theodor 2 Napisano Styczeń 27, 2012 Wyświetlacz biegów działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 27, 2012 jest N? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Styczeń 27, 2012 jest N? Aktualnie jest tylko R ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 27, 2012 dobrze że nie PRL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 27, 2012 Tak, wyświetla się zero. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Styczeń 28, 2012 Wyświetla się od 0 do 8 :lol: Ciekawe jak w praktyce w słońcu się sprawdzi. Ale patent całkiem całkiem, proste urządzenie, montaż już nie koniecznie a skuteczne. Ciekawe w którym motocyklu jest więcej niż 6 biegów. PRL to chyba wrócił razem z obecną ekipą :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Styczeń 29, 2012 Wyświetla się od 0 do 8 :lol: Ciekawe jak w praktyce w słońcu się sprawdzi. Ale patent całkiem całkiem, proste urządzenie, montaż już nie koniecznie a skuteczne. Ciekawe w którym motocyklu jest więcej niż 6 biegów. PRL to chyba wrócił razem z obecną ekipą :lol: A no był taki motocykl Cagiva Mito miała 7 biegów choć te produkowane po 1996r miały już tylko 6 biegów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 29, 2012 Kiedyś istniała klasa 50ccm i miały po 12 biegów. Mam gdzieś rysunki złożeniowe skrzyni od takiego motocykla. Koszmar mechanika. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 30, 2012 Rozwazam wykonanie nowych płyt adapterów pod sety, tak aby w trzech miejscach punkty podparcia były. Teraz jest tak: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Styczeń 30, 2012 Rozwazam wykonanie nowych płyt adapterów pod sety, tak aby w trzech miejscach punkty podparcia były.Teraz jest tak: Ale dalej będą zamocowane na dwóch śrubach do ramy. Chyba szkoda roboty. No chyba ,że coś innego wymyśliłeś? Poza tym nie planujesz dzwonów w tym sezonie chyba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 30, 2012 wszystko to samo tylko na dole podparte dodatkowo. A dzownów nie planuję, ale sie z nimi liczę. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Styczeń 31, 2012 Obstawiam że dzięki 3-ciemu punktowi podparcia sety będą bardziej stabilne, to chyba bez frezarki się nie obejdzie. Albo frezarka i TIG. Będziesz robił coś na wzór podstawek od S4R ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 31, 2012 Lekko zmodyfikuję krztałt tych adapterów, tak by wykorzystać oś wahacza jako punkt podparcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 3, 2012 oł Yeaahhh!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Luty 3, 2012 oł Yeaahhh!!! RÓŻOWY!???!! To chyba prowokacja..! :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 3, 2012 Ano różowy, chciałem by Musieliniemu sie podobał chociaż jeden element mojego motocykla. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Luty 3, 2012 kurde bedziemy miec takie same wyswietlacze biegów, rolgazy, kurde Theo łil ju mery mi in holand? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 3, 2012 oxfort... yyy.. ofkors Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 6, 2012 Wyświetlacz biegów zamontowany i podłączony. Wszystko ładnie działa. Miałem lekkie obawy przed rozpędzaniem koła na każdym biegu z motocyklem na stojaku, ale nie zeskoczył. 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 9, 2012 Mam clipony. Jutro ostatecznie kończę stelaż pod czachę. Jako że zdecydowanie częściej będę jednak na torach cartingowych, gdzie aerodynamika nie ma znaczenia, przewiduje również wersję z prostokatną lub owalną tablicą numeru startowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 10, 2012 stelaż gotowy. Teraz tylko polakierować czaszę. A żeby było śmiesznie to przestała mi się ta koncepcja podobać. ;) Może w kolorze i z polem na nr startowy usnam że jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Marzec 10, 2012 Nie bądź pedant, to ma zapie*dalać, a nie się podobać :lol: No chyba, że Ci będzie ciężko tym jeździć, to wydaj mi go w całości, albo chociaż zamień na Katanę :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 10, 2012 Można cos zrobić dobrze, albo źle. Wersji pośredniej nie ma ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Marzec 10, 2012 Po co Ci ta czacha :) Ty się chowasz w całości za obrotomierzem :P Ogólnie nie wygląda to najlepiej... ale może spełni swoją rolę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 10, 2012 Mam przed warsztatem kosz 1100ltr. Jakby co wejdzie w całości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach