech służy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Listopad 14, 2015 O matko, ale sprzęty... To malowanie-piękne, a SP to już klasa sama w sobie... :)Ależ mi się takie hipki podobają... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TEDDY 0 Napisano Listopad 19, 2015 (edytowany) sp jest mega miałem na chwile fajny sprzet, wole moment starego silnika 1100 zamiast 821 ale i tak 821sp jest Extra Edytowano Listopad 19, 2015 przez TEDDY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alo 0 Napisano Listopad 19, 2015 Właśnie w takim byłem zakochany, świetnie wygląda ta biała rama.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alo 0 Napisano Listopad 26, 2015 No to mogę się pochwalić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Listopad 26, 2015 wygląda super i wiem komu ślinka cieknie :) co nie Janusz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Listopad 26, 2015 Świetne malowanie i ten komin, moto idealne na miasto i nie tylko, gratulacje :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WuJot 0 Napisano Listopad 27, 2015 Jest śliczny. Gratulacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Henshell 0 Napisano Listopad 27, 2015 Bedzie Pan zadowolony :razz: Zazdraszczam malowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marshal 0 Napisano Listopad 27, 2015 Piekny :) Gratuluję! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jackvboom 0 Napisano Grudzień 3, 2015 Dobra, to i ja się pochwalę. Obecnie do malowania na czarno poszły wszystkie siwe elementy. Kilka dodatków planuję dokupić, ale generalnie zostanie czerwony z carbonowymi dodatkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jackvboom 0 Napisano Luty 12, 2016 Jeszcze kilka rzeczy zostało ale hypek prawie gotowy do sezonu; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Luty 12, 2016 ładnie się prezentuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
remki 0 Napisano Marzec 27, 2016 Hej! W przywitalni napisałem już kilka słów o moim hipku. Poszukiwałem Z1000 z rocznika 2010-14, ale wiadomo jak to w naszym pięknym kraju bywa na rynku używanych motocykli. Mój znajomy ściągnął sobie z Padwy pięknego Hypermotarda 1100 z 2008r, którego miał zatrzymać dla siebie, ale proza życia zmusiła go do sprzedaży. Tak oto stałem się właścicielem bolońskiego diabła. Od pierwszego właściciela, z pełną historią serwisową, stan po prostu idealny. Parę osób już pytało się mnie czy kupiłem nowego. Na pierwszy strzał poszedł rutynowy serwis - olej, filtry, klocki i komplet opon. I tak od wczoraj nawinęliśmy już razem 500km, często z przednim kołem w górze. Sukcesywnie będę opisywał modyfikacje i nasze wspólne przygody na blogu (adres w stopce), bo mam na niego ambitny plan. Kilka fotek: Serwis i wymiana opon: I nasze wspólne: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jackvboom 0 Napisano Marzec 29, 2016 Zostało kilka rzeczy wymeinić ale już sezon w pełni rozpoczęty ... smiga aż miło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
remki 0 Napisano Marzec 29, 2016 Zostało kilka rzeczy wymeinić ale już sezon w pełni rozpoczęty ... smiga aż miło Mógłbyś mi na PW napisać gdzie kupiłeś lusterka i adaptery? Szukam czegoś sensownego do swojego hipka, ceny w ASO porażają, Adaptery barracudy juz wyglądają lepiej, ale wciąż mam watpliwości co wybrać :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach