topgear68 0 Napisano Listopad 10, 2010 Jak w temacie, kupie taki pasek: http://ducati.torn.com.pl/palio/html.ru ... =775074717 Może ma ktoś taniej :?: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 10, 2010 Gdybym miał to za darmo bym oddał, chociaż nie, pewnie dawno bym go wyrzucił... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Listopad 10, 2010 Gdybym miał to za darmo bym oddał, chociaż nie, pewnie dawno bym go wyrzucił... ;) No, ale o co Ci chodzi :?: Zły dzień :?: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 10, 2010 Po prostu pozwoliłem sobie wyrazić opinię na temat estetyki rzeczonego paska. A dzień bardzo dobry, dziękuję :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
porsa 0 Napisano Listopad 10, 2010 Ciekawa dyskusja :D Widać, że zaczynamy "sezon ogórkowy". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Listopad 10, 2010 Po prostu pozwoliłem sobie wyrazić opinię na temat estetyki rzeczonego paska. A dzień bardzo dobry, dziękuję :-D Ale ja nie pytalem o opinie :wtf: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 10, 2010 Po prostu pozwoliłem sobie wyrazić opinię na temat estetyki rzeczonego paska. A dzień bardzo dobry, dziękuję :-D Ale ja nie pytalem o opinie :wtf: Dlatego też rzeczona opinia o rzeczonym pasku miała formę nieco zaawoluowaną :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Listopad 10, 2010 theodor, sezon zakończyłeś czy co :?: Idź do garażu fele wyczyść a nie spamuj... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Listopad 10, 2010 :D :mrgreen: :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Listopad 10, 2010 ooooo aaaaaaaaaaaahahahaha jeszcze takiego tematu nie było :shock: jak masz w sklepie to o co pytasz tak naprawdę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Listopad 10, 2010 jak masz w sklepie to o co pytasz tak naprawdę? Może ma ktoś taniej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Listopad 11, 2010 Widze ze zostalem zlinczowany to zamykamy temat. Dzieki za pomoc. Napewno sie odwdziecze :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Listopad 11, 2010 Nie bój. Chłopakom się pewnie motory zepsuły :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Listopad 11, 2010 Nie denerwuj się - to dobre chłopaki są :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Listopad 11, 2010 Nie denerwuj się - to dobre chłopaki są :mrgreen: Moze i dobre ale napewno nie dla nowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Listopad 11, 2010 topgear wszyscy jesteśmy albo byliśmy "nowymi" ale to nie ma najmniejszego znaczenia. Panom jak wspomniał Franek popsuly się motocykle i do tego jeszcze koniec sezonu. :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Listopad 11, 2010 widzialem ten pasek na żywo i uwierz mi ze jak na pasek parciany za 150pln to wukonanie jest tragiczne. lepsze paski widzialem w H&M po 29,90. nie pisze tego zlosliwie bo sam sie zastanawialem nad nim dopoki w brnie nie zobaczylem go na zywo - a kosztowal w promocji 15ojro, nie kupilem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Listopad 11, 2010 lkrencik, dzięki za informacje nie widziałem go na żywo no ale skoro mówisz ze nie warty tych pieniędzy to się jeszcze zastanowię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Listopad 11, 2010 130zł, mogę sprowadzić w następnej paczce z zagramanicy, pewnie za jakiś tydzień :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Listopad 11, 2010 Moze i dobre ale napewno nie dla nowych. Tu nie ma podziału na nowych i nie nowych. Wszyscy są jednakowo klekotnięci, a że styl wypowiedzi mało glamur :crazy: - don't stres. Zresztą poczytasz- się przekonasz się :D A dobre ceny na paski były kiedyś na VipBuyCośTam. Sam kupiłem, bo 150 zyla lekka przesada, nawet jak na Ducati :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Listopad 11, 2010 Jak to nie ma nowych, mniej nowych i bardziej starych? To jak my sie rozpoznajemy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Listopad 11, 2010 To jak my sie rozpoznajemy? Po zapachu :roll: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Listopad 11, 2010 Kolegen nie my nie tacy straszni tylko pomagać Ci chcieliśmy nie przejmuj się pierdołami ;-) Glamour bleeee... haha Tejker man Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach