cinek78 124 Napisano Luty 20, 2012 ... wszyscy wiemy jak jest z opiniami - zła jest powtarzana przez 10 osób , dobra prze 1-2 .... dużo tez na forach jest opnii krzywdzących , nie pokrywających się z rzeczywistością, pisanych przez małolaty lub konkurencję... tak czy tak znam wrocławskie środowisko i K&K nie maja wśród motocyklistów dobrej passy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Luty 20, 2012 ...chyba opinii :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Luty 25, 2012 Oczywiście film kompletnie nie oddaje tego jak dużego banana wywołują na twarzy te rury ale jak na turystę, robi bardzo dużo hałasu ;) :lol: Według naszego urządzenia wychodzi 112db bez wygłuszaczy i 104 z założonymi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 25, 2012 Ciekawe ile tylny prawy kierunkowskaz pożyje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Luty 25, 2012 Ciekawe ile tylny prawy kierunkowskaz pożyje :D Ponoć ten kierunek lubi takie środowisko :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Luty 26, 2012 Oczywiście film kompletnie nie oddaje tego jak dużego banana wywołują na twarzy te rury ale jak na turystę, robi bardzo dużo hałasu ;) :lol: Według naszego urządzenia wychodzi 112db bez wygłuszaczy i 104 z założonymi. Niezła uwertura, aż brutalna chwilami.... :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Luty 26, 2012 No nieżle jak na turystyka :) Trochę sucho i mniej basowo chyba niż oryginał , ale za to radykalnie i racingowo. ;) Zaskakującow w kazdym bądż razie. W pozytywnym znaczeniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Luty 27, 2012 Trochę sucho i mniej basowo Zdecydowanie za mało basowo jak na duca, ale wiadomo takie nagrania nie oddają w pełni dźwięku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Marzec 20, 2012 Oczywiście film kompletnie nie oddaje tego jak dużego banana wywołują na twarzy te rury ale jak na turystę, robi bardzo dużo hałasu ;) :lol: Według naszego urządzenia wychodzi 112db bez wygłuszaczy i 104 z założonymi. Krl, świetnie Ci się wydech komponuje, pasuje ulał, tylne koło wyeksponowane doskonale, a dźwięk jest piękny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Kwiecień 1, 2012 OKAZJA ? http://www.ducati.ms/forums/129-parts-a ... iller.html Ale jak dla mnie, najlepiej wygląda, a ciekawe jak brzmi: http://www.motostrano.com/PhotoDetails. ... D12SO1-HAP no i oczywiście zawodnik znany i lubiany: Pięknie wyglądają, pasują do motocykla, nie krzyczą i nie biją po oczach, są po prostu zaje*iste !! Arrow- nie znalazłem nić równie skromnego, nie psującego wyglądu, nie zasłaniającego pięknej felgi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 Tu masz zdęcia bez obrzydliwej puchy katalizatora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Kwiecień 2, 2012 Hehe, no właśnie, cud miód i orzeszki... ;D Ktoś ma coś podobnego innej firmy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 Hehe, no właśnie, cud miód i orzeszki... ;DKtoś ma coś podobnego innej firmy? Niestety bez zdęcia katalizatora wymiana samego tłumika końcowego poza atutem wizualnym nic nie zmienia. Różnica mierzona u mnie był to dokładnie 1db. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Kwiecień 22, 2012 Jak ktoś z posiadaczy MTS-a lub 10-tki, 11-tki, 848 czy STF-a będzie wymieniał kolektory polecam instalacja gadżetu eliminującego Exup Valve Servo. Można oczywiście zdjąć linkę zainstalować sprężynę i też nie będzie wyświetlać błędu ale założenie tego gadżetu powoduje że znika problem z powolnym spadkiem obrotów czy zwłoka przy odkręcaniu gazu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Październik 11, 2012 Mivv, brzmi imponująco z db kilerami, niesamowity dźwięk, ale w tym momencie jak wyjąłem db, armagedon to pikuś... Jest nie do opisania... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Październik 13, 2012 do tego Mivv'a mam takie cuś :D chyba by się było trzeba bawić od nowa strojeniem przy wkładzie z K&N...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Październik 13, 2012 chyba by się było trzeba bawić zostaw zabawę osobom które mają sprzęt (hamownia+pomiarAFR), i wiedzę... chyba, że chcesz zakatować serducho ducata... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Październik 13, 2012 chyba by się było trzeba bawić zostaw zabawę osobom które mają sprzęt (hamownia+pomiarAFR), i wiedzę... chyba, że chcesz zakatować serducho ducata... Ani myślę coś tam grzebać... A filtr dopiero gdy przyjdzie czas wymianę tego co mam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach