Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
topgear68

Pasek Ducati Company

Polecane posty

Gdybym miał to za darmo bym oddał, chociaż nie, pewnie dawno bym go wyrzucił... ;)

Gdybym miał to za darmo bym oddał, chociaż nie, pewnie dawno bym go wyrzucił... ;)

No, ale o co Ci chodzi :?: Zły dzień :?:

Po prostu pozwoliłem sobie wyrazić opinię na temat estetyki rzeczonego paska. A dzień bardzo dobry, dziękuję :-D

Po prostu pozwoliłem sobie wyrazić opinię na temat estetyki rzeczonego paska. A dzień bardzo dobry, dziękuję :-D

Ale ja nie pytalem o opinie :wtf:

Ale ja nie pytalem o opinie :wtf:

Dlatego też rzeczona opinia o rzeczonym pasku miała formę nieco zaawoluowaną :roll:

topgear wszyscy jesteśmy albo byliśmy "nowymi" ale to nie ma najmniejszego znaczenia. Panom jak wspomniał Franek popsuly się motocykle i do tego jeszcze koniec sezonu. :mrgreen:

widzialem ten pasek na żywo i uwierz mi ze jak na pasek parciany za 150pln to wukonanie jest tragiczne. lepsze paski widzialem w H&M po 29,90. nie pisze tego zlosliwie bo sam sie zastanawialem nad nim dopoki w brnie nie zobaczylem go na zywo - a kosztowal w promocji 15ojro, nie kupilem

lkrencik, dzięki za informacje nie widziałem go na żywo no ale skoro mówisz ze nie warty tych pieniędzy to się jeszcze zastanowię.

130zł, mogę sprowadzić w następnej paczce z zagramanicy, pewnie za jakiś tydzień :roll:

Moze i dobre ale napewno nie dla nowych.

Tu nie ma podziału na nowych i nie nowych. Wszyscy są jednakowo klekotnięci, a że styl wypowiedzi mało glamur :crazy: - don't stres.

Zresztą poczytasz- się przekonasz się :D

A dobre ceny na paski były kiedyś na VipBuyCośTam. Sam kupiłem, bo 150 zyla lekka przesada, nawet jak na Ducati :mrgreen:

Kolegen nie my nie tacy straszni tylko pomagać Ci chcieliśmy nie przejmuj się pierdołami ;-) Glamour bleeee... haha

Tejker man

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.