Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Bernatowitz

Bern i jego problemy z aku ;-)

Polecane posty

Spoko, jak by coś się poprawiło w relacjach to dawaj znać, będę jutro okołoserwisowo.

Wreszcie zagadał.

Przyczyna awarii:

rozrusznik - po rozebraniu okazało się że komutator jest zapierniczony solidnie "osadem/odpadem" ze szczotek i dipa.

Komutator po oczyszczeniu sprawił że rozrusznik zagadał i działa

Po założeniu wyżej wspomnianego do Monstera, dzisiaj w ulewie usłyszałem ukochany dźwięk.

Jestem szczęśliwy ;)

Dzięki - pzdr.

Theoś, a ja nie wierzę, że w polowych warunkach, zgięty w pół, za pomocą śrubokręta i przypadkowych narzędzi wyjąłeś ten rozrusznik.

Jeśli potraktować to jako trening tfu tfu odpukać przed niespodziankami w drodze na Liban, to jesteś przygotowany niczym rumuńskie nastolatki do Mistrzostw Europy w gimnastyce akrobatycznej..

BTW. Ciekawe, jakie rumuńskie mistrzynie spotkamy po drodze...

Rano 4 C i odpalił, dojechałem do Stolicznej ale coś nie halo jest chyba ze sprzęgłem ślizgało mi się na niskich biegach albo:

Nie wiem co to ślizganie sprzęgła

zapomniałem jak się jeździ

przestawiłem klamkę od sprzęgła i nie wiem jak jej używać

Wkurzony Bern.

Przy takiej temperaturze i aurze jako takiej to prędzej opona Ci się ślizga, nie sprzęgło.

Tym bardziej jesli dzieje się to na niskich biegach. Jeśli byłoby to sprzęgło to ślizgałoby się na wysokich przełożeniach.

He he Bern, jak na kartoflanej oponie pojechałem na Moto Mikołajki, to też mi się ślizgało, ale na styku czarnego, 5 letniego kartofla z niezbyt czarnym i zimnym asfaltem.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.