musieli 30 Napisano Wrzesień 29, 2010 Jak w temacie, lekka zębatka Supersprox 37 zębów (-1 w stosunku do oryginału) kolor złoto-grafitowy. Dodatkowo - otwory na tłumiki drgań posiadają kołnierz, który nie pozwoli im się wydostać na zewnątrz i uszkodzić kołnierzmimośrodu (co ostatnio staje sią jakąś plagą). I to wszystko za cenę 530zł (siermiężny oryginał kosztuje 770zł :lol: ) Oczywiście jest możliwość zamówienia zębatki do oryginalnego przełożenia (38 zębów) - czarno-srebrna na zdjęciu poniżej, może być również cała czarna bądź czarno-czerwona. Generalnie rozpiętość jest od 36 do 42 :shock: zębów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Wrzesień 30, 2010 Chłopaku ta złota jest dla mnie, pamiętasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Wrzesień 30, 2010 Chłopaku ta złota jest dla mnie, pamiętasz? Eeeeee chłopaku chyba znowu jestes drugi hi hi hi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Wrzesień 30, 2010 tak naprawdę to jest dla mnie do mojej 10 którą kiedys sobie kupię. Więc jesteście na 2 i 3 pozycji :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Wrzesień 30, 2010 pierwsze primo ja już/jeszcze mam 1098 drugie primo mam bliżej do Darka niż Franz :-) scusate ragazzi Supersprox e mia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Wrzesień 30, 2010 Więc jesteście na 2 i 3 pozycji :-D Odpadliście w przedbiegach- złotą zębatkę biorę ja :!: Robię odstraszacz demonów :crazy: - zębatka będzie wisieć na korbie z Primadonny, całość w karterze od Krencika będzie napędzana łańcuchem i zębatką od Royala. Są jeszcze jakieś pytania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zulus 1 Napisano Wrzesień 30, 2010 ....taaaaaaaa jeszcze jeszcze dodaj moją mokrą świecocewkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Wrzesień 30, 2010 No właśnie czegoś mi brakowało. Dzięki Zulusie :idea: P.S. Szykuje się temat roku :lolno: Sorry Darek, ale będzie zawsze na wierzchu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Wrzesień 30, 2010 Zaraz Wam się oberwie za spam :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Wrzesień 30, 2010 Ja niewinnie wspomnę o kilku regulatorach napięcia i wiaderku pogubionych śrub z nietypowym uzwojeniem i "masakrystycznych" cenach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Wrzesień 30, 2010 Dla podsumowania Waszej radosnej twórczości chciałem powiedzieć, że to nie złota komnata, zębatek starczy dla Wszystkich :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Wrzesień 30, 2010 no to ja poprosze złotą 69 zębów, ale żeby te zęby wygodnie układały sie na boczku i nie kaleczyły napędu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Wrzesień 30, 2010 no to ja poprosze złotą 69 zębów, ale żeby te zęby wygodnie układały sie na boczku i nie kaleczyły napędu ??? :ugeek: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Październik 1, 2010 zdziwko?? hahaha a trzexwy byłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach