theodor 2 Napisano Kwiecień 8, 2011 prace są zbyt zaawansowane aby drobna fotka nie zdradziła zbyt wiele. Od tej chwili nawet goscie serwisu nie będą już mieli okazji zobaczyć Monsta. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Kwiecień 8, 2011 Protestuję! I tak już połowa klubu wie połowę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Kwiecień 8, 2011 Od tej chwili nawet goscie serwisu nie będą już mieli okazji zobaczyć Monsta. ;) Znaczy co - zabierasz do Otrębus? :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 8, 2011 Położę na nim plaster słoniny* :D * plaster słoniny to nomenklaturze motomaniax pojedyńczy element psujący bardzo wartosciową całość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
63waldi 0 Napisano Kwiecień 8, 2011 to uważaj bo ci go sikorki obsiądą... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 9, 2011 Właśnie dostałem sygnał że część body mojego monstra już zapodkładowana. Coraz realniejsze staje sie dojechanie na meeting projektem ukończonym w 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Kwiecień 9, 2011 O ile Misiek dopomoże :mrgreen: Ja wiem ... ale nie powiem. Najlepszy efekt jest widoczny jak pokaże się zdjęcia motocykla przed modyfikacjami i już skończonego :D Ja tam pokaże moje 2 kółka jak je skończę :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 9, 2011 O ile Misiek dopomoże :mrgreen: : To fakt. gdyby nie pomoc kilku osób byłbym naprawde daleko w tyle z robotą. Ale na podziekowania przyjdzie własciwy czas. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 14, 2011 Pierwszy element wrócił z lakierowania. Jest kocur w nowym designie :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Kwiecień 15, 2011 Pierwszy element wrócił z lakierowania. Jest kocur w nowym designie :twisted: Ten błotnik z garażu??? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 15, 2011 W garażu bez klucza :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Kwiecień 15, 2011 W garażu bez klucza :D :D Zamknął lakiernika i nie wypuścił go, aż porządnie polakieruje. Bidak 13 razy poprawki robił, aż Dr.Th zaakceptował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cagiva4 0 Napisano Kwiecień 17, 2011 Jest to możliwe że widziałem w sobotę Dukata "theodora" w Przeżmierowie pod Moto aksesoria? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 17, 2011 Jak mógłbyś zobaczyć mojego monstera, skoro nie wiesz jak wygląda? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 17, 2011 Jest to możliwe że widziałem w sobotę Dukata "theodora" w Przeżmierowie pod Moto aksesoria? Mojemu daleko do "Króla Monsterów", ale niezaprzeczalny fakt, że tam chwilę byłem - ok. 12.00 Sprawa druga: czego mógłby szukać Theo (lub Jego Potwór) w Moto-Akcesoriach, gdy "Król jest nagi" ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cagiva4 0 Napisano Kwiecień 17, 2011 Ktoś podjechał ok.godz.19.20 Monsterem malowanym w kolor marlboro.Miał takie same sety i ten sam siłownik sprzęgła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 17, 2011 a od kiedy monster Theodora jest w kolorze Marlboro? Z tego co wiem obecne barwy to kameleon czarno-bordowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cagiva4 0 Napisano Kwiecień 17, 2011 Rame ma czerwoną z tego co wiem.Więc kto to był? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 17, 2011 ramę ma, ale monster to nie tylko rama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 22, 2011 Przyszła zamówiona końcówka układu wydechowego. Mogłem wreszcie zakończyć pasowanie kolektora wydechowego. Teraz całość pojedzie na pospawanie TIG-em. A po świętach odbieram "blachy" z lakieru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 22, 2011 "Końcówka" ??? To będzie jedna ? Może chcesz moją pojedynczą - chętnie zamienię na "klasyka" ;) :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 22, 2011 Końcówka, bo jednej mi brakowało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Kwiecień 22, 2011 Jest to możliwe że widziałem w sobotę Dukata "theodora" w Przeżmierowie pod Moto aksesoria? Więcej detali :) jezeli byl w otoczeniu 3 hayabus i bmw 1000rr to był mój ale nie ma naklejki tytoniowej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Kwiecień 23, 2011 Theo, a jak skończysz to wrzucisz foty? :D Czy dopiero na meetingu będziesz się "chwalił" ? :evil: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cagiva4 0 Napisano Kwiecień 26, 2011 Jest to możliwe że widziałem w sobotę Dukata "theodora" w Przeżmierowie pod Moto aksesoria? Więcej detali :) jezeli byl w otoczeniu 3 hayabus i bmw 1000rr to był mój ale nie ma naklejki tytoniowej :) Widziałwm tam dwie białe haye.Naklejki nie było ale kolor tak <font color='red'>[desmo]</font>....ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach