davidson 1 Napisano Wrzesień 9, 2011 I bardzo dobrze! :) Najważniejsze to mieć swoje zdanie i jego się trzymać!! ... szczególnie w zawodach twórczych ;) Ale co do szyby to trafiłem! :D pzdr i powodzenia w dalszej pracy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Furious 0 Napisano Wrzesień 9, 2011 Szyba jest raczej tym czasowa, po przymiarkach też bardziej podoba mi się niska i bezbarwna, niestety na razie takiej nie posiadam.Co do lusterek to moje zdanie jest zupełnie odmienne tym bardziej że, akcesoryjne już w nim były w momencie zakupu, ale w oryginale 999 są tak oryginalne i piękne stylistycznie lusterka że, nie małem sumienia ich zmieniać. to samo tyczy się tylnej lampy i kierunków, też uważam że, nie ma co się do nich czepiać, mają swój charakter i takie powinny pozostać. Te same uwagi , były do sportclassica, były propozycje ledowej tylnej lampy w stylu UFO małych lusterek zamiast większych chromowanych.... Nie ma co na siłę przerabiać czegoś co w mojej opini jest doskonałe.... To oczywiście kwestia gustu, a mój właśnie taki jest. ALE SZYBA DO WYMIANY !!! +1 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Langusta 0 Napisano Wrzesień 9, 2011 Ja też widziałem na żywo z okna firmy. Nawet dzisiaj dwa razy. :D Pięknie wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Wrzesień 9, 2011 Pięknie k... pięknie :twisted: , bardzo fajny pomysł i wykonanie rzecz jasna :clap: :clap: :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Wrzesień 9, 2011 Nowe szaty Krolowej :clap: Chetnie zrobie porzadne fotki bylej ex, zeby nie bylo, ze zdjecia nie oddaja itp ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Wrzesień 9, 2011 Bardzo chętnie... Kiedy możesz ????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Wrzesień 10, 2011 Jak zacznę normalnie chodzić :mrgreen: Odezwę się w tygodniu i ustalimy szczegóły- miejsce, charakter zdjęć itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Wrzesień 10, 2011 Jak zacznę normalnie chodzić :mrgreen: No słyszałem dziś, że rumuńskie psy Cię dopadły :shock: :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach