MINI-MAN 1 Napisano Październik 17, 2010 moja nowa stara maszyna... wymaga pracy, na zimę mam zajęcie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Październik 17, 2010 jest piemny wariacie - wszedl do kangoo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Październik 17, 2010 Nawet nie próbowałem, pożyczyłem iveco..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Październik 17, 2010 Ma klimat.... gratulacje zakupu :!: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Październik 17, 2010 No to wreszcie jakiś konkret! GRATULACJE. Fajna sztuka. Podrzuć trochę więcej fotek. Wygląda nieżle.. Co chcesz przy niej robić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Październik 17, 2010 Wyglada ładnie, ale trzeba wymienić wszystkie uszczelki w silniku, paski łożyska uszczelniacze itd... Po za tym rozebrać go oblukać jaki stan i złożyć do kupy. Lakier owiewki-powrót do oryginału (MVagusta look nie za bardzo mi się widzi) zmieniam plastik na monoposto z białym polem amor skrętu WP wydechy wysokie i głośne te pracują jak karabin maszynowy (Niemiec na szczęście dożucił wydech i sporo fantów...) Ogólnie chciał bym go dopieścić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Październik 17, 2010 Super. Znowu na wiosnę będziesz robił furorę.!! Powodzonka. Jak będziesz dłubał rzucaj coś czasami na forum , takie wątki fajnie się czyta. Ja zacząłem dłubać przy swoim. Wymieniłem paski i płyny (zdecydowanie polepszył się hamulec) i usunąłem tylną łopatę... Dalsze działania przewidywane,, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Październik 17, 2010 Ja w sportclassicu zmieniłem zaciski na 4 tłoczkowe, płyn DOT 5 i klocki SQR to są hamulce !!!! chciałem powiedzieć kotwice... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasper 0 Napisano Październik 17, 2010 Gratulacje, też mi się taka marzy :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Październik 17, 2010 Jest piękny, it's beautiful...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Październik 18, 2010 Gratulacje Mini! Super sprzęcior. Jak będzie wyglądał tak jak mówisz to będzie zayebiście! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Październik 18, 2010 Cała zima przed nami Prace rozpoczynam od przyszłego tygodnia. Na wiosnę będzie jak nówka .... wszystkie plany zrealizuję, większość fantów juży leży na półce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Październik 18, 2010 To się dobrze przygotowałeś na zimę :thumbup: No to czekamy z niecierpliwością na efekt końcowy 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Październik 18, 2010 Fajny sprzęt gratulacje :) Powodzenie w doprowadzaniu do ideału. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Październik 19, 2010 Moto dziś zaparkowało w MOTOMANIAX.pl i powiem, że jest niezły rodzynek! Spodziewałem się czegoś do remontu, a tutaj taka sztunia!!! On jest poprostu do przebudowy a nie do remontu! :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Październik 19, 2010 Tym bardziej GRATY Mini!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Październik 19, 2010 heh, jak zmontujesz z tego takiego przepięknego superbike'a Team Police a'la Polen albo Falappa to nie będziesz MINI a MAXI :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Październik 20, 2010 :lol: :lol: Taki jest plan, będę szedł w tym kierunku na ile wystarcze środków płatniczych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Październik 20, 2010 o kuuurrrrr = sluszna droga mini - bede kibicowal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Październik 20, 2010 Nuuuu łllladnaaaa. Podoba mi się i to bardzo. Może jakieś dane techniczne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Październik 21, 2010 Tak w skrócie moc 100 PS/9000 moment 77/6800 masa 210kg długość 204 cm pr,max-250+ 0-100 3,9s. wrażenie z posiadania- bezcenne :D ale są w necie różne dane ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Październik 25, 2010 Gratuluję zakupu!!! :) 888 zawsze był moim marzeniem... Ja też tej zimy przerabiam mojego na replikę Douga Polena z 1991. ...niestety nie 888 a SS900 :( Ale też będzie piękny! :) Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Październik 25, 2010 A zadupek zmieniasz na SL czy zostawiasz biposto ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Październik 26, 2010 Najchętniej zmieniłbym na SL ale za rzadko jeżdżę sam :) Może kupię monoposto i będę zakładał je od święta :) Planuję wymalować białe pole i numer w połowie na zadupku, w połowie na nakładce na siedzenie. Zrobiłem sobie małą "wizkę" i myślę, że będzie git! :) ...jak wrócę z roboty to wrzucę wizkę, to oblukasz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Październik 26, 2010 ...a oto mój SS przed i po "faceliftingu" a'la 888 Douga Polena :) Dziś się zaczęło! Odebrałem z poczty pierwszą karbonową część! :) I jak Ci się widzi?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach