MINI-MAN 1 Napisano Luty 12, 2011 Potrzebuję dekiel aluminiowy do suchego sprzędła może być przytarty, i tak idzie pod nóż... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Luty 12, 2011 Mam oryginał z dziewiątek. Pani Alu, czy ten dekiel jest z alu??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Luty 12, 2011 Nazywam się dżon, best dżon :-)))) :lol: ... stalowy w wkładką....podwójne ścianki z wypełnieniem w środku, dlatego, najlepiej wycinać wodą, bo laser wysmaża wypełnienie i wychodzi brzydko... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Luty 12, 2011 Mam oryginał z dziewiątek.Pani Alu, czy ten dekiel jest z alu??? Jak aluminiowy masz to za ile mi go puścisz ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 13, 2011 To jest stalowy dekiel, taki jak ten z Hipcia co Ci pokazywałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Luty 13, 2011 Ale jak ktoś chce, to się nie krępować :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Luty 13, 2011 Frank jak se zrobisz suchara we Wdowie to co będziesz ręcznie pilnikiem wycinać, jak dekielek pogonisz - stalowy/przekładkowy???? Się zastanów Kuzyn! Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 13, 2011 No no i okleina drwnopodobna na to :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Luty 13, 2011 :crazy: :mrgreen: :clap: o yeah... Dobra nie spamuję:-). Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Luty 14, 2011 Frank jak se zrobisz suchara we Wdowie to co będziesz ręcznie pilnikiem wycinać, jak dekielek pogonisz - stalowy/przekładkowy???? Się zastanów Kuzyn!Pozdr. J-999 Kuzyn- do Wdowy dekielek dawno czeka: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
63waldi 0 Napisano Luty 15, 2011 franek i to jest kawałek ładnego metalu.... a nie jakaś tapeta.. :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach