MINI-MAN 1 Napisano Październik 8, 2010 Witam potrebuję transportu busem lub lawetą dla motocykla z niemiec okolice berlina.... za około 2-3 tyg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Październik 8, 2010 Coś tam nakupował? Prędziuchno mnie tu powiedzieć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Październik 9, 2010 888 mam nagrane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Październik 16, 2010 Nieaktualne, 888 Już zwiezione .... 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Październik 16, 2010 No pokaż coś... Nie bądż taki :roll: :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Październik 16, 2010 No pokaż coś... Nie bądż taki :roll: :D Właśnie Mini co tak napięcie budujesz... dawaj fotacze kurcze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Październik 16, 2010 Właśnie go zrzuciłem z wozu.... jutro podeślę kilka fotek, chociaż wolał bym go najpierw dopieścić, ale Powiem niezły HARDCORE jest fajny, chyba nie dam rady zasnąć :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Październik 16, 2010 Łączę się z Tobą w tym bólu!!!!! Heh.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Październik 16, 2010 ....Nie chrzań tylko foty pokaż .. ... też chce cierpieć !!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Październik 17, 2010 fotka w dziale Historyczne.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach