franek 0 Napisano Marzec 26, 2011 Yo. Chętnie zmienię fotel kapitański w mojej Janis na holenderski wypoczynek w stylu: Ewentualnie przyjmę Wujka Dobrą Radę, gdzie można coś takiego uszyć. Magików z mariomoto wyciągnę z rękawa, jak nic nie znajdę. Póki co szukam nowych talentów w stylu magika od Edhausta Pozdro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Marzec 26, 2011 Prawie goldwing.. ale comfort! :shock: Widzę ,że planujesz dłuuuuuuugie trasy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Marzec 26, 2011 Komfort to już jest! Ma być jak na Harleju, tylko nogi razem. Przecież do Libanu ze szpagatem nie dojadę :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Marzec 26, 2011 A pytałeś o szycie tam : http://www.werson.waw.pl/ inna opcja to poszukać czegoś we Francji - tam są bardzo popularne takie kanapy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Marzec 26, 2011 Werson już kiedyś przerabialiśmy na forum. W choooj drodzy są, jakby zamiast skór szyli z napletków wieloryba (tak jak stołki barowe na jachcie Onasisa). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 26, 2011 Te! Wersalka z Zulusem pogadaj On ma dobry namiar, chyba! Ma Ci byc dziubek wygodnie bo bagazu mej rodziny sporo bedzie...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Marzec 26, 2011 W takim razie na innym forum motocyklistów widziałem kilka tematów z obszywaniem kanap w PL. W Werson 400 - 1000PLN obszycie kanapy, jak pytałem jakiś czas temu. A zapytaj jeszcze tu : Bartnicki Tadeusz TapicerstwoTadeusza Boya-Żeleńskiego 84, 40-750 Katowice32 209 40 60 Ewentualnie: http://www.mariomoto.pl/page23.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marekst4s 0 Napisano Marzec 26, 2011 mariomoto jest ok. , jest tam mój st-ek pierwsza wersja i było zrobione solidnie a kanapa kierowcy była obniżona o ok.1,5cm. a w drugiej wersji też dobrze zrobił . Najpierw materiał alacarbon był przyklejony i na drugi dzień naciągany. Nic nie odstaje i leży lepiej niż oryginał. Facet najpierw się napłacze jaka to straszna robota żeby to dobrze wyglądało ale warto, Ja jestem zadowolony, chociaż nie jest tani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Marzec 26, 2011 Na początku napisałem: Magików z mariomoto wyciągnę z rękawa, jak nic nie znajdę. Chyba nie ma wyjścia :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 27, 2011 Na początku napisałem:Magików z mariomoto wyciągnę z rękawa, jak nic nie znajdę. Chyba nie ma wyjścia :lol: Te! Komplecik wypoczynkowy do zulusa dzwoniłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Marzec 27, 2011 Franiu jest jakis gość w Piasecznie chyba ,wiec niedaleko Ciebie, który zajmuje się tapicerstwem w starych samochodach i motocyklach. Mój brat oddawał do niego do obszycia wersalke od cb 400 wyszła zajebiście ładnie chyba dał 300-400 zł ale szycie i wykonanie bardzo ładne-wiesz, że jestem marudny w takich kwestiach estetyki, a ta robota jest godna polecenia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Marzec 27, 2011 Dzięki Kamyk- to Werson, kiedyś byłem u niego- faktycznie dobry, ale jak mi krzyknął za tapicerkę do Jeepa cenę z kosmosu to się poddałem :roll: Może za desmo narożnik policzy normalne pieniądze, jutro podjadę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Marzec 27, 2011 Aha znasz gościa.. polecam bo widziałem robote i nawet mi zainponował gość własnym rękodziełem... ..czasem Franiu warto pare groszy(w granicach rozsądku) dać więcej i miec coś konkretnego.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Marzec 27, 2011 w granicach rozsądku Mam wrażenie, że tego właśnie panom z Werson brakowało. Ale- kończąc offtopic- podjadę do nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Marzec 27, 2011 Nie wiem, czemu Ty Franiu zawsze oczekujesz, że ktoś zrobi dla Ciebie coś zajebistego na zamówienie za pół darmo? To tak, jak ja bym Cię poprosił o zrobienie zajebistego filmu na mój temat, ale no wiesz - ja Ci zapłacę za to 2 stówy, bo to w granicach rozsądku... :lol: Coś dobrego kosztuje, nie ma cudów i okazji :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Marzec 27, 2011 Nie wiem, czemu Ty Franiu zawsze oczekujesz, że ktoś zrobi dla Ciebie coś zajebistego na zamówienie za pół darmo? A możesz podać jakieś konkretne przykłady? Bo nie bardzo wiem, o czym piszesz :roll: Z Tobą również nie dyskutuję o cenach za prace przy motocyklu pt.Wdowa mimo, że nie są ustalane z góry a na zasadzie "będzie dobrze". Chyba, że jest inaczej to mnie oświeć a nie zaczynaj od publicznego obrażania mnie :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Marzec 27, 2011 Nie wiem, czemu Ty Franiu zawsze oczekujesz, że ktoś zrobi dla Ciebie coś zajebistego na zamówienie za pół darmo? A możesz podać jakieś konkretne przykłady? Bo nie bardzo wiem, o czym piszesz :roll: Z Tobą również nie dyskutuję o cenach za prace przy motocyklu pt.Wdowa mimo, że nie są ustalane z góry a na zasadzie "będzie dobrze". Chyba, że jest inaczej to mnie oświeć a nie zaczynaj od publicznego obrażania mnie :twisted: Wow, no rzeczywiście publicznie Cię obraziłem :lol: Przeanalizuj swoją wypowiedź w tym wątku, a tutaj znajdziesz ile kosztuje zajebiaszcza kanapa http://www.sargentcycle.com/ducwsst24.htm i sam oceń czy to jest rozsądnie 8-) Może wtedy ceny Pana z Nowej Iwicznej nabiorą rozsądnego wymiaru :lol: O - jeszcze to http://www.topsellerie.com/en-pl/DUCATI ... 4_605.html takie miałem siedzonko w moim ST2, ale już sprzedałem, btw teraz widzę, że chyba trochę za tanio :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Marzec 27, 2011 Man, czytaj ze zrozumieniem. To, ile kanapa kosztuje w firmie X czy Y z twoich linków nie jest tematem wątku. To po pierwsze. Po drugie- wyraźnie cię spytałem, co miałeś na myśli pisząc, że "zawsze oczekuję czegoś za pół darmo" Mniej :lol: :lol: :lol: , więcej konkretów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Marzec 28, 2011 Yo.Chętnie zmienię fotel kapitański w mojej Janis na holenderski wypoczynek w stylu: [attachment=0]Kanapa.jpg[/attachment] Póki co szukam nowych talentów w stylu magika od Edhausta Pozdro. Pokazujesz kanapę za 1200 i za ile niby chcesz taką kupić? Za 200??? :lol: Dzieciaku... Reanimacja silnika 900cc też nagle przerosła Twoje "bo myślałem..." - więc się nie bulversuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Marzec 28, 2011 Ciekawe wnioski wyciągasz. Gdzie napisałem, że chcę kupić kanapę, która kosztuje 1200 za 200? :shock: Pozostałego nie komentuje, bo spam się robi. P.S. Ale chętnie podyskutuję o tym w temacie "serwis Motomaniax", którego klientów szef serwisu nazywa per "Dzieciaku" :roll: I wyjaśnię, co mnie przerosło, a co innych.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 28, 2011 No , no dyskusja nie jest zła! Nie chce abyście myśleli, że postrzegam Franka jako sknerę a Musiela jako zdziercę, ale niech tak po części będzie. I co znowu powraca trudny temat, mi płaćcie za moje praca ile się da! Natomiast ja tylko promocje, upusty, rabaty....... Całe szczęście, że i kanapa będzie i reszta się ułoży. Franiu ja za siedzenie Alice chyba jeśli dobrze pamiętam 500 zł, ale Pani mi powiedziała że często szyje dla tych na BMW - 800 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Marzec 28, 2011 Franz, za dwa placki do Wdowy zapłaciłem prawie 300zł, więc wiem co ile kosztuje ;) Z drugiej strony chińskie klamki po 200zł szły na tym forum jak świeże bułeczki, jakoś wtedy nikt nikomu nie proponował tych droższych :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 28, 2011 Franz, za dwa placki do Wdowy zapłaciłem prawie 300zł, więc wiem co ile kosztuje ;) Z drugiej strony chińskie klamki po 200zł szły na tym forum jak świeże bułeczki, jakoś wtedy nikt nikomu nie proponował tych droższych :lol: Ha ha ha pamiętam jak dziś te placki, bułeczki znaczy.....jak to mówią, mało płacisz, dwa razy płacisz Kiedyś za kurtkę M60 zapłaciłem 460 zł, to był rok, jakoś 92 albo 93. Kasa nie ziemska!!!! Kurtkę noszę z radością do dziś i jeszcze ponosze długo! Jak tak policzyć to mam najtańszą i moim zdaniem najfajniejszą kurtkę na ŚWIECIE! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Marzec 28, 2011 Każdy szukając czegoś ''dla siebie'' chciałby kupić w najbardziej przystępnej cenie. Jak świadczy usługi chciałby zarabiać - to normalne .. Dobre rzeczy zawsze kosztowały i będą kosztować, a jak Franz dobrze napisał: '' mało płacisz, dwa razy płacisz''.. ale rozumiem Franka bo nie raz ludzie przesadzaja z cenami .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 28, 2011 Zawsze powtarzam. Towar i usługa jest tyle warta ile ktoś jest gotów zapłacić za nią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach