Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

delta81

Pochwal się swoim Streetfighterem.

Polecane posty

nie ma sprawy, możemy polatać , masz jeszcze SF, czy już kupiłeś Diavela ? ;)

mam SF, jak bedziesz latał napisz smsa 602.286.597

trochę nowych rzeczy mu zapodałem,więc tak na szybko kilka zdjęć ,żeby temat nie umarł .. ;)

post-249-1366037946,0924_thumb.jpg

post-249-1366037946,2721_thumb.jpg

post-249-1366037946,4484_thumb.jpg

post-249-1366037946,6207_thumb.jpg

post-249-1366037946,7126_thumb.jpg

post-249-1366037946,9632_thumb.jpg

post-249-1366037947,1669_thumb.jpg

post-249-1366037947,3306_thumb.jpg

Siadłem, padłem wziąłem i umarłem.

Masakra!!!

Podziwiam! Zarówno maszynę jak i zapał właściciela do upgrade'owania ;) ;) ;)

Tiaaa....wiedziałem...

Waldi - jesteś niemożliwy !

Niby nic się w oczy nie rzuca, a jest tłusto, smacznie i na temat.

Wszystko się zgrywa i do siebie pasuje.

Potwierdza się powiedzenie: "Diabeł tkwi w szczegółach"

:clap: :clap: :clap:

trochę nowych rzeczy mu zapodałem,więc tak na szybko kilka zdjęć ,żeby temat nie umarł .. ;)

A żeby nie było za kolorowo :twisted: :P to wrzucę łyżkę dziegciu do tej beczki miodu :mrgreen:

1. Nie podoba mi się ta "szybka" :P - nie kumam po kiego golas a później owiewki ? :P ma wiać i tyle :D

2. Manetki - dużo fajniejsze są z Rizoma model LUX który bardziej pasuje moim zdaniem do tylu "ulicznego zabijaki".

3. Klamki - mimo że to renomowany produkt to wyglądem przypomina dokładnie te chińskie badziewia. Również bardziej na wypasie moim zdaniem są klamki regulowane śrubą a nie "przesuwakiem" jak np. Duca Bike EVO :P

Ale to tylko moje osobiste odczucia - ważne że właściciel zadowolony :)

Reszta pełen WYPAS :D

Pozdro

dzięki chłopaki za Wasze uwagi.....lubię jak zdania są różne, bo to bardziej motywuje... ;)

słowo LUX źle mi się kojarzy ....za dużo srebrnego, klamki właśnie takie chciałem, w Monsterze mam regulowane pokrętłami i ciągle je musiałem regulować po zabawach ciekawskich przechodniów, skręcenie imbusem skutkowało ukręceniem pokrętła :oops:

szybka też mi się nie podoba i chyba nie zagości na nim zbyt długo...ale ma pewien plus nie "kastruje głowy "powyżej 160 :lol:

ale to jeszcze nie wszystko, czekam jeszcze na kilka drobiazgów... ;)

dzięki chłopaki za Wasze uwagi.....lubię jak zdania są różne, bo to bardziej motywuje... ;)

słowo LUX źle mi się kojarzy ....za dużo srebrnego, klamki właśnie takie chciałem, w Monsterze mam regulowane pokrętłami i ciągle je musiałem regulować po zabawach ciekawskich przechodniów, skręcenie imbusem skutkowało ukręceniem pokrętła :oops:

szybka też mi się nie podoba i chyba nie zagości na nim zbyt długo...ale ma pewien plus nie "kastruje głowy "powyżej 160 :lol:

ale to jeszcze nie wszystko, czekam jeszcze na kilka drobiazgów... ;)

LUXy są też czarne :P

http://www.legato-motocykle.pl/files/ga ... 3B_(Medium).jpg

To gdzie Ty takie moto zostawiasz że Ci kręcą >? U mnie urwał bym komuś rękę jak bym zobaczył że mi kręci :twisted: :mrgreen:

To golas - ma kastrować głowe :P Jak się nie podoba to kup se Pan z owiewką :P :mrgreen: Jak sama nazwa wskazuje to "uliczny wojownik" a nie "cipkowóz" :crazy: :mrgreen:

A klamki takie mi chodziło

http://www.ducati.ms/forums/attachments ... 26_big.jpg

To czekamy na resztę ekstrasów :)

Pozdro

A ma ktos takiego prawdziwego streetfightera z krwi i kosci czy same kupne salonowe?

Znaczy zbudowany od zera golas z super sporta? Chetnie bym obejrzal cos rodzimego a nie tylko zagraniczne fora.

krl    0

Co prawda to nie Ducati, ale własna produkcja od podstaw i dotego kiedyś był to SBK.

post-968-1366037966,3887_thumb.jpg

post-968-1366037966,5813_thumb.jpeg

post-968-1366037966,6952_thumb.jpg

no!

i tutaj slowo "projekt" znajduje swoje odbicie.

bo zmiana plastikow z jednego koloru na inny czy tez kupienie owiewki z katalogu i okreslenie tego mianem "modyfikacji" no lekkie naduzycie :)

no!

i tutaj slowo "projekt" znajduje swoje odbicie.

bo zmiana plastikow z jednego koloru na inny czy tez kupienie owiewki z katalogu i okreslenie tego mianem "modyfikacji" no lekkie naduzycie :)

A Ty to byś furę w profilu zmienił, i do garażu z gumówką biegusiem ogołacać to nowe cudeńko :lol:

cudenko moze jutro skalecze. silnik wylatuje z wachaczem bo w proch idzie kilka rzeczy.

niestety oryginalny nie bede bo gosc zrobil ideal i tego nie pobije, a mysle od kilku miesiecy :( ctrl-c, ctrl-v w wiekszosci.

skoro powstał dział do chwalenia się :D .... takie tam... nic specjalnego... no i w ramach dzień dobry dla wszystkich STF-owców ;)

wzmacniam kręgi szyjne od kilku dni :DDDD

post-1677-1366038160,4915_thumb.jpg

thx

piękny będzie po zimie na razie ma kilka małych bolących wizualnie drobiazgów ale popracuje się i nad tym, teraz szkoda sezonu który jest w pełni :D a każdy kilometr nawinięty tym moto to frajda jakich mało, ogłuszająca frajda :D

na razie na wtorek idą oleje, płyny, filtry i opona (przód)... najbliższa przyszłość to napęd... a później... podobno akrapovic jest cichszy od tej zacnej seri którą mam więc będzie przymiarka ;)

ładny ,ładny ;) gratulacje , ale mięśnie trzeba wzmocnić :lol: za to frajda i radocha z jazdy ogromna... ;)

Pytanko do Waldiego.

Nie wpadasz czasami na Zaniemyśl - ostatni raz sobota 23.06 ??

Kurde wyrwał mnie ktoś od TV - od razu rozpoznałem dźwiek Ducata. O mało co nóg nie połamałem biegnąc do okna.

Sam nie mam jeszcze żadnego Ducati i w ten sposób reaguje na L2 Desmo. Pełno tam japonii jeździ niestety, a Ducatów brak.

Zapraszam wszystkich przy okazji - super okolica.

Jeśli to byłeś Ty to następnym razem zapraszam na kawę :)

Mimo później odpowiedzi zaproszenie cały czas aktualne :)

Daj znać kiedy wpadniesz. Trzeba pokazać okolicznej japońszczyźnie, czym prawdziwe moto jest!!!

pzdr

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.