MINI-MAN 1 Napisano Czerwiec 12, 2011 Jak by ktoś jeszcze nie był i nie widział Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Czerwiec 12, 2011 ach sie pośliniłem :D - podkład muzyczny genialny :clap: , kolejna mekka w kolejce moich nie kończących się marzeń :thumbup: Jak ja na to wszystko zarobie ? :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Czerwiec 12, 2011 Tygodniowa impreza w Dolomtach wraz z wycieczką do muzeum 520 euro wraz z hotelem i dojazdem w busie na dwie bella machiny + zakupy za 200 euro w DUCATI store (nie mogłem się powstrzymać) za rok jedziemy na isle of man.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Czerwiec 12, 2011 Miałeś więcej szczęścia niż my. Nie załapaliśmy się na zwiedzanie fabryki i wejście do muzeum, bo pan od szlabanu przywalił w ch... Byliśmy o 11.45, powiedział żeby przyjść o 12.45- tak zrozumiałem. Okazało się, że mieliśmy być za 45 minut- 12.30. Byliśmy 12.35 i już nas nie wpuścił :twisted: W międzyczasie zakupy w sklepie firmowym i bluza przeceniona ze 100 euro na 25- jedyny pożytek z 500km jazdy do fabryki. Dobrze, że widziałem muzeum i fabrykę w zeszłym roku, jak byliśmy na WDW. Inaczej wsadziłbym temu gościowi szlaban we <font color='red'>[desmo]</font>.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Czerwiec 12, 2011 Znalazłem jeszcze coś takiego: http://www.scigacz.pl/Fabryka,Ducati,w, ... 15751.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Czerwiec 12, 2011 No super wycieczka!!! I to w dodatku na 888 :) Gratulacje!!! :) Ja też w zeszłym roku zaliczyłem muzeum i fabrykę. Udało mi się wcisnąć na hiszpańską wycieczkę :) Super wrażenia, niezapomniane!! :D Przy okazji zaliczyłem Museo Nacionale del Motocicli w Rimini. Też warto odwiedzić. Mają tam m.in. prototyp Bimoty Tesi (jeszcze z Hondowym silnikiem) i jeszcze kilka Bimot. Ducati mało za to dużo Moto Guzzi i innych takich. Dużo przedwojennych gratów :) Ale za to przegapiłem jedno. Ostatni znalazłem na necie, że w Fano koło Rimini jest największa kolekcja ducati w Europie!!! Ponad 100 modeli!!! Dla zainteresowanych podaje dokładne namiary: Collezione Ducati Fratelli Saltarelli, Fano, 403 Via Raffaello Sanzio, tel. 071/6609654 No nic, będzie po co odwiedzić Włochy ponownie!! :) Podrzucam kilka fotek z Muzeum w Rimini. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Czerwiec 12, 2011 Dla zainteresowanych W najbliższy wtorek na discowery film o muzeum ducati.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Czerwiec 13, 2011 Mini rozumiem, że nagrasz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Czerwiec 13, 2011 Eee, raczej nie, ale chetnie obejżę i dowiem sie jakiś ciekawostek czego nie zrozumiałem od przewodnika (przewodniczki) :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Czerwiec 13, 2011 Ej, czemu nikt nie wyraża zdziwienia/zaskoczenia moją zaskakującą informacją na temat muzeum Ducati w Fano? :( Czyżby wszyscy już dawno o nim wiedzieli?? Tylko ja nie?? :cry: Widzieliście zdjęcia stamtąd? Masakra ile tam tego stoi!!! :shock: Stoi tam m.in. ten oto dyjament! : http://www.philaphoto.com/imageLibrary/ ... ?album=118 ...i pomyśleć, że byłem tuż obok, i nie zajechałem :evil: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Czerwiec 13, 2011 Woowww!!!! :lol: wybiorę się w 2013 bo za rok isle of man Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy 0 Napisano Czerwiec 13, 2011 2013 hmmm... dobry pomysł można powiązać z kolejnym wypadem na WDW ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Czerwiec 13, 2011 mam juz przyzwolenie od zony na WDW 2013 wiec jestem za Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Czerwiec 14, 2011 2013 hmmm... dobry pomysł można powiązać z kolejnym wypadem na WDW ;) Ja już odkładam na moto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ducator 0 Napisano Sierpień 9, 2011 Dzięki za namiary na tą kolekcję w Fano. Za 2tyg startuje w trase na F1 do Spa oraz do Misano na MotoGP. Fano jest z tamtą rzut beretem :) Tylko ciekawe czy ta kolekcja będzie dostępna dla zwiedzajacych w tym czasie. pozdro Ej, czemu nikt nie wyraża zdziwienia/zaskoczenia moją zaskakującą informacją na temat muzeum Ducati w Fano? :( Czyżby wszyscy już dawno o nim wiedzieli?? Tylko ja nie?? :cry: Widzieliście zdjęcia stamtąd? Masakra ile tam tego stoi!!! :shock: Stoi tam m.in. ten oto dyjament! : http://www.philaphoto.com/imageLibrary/ ... ?album=118 ...i pomyśleć, że byłem tuż obok, i nie zajechałem :evil: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Sierpień 10, 2011 Ooo, to fajnie. Jedź tam, zobacz jak wygląda zwiedzanie tego przybytku i zdaj relację! :) ... fotorelację! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chojny 0 Napisano Luty 24, 2014 Rezerwowaliscie bilety, wejscie przez strone czy byl atak na fabryke i muzeum z partyzanta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaz 0 Napisano Kwiecień 3, 2014 Na przeciwko fabryki pierwszy prototyp monstera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach