desmofighter 1 Napisano Marzec 11, 2011 na moje ucho dudni jak trza! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Marzec 11, 2011 Musze wtrącic swoje 3 grosze do dyskujsji , sam ten wydech wyszperałem w necie a że mój przyjaciel jest równie psychiczny jak ja od razu stwierdził że to jedyne co możemy założyć do sprzęta. Jak widać w linku który przesłał powyżej gaduli wydech ok. W desmosedici jakoś nikt nie neguje odgłosu wydechu rodem z GP. Zależało nam na jak najlżejszej wizulanie tylnej sekcji , wszystkie inne wydechy albo zasłaniają koło albo są pod zadupkiem i też robi się ciężko. Z drugiej strony im więcej przeciwników tym lepiej :) , będzie rzadki egzemplarz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy 0 Napisano Marzec 11, 2011 Jak dla mnie jeden ładniejszych układów do streetfightera . Pasuje w 100% do stylistyki motocykla tak jak 2wheels napisał wszystkie inne zasłaniają tył motocykla i jak na mój gust są poprostu brzydkie. Ale to tylko moja subiektywna opinia. Jeszcze takie krótkie karboniki fajnie wyglądają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Marzec 11, 2011 Musze wtrącic swoje 3 grosze do dyskujsji , sam ten wydech wyszperałem w necie a że mój przyjaciel jest równie psychiczny jak ja od razu stwierdził że to jedyne co możemy założyć do sprzęta. Heheh, i tak trzymać. Na tym drugim filmiku nieźle daje! Zakładać Panowie i niech właścicielom ryżowych wiertarek gul skacze :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Marzec 11, 2011 kopernik4 pochwal sie streetem, czybym mial blizniaka ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Marzec 11, 2011 tutaj jeszcze cos innego z typu odsłoniętych tylnych kół w streetfighterze , tez o nim myslelismy przez chwile ale jednak za bardzo przypoimna według nas "kran" Ten który pokazał Billy też ciekawy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Marzec 14, 2011 Co to za tarcze hamulcowe ma ten street z postu Billego? Jakieś węglowe? :shock: A wydeszek, fajny ten pojedynczy Termis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Marzec 15, 2011 Co to za tarcze hamulcowe ma ten street z postu Billego?Jakieś węglowe? :shock: A wydeszek, fajny ten pojedynczy Termis. ...a węglowe :) http://shop.durbahn.de/shop/en/products ... /Braketech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Marzec 15, 2011 Waooooooooww !!Nie wiedziałem ,że słowa "bez kompromisu" mają tyle zer.. :? :shock: :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Marzec 15, 2011 Waooooooooww !!Nie wiedziałem ,że słowa "bez kompromisu" mają tyle zer.. :? :shock: :o ja tam zer nie widze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fadi 0 Napisano Marzec 16, 2011 A jaka jest szybkość zużycia takich zestawów. Mniej wiecej... ile tarcze, ile klocki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Marzec 18, 2011 O ile dobrze kojarzę w samochodach to tarcze wymienia się bardzo rzadko za to klocki lecą i są pieruńsko drogie. Acha i mają kiepską skuteczność na mokro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Kwiecień 13, 2011 jak już człowiak sam czegoś nie doda to dział streetfighter nigdy się w aktywnych wątkach nie pojawi.... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Kwiecień 13, 2011 Pięknie, teraz czekamy na filmik :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Kwiecień 13, 2011 Wydech jest genialny !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Kwiecień 13, 2011 Obłęd tylko po kiego czorta to ferrari :?: :!: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
63waldi 0 Napisano Kwiecień 13, 2011 jak już człowiak sam czegoś nie doda to dział streetfighter nigdy się w aktywnych wątkach nie pojawi.... :( To prawda ....... ten dział to chyba tylko Ty prowadzisz ,ale twój sprzęcik zacnie wygląda :clap: :wink: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Kwiecień 13, 2011 jak już człowiak sam czegoś nie doda to dział streetfighter nigdy się w aktywnych wątkach nie pojawi.... :( To prawda ....... ten dział to chyba tylko Ty prowadzisz ,ale twój sprzęcik zacnie wygląda :clap: :wink: KOMUNIKAT DO ADMINISTRATORÓW PROSZE ZMIENIĆ NAZWE DZIAŁU NA DESMOFIGHTER ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 13, 2011 jak już człowiak sam czegoś nie doda to dział streetfighter nigdy się w aktywnych wątkach nie pojawi.... :( 8-) <---milczenie theodora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Kwiecień 13, 2011 Prawdziwy rozbójnik!! Nagraj jak gada. Posłuchamy :roll: ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 14, 2011 Obłęd tylko po kiego czorta to ferrari :?: :!: bo na ferrari jest znaczek ducati jak już człowiak sam czegoś nie doda to dział streetfighter nigdy się w aktywnych wątkach nie pojawi.... :( 8-) <---milczenie theodora hehe w końcu :P Jak dla mnie wygląda kozacko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 14, 2011 8-) <---milczenie theodora Czyli Theoś miał coś kąśliwego do powiedzenia, ale tym razem się powstrzymał :lol: :lol: :lol: Brawo Theo - nie bolało, prawda ? :lol: :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Kwiecień 14, 2011 jak już człowiak sam czegoś nie doda to dział streetfighter nigdy się w aktywnych wątkach nie pojawi.... :( Poczekaj do następnego sezonu.. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Kwiecień 14, 2011 Wydech robi robotę :twisted: Tylko te lusterka jakieś takie jakby za duże jak na streeta... :roll: Albo to złudzenie optyczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Kwiecień 14, 2011 Bardzo fajne moto :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach