desmofighter 1 Napisano Marzec 26, 2012 nie ma sprawy, możemy polatać , masz jeszcze SF, czy już kupiłeś Diavela ? ;) mam SF, jak bedziesz latał napisz smsa 602.286.597 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
63waldi 0 Napisano Kwiecień 13, 2012 trochę nowych rzeczy mu zapodałem,więc tak na szybko kilka zdjęć ,żeby temat nie umarł .. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Kwiecień 13, 2012 Siadłem, padłem wziąłem i umarłem. Masakra!!! Podziwiam! Zarówno maszynę jak i zapał właściciela do upgrade'owania ;) ;) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Kwiecień 13, 2012 Ale zabijaka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 13, 2012 Tiaaa....wiedziałem... Waldi - jesteś niemożliwy ! Niby nic się w oczy nie rzuca, a jest tłusto, smacznie i na temat. Wszystko się zgrywa i do siebie pasuje. Potwierdza się powiedzenie: "Diabeł tkwi w szczegółach" :clap: :clap: :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurak 1 Napisano Kwiecień 13, 2012 Pięknie Waldi jest co podziwiać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enZo 0 Napisano Kwiecień 17, 2012 trochę nowych rzeczy mu zapodałem,więc tak na szybko kilka zdjęć ,żeby temat nie umarł .. ;) A żeby nie było za kolorowo :twisted: :P to wrzucę łyżkę dziegciu do tej beczki miodu :mrgreen: 1. Nie podoba mi się ta "szybka" :P - nie kumam po kiego golas a później owiewki ? :P ma wiać i tyle :D 2. Manetki - dużo fajniejsze są z Rizoma model LUX który bardziej pasuje moim zdaniem do tylu "ulicznego zabijaki". 3. Klamki - mimo że to renomowany produkt to wyglądem przypomina dokładnie te chińskie badziewia. Również bardziej na wypasie moim zdaniem są klamki regulowane śrubą a nie "przesuwakiem" jak np. Duca Bike EVO :P Ale to tylko moje osobiste odczucia - ważne że właściciel zadowolony :) Reszta pełen WYPAS :D Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
63waldi 0 Napisano Kwiecień 17, 2012 dzięki chłopaki za Wasze uwagi.....lubię jak zdania są różne, bo to bardziej motywuje... ;) słowo LUX źle mi się kojarzy ....za dużo srebrnego, klamki właśnie takie chciałem, w Monsterze mam regulowane pokrętłami i ciągle je musiałem regulować po zabawach ciekawskich przechodniów, skręcenie imbusem skutkowało ukręceniem pokrętła :oops: szybka też mi się nie podoba i chyba nie zagości na nim zbyt długo...ale ma pewien plus nie "kastruje głowy "powyżej 160 :lol: ale to jeszcze nie wszystko, czekam jeszcze na kilka drobiazgów... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enZo 0 Napisano Kwiecień 17, 2012 dzięki chłopaki za Wasze uwagi.....lubię jak zdania są różne, bo to bardziej motywuje... ;) słowo LUX źle mi się kojarzy ....za dużo srebrnego, klamki właśnie takie chciałem, w Monsterze mam regulowane pokrętłami i ciągle je musiałem regulować po zabawach ciekawskich przechodniów, skręcenie imbusem skutkowało ukręceniem pokrętła :oops: szybka też mi się nie podoba i chyba nie zagości na nim zbyt długo...ale ma pewien plus nie "kastruje głowy "powyżej 160 :lol: ale to jeszcze nie wszystko, czekam jeszcze na kilka drobiazgów... ;) LUXy są też czarne :P http://www.legato-motocykle.pl/files/ga ... 3B_(Medium).jpg To gdzie Ty takie moto zostawiasz że Ci kręcą >? U mnie urwał bym komuś rękę jak bym zobaczył że mi kręci :twisted: :mrgreen: To golas - ma kastrować głowe :P Jak się nie podoba to kup se Pan z owiewką :P :mrgreen: Jak sama nazwa wskazuje to "uliczny wojownik" a nie "cipkowóz" :crazy: :mrgreen: A klamki takie mi chodziło http://www.ducati.ms/forums/attachments ... 26_big.jpg To czekamy na resztę ekstrasów :) Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nabassu 0 Napisano Kwiecień 17, 2012 A ma ktos takiego prawdziwego streetfightera z krwi i kosci czy same kupne salonowe? Znaczy zbudowany od zera golas z super sporta? Chetnie bym obejrzal cos rodzimego a nie tylko zagraniczne fora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Kwiecień 17, 2012 Co prawda to nie Ducati, ale własna produkcja od podstaw i dotego kiedyś był to SBK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nabassu 0 Napisano Kwiecień 17, 2012 no! i tutaj slowo "projekt" znajduje swoje odbicie. bo zmiana plastikow z jednego koloru na inny czy tez kupienie owiewki z katalogu i okreslenie tego mianem "modyfikacji" no lekkie naduzycie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Kwiecień 17, 2012 no!i tutaj slowo "projekt" znajduje swoje odbicie. bo zmiana plastikow z jednego koloru na inny czy tez kupienie owiewki z katalogu i okreslenie tego mianem "modyfikacji" no lekkie naduzycie :) A Ty to byś furę w profilu zmienił, i do garażu z gumówką biegusiem ogołacać to nowe cudeńko :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nabassu 0 Napisano Kwiecień 17, 2012 cudenko moze jutro skalecze. silnik wylatuje z wachaczem bo w proch idzie kilka rzeczy. niestety oryginalny nie bede bo gosc zrobil ideal i tego nie pobije, a mysle od kilku miesiecy :( ctrl-c, ctrl-v w wiekszosci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szlak 2 Napisano Czerwiec 10, 2012 skoro powstał dział do chwalenia się :D .... takie tam... nic specjalnego... no i w ramach dzień dobry dla wszystkich STF-owców ;) wzmacniam kręgi szyjne od kilku dni :DDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas270cdi 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 no jest czad:) piękna bioła perła:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 No proszę jaki ładny! ;) Gratuluję sprzęta ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szlak 2 Napisano Czerwiec 10, 2012 thx piękny będzie po zimie na razie ma kilka małych bolących wizualnie drobiazgów ale popracuje się i nad tym, teraz szkoda sezonu który jest w pełni :D a każdy kilometr nawinięty tym moto to frajda jakich mało, ogłuszająca frajda :D na razie na wtorek idą oleje, płyny, filtry i opona (przód)... najbliższa przyszłość to napęd... a później... podobno akrapovic jest cichszy od tej zacnej seri którą mam więc będzie przymiarka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
63waldi 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 ładny ,ładny ;) gratulacje , ale mięśnie trzeba wzmocnić :lol: za to frajda i radocha z jazdy ogromna... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barteq 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 Pytanko do Waldiego. Nie wpadasz czasami na Zaniemyśl - ostatni raz sobota 23.06 ?? Kurde wyrwał mnie ktoś od TV - od razu rozpoznałem dźwiek Ducata. O mało co nóg nie połamałem biegnąc do okna. Sam nie mam jeszcze żadnego Ducati i w ten sposób reaguje na L2 Desmo. Pełno tam japonii jeździ niestety, a Ducatów brak. Zapraszam wszystkich przy okazji - super okolica. Jeśli to byłeś Ty to następnym razem zapraszam na kawę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
63waldi 0 Napisano Sierpień 29, 2012 witaj, tak byłem wtedy w Zaniemyślu przelotem...... ;) , dzięki za zaproszenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barteq 0 Napisano Sierpień 30, 2012 Mimo później odpowiedzi zaproszenie cały czas aktualne :) Daj znać kiedy wpadniesz. Trzeba pokazać okolicznej japońszczyźnie, czym prawdziwe moto jest!!! pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Grudzień 12, 2012 gdyby ktos lubil sie chwalic a czuje ze ciagle nie ma czym to sluze pomoca ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ulik 0 Napisano Grudzień 30, 2013 a u mnie w garażu zamieszkał od tego roku Pan Stefan :grin: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Suzumushi 0 Napisano Grudzień 30, 2013 No najwyraźniej przegapiłem ten wątek :) u mnie też zawitał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach