MINI-MAN 1 Napisano Grudzień 5, 2011 SPORT CLASSIC poszukiwany ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Grudzień 5, 2011 O masz a dopiero była wyprzedaż.. Co tam kombinujesz mini ciekawego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Grudzień 5, 2011 kolejnego cafe racera.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Grudzień 6, 2011 No proszę . Zachorowałeś na odmieńca . Z ciekawości GT , 1000 sport czy Paul Smart ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Grudzień 6, 2011 niektórzy pamiętają, miałem kiedyś już sporta..... Po prostu się stęskniłem za stylem cafe racer. bardzo mi to pasi ale interesuje mnie tylko MH900e Sportclasssic mono, na suchym. Ewentualnie smart, a jak nic interesującego nie znajdę to będę budował własnego cofiaka mam w sumie sporo gratów więc, czemu nie ????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joe_bar 0 Napisano Grudzień 6, 2011 MH900 ??? byłoby pięknie w desmoświatku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Grudzień 6, 2011 Halo. halo . Co ja słyszę . Jeżeli kupisz i nie będziesz budował może masz coś dla mnie do odsprzedania z 1000 sporta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Grudzień 6, 2011 jeśli nie będę budował i fanty będą leżały na zbyciu to kto wie ??? choć nie jest ich tak wiele owiewka od S zadupek i kanapa od monoposto i parę dupereli.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Grudzień 6, 2011 Królu złoty. Puść mi kanapę i zadupek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Grudzień 6, 2011 Bedę pamiętał, że chcesz ale póki co mogą się jeszcze przydać, jak by sie okazało, że bedę coś budował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Grudzień 6, 2011 Rysiek z Jedwabnego ma Sportclassica na Arrowach i Ohlinsach, suche sprzęgło ażurowe, osłony pasków ażurowe, fajne klameczki i Połer Komander + filtry K@N motocykl z 2006 roku. Cena ok. 36000. Info na maila, tel do Ryśka: 606814703 Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Grudzień 6, 2011 ...ale Mini Manowi chyba nie o to chodzi aby kupić gotowca :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Grudzień 6, 2011 ...ale Mini Manowi chyba nie o to chodzi aby kupić gotowca :mrgreen: Arrowy , klameczki i ohlinsa mogę przytulić.. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Grudzień 6, 2011 nie ma motocykla którego nie da się zmodyfikować ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Grudzień 6, 2011 Rysiek z Jedwabnego ma Sportclassica na Arrowach i Ohlinsach, suche sprzęgło ażurowe, osłony pasków ażurowe, fajne klameczki i Połer Komander + filtry K@N motocykl z 2006 roku.Cena ok. 36000. Info na maila, tel do Ryśka: 606814703 Pozdr. J-999 Znam sztukana i choć ekspertem nie jestem to powiem że za te klocki kupować w ciemno.. nie ma tego dużo na rynku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Grudzień 8, 2011 Rysiek z Jedwabnego ma Sportclassica na Arrowach i Ohlinsach, suche sprzęgło ażurowe, osłony pasków ażurowe, fajne klameczki i Połer Komander + filtry K@N motocykl z 2006 roku.Cena ok. 36000. Info na maila, tel do Ryśka: 606814703 Pozdr. J-999 Janek, dajcie jakieś zdjęcia tego szpeja, brzmi bardzo zachęcająco a <font color='red'>[desmo]</font> się do Jedwabnego nie chce ruszać co by oblookać tego sprzęta. A mam potencjalnego klienta ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Grudzień 8, 2011 Darek, nie mam konkretnych zdjęć, (Bern chyba ma,)ponieważ nigdy nie był szykowany na handełe... Dopiero trzeba chyba zrobić... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Grudzień 8, 2011 Bern - masz cosik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Grudzień 8, 2011 My zrobiem zdjęcia, jak będzie lepsza pogoda i czas, narazie roboty od za.......nia... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Grudzień 8, 2011 Mam prześlę ale dajcie chwilę bo cholernie chory jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Grudzień 8, 2011 mam jedno :-))))... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Grudzień 8, 2011 Ale czy to świeci czy blacha ????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Grudzień 8, 2011 Blacha... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Grudzień 8, 2011 Rysiek z Jedwabnego ma Sportclassica na Arrowach i Ohlinsach, suche sprzęgło ażurowe, osłony pasków ażurowe, fajne klameczki i Połer Komander + filtry K@N motocykl z 2006 roku.Cena ok. 36000. Info na maila, tel do Ryśka: 606814703 Pozdr. J-999 Janek, dajcie jakieś zdjęcia tego szpeja, brzmi bardzo zachęcająco a [desmo] się do Jedwabnego nie chce ruszać co by oblookać tego sprzęta. A mam potencjalnego klienta ;) HOLA,HOLA.... Póki co to mój wątek i ja mam pierwszeństwo w zakupie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Grudzień 9, 2011 nie jestem pewien, ale chyba chodzi o tego Classica... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach