Archie 0 Napisano Październik 14, 2010 na stronce oficjalnej Ducati.com nie ma już motocykli z serii classic......mamy relikty:) ale to chyba dobrze:) pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Październik 14, 2010 :lol: Świetna nowina.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Październik 14, 2010 TAK! Zresztą GTki już tylko ostatnio "chodziły" , Esy i nasze na początku "spadły".... Ja się nie martwię :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Październik 14, 2010 TAK!Zresztą GTki już tylko ostatnio "chodziły" , Esy i nasze na początku "spadły".... Ja się nie martwię :D Ja sie martwie bo za dwa lata moja 11-tka dołaczy do waszych :roll: i nadażysz człowieku :?: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Październik 14, 2010 Trzeba było monstera kupić. Słońce zgaśnie, wrzechświaty pogrążą się zgniecione grawitacją czarnych dziur i staną się kwazarami, a monstery będą zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Październik 14, 2010 mój był stary już w dniu zakupu nowego:) taki paradoks:) fajnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Październik 14, 2010 prawdziwy paradoks to sraczka bo często i rzadko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Październik 14, 2010 Krencik jesteś widzę znowu w formie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Październik 14, 2010 Może teraz cena zamiast spadać pójdzie w górę :mrgreen: W PL dalej jest dostępny :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach