makaron 0 Napisano Październik 27, 2012 Nic z tym nie będziesz robił? Nie kusi wyrównanie tej powierzchni? Może za duża rzeźba wtedy się z tego zrobi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Październik 27, 2012 To jest tak cienki, lekki i starannie wykonany laminat że szkoda byłoby go "ulepić". Może rzeczywiscie dziwnie to wyglada i płaska powierzchnia byłaby lepsza, ale na żywo jest ok, a w lakierowaniu będzie jeszcze lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Październik 27, 2012 Czekamy więc na lakier ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Październik 27, 2012 Zamówiony 1abef305e397f246525fe475b7d0220f6e9e123d.tiff Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Październik 27, 2012 A co z tamtymi tlumiorami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Październik 27, 2012 właściwie nic, pójdą na półke. Chyba że amator kwaśnych jabłek sie znajdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Październik 28, 2012 Zamówiony Theo, dawaj do przodu ! Czekam z niecierpliwością na efekt malowania i brzmienia tego wydechu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 13, 2012 Jako że jeden wąż z układu chłodzenia nie wzbudzał zaufania i nadawał sie do wymiany, na pokładzie pojawił się komplet silikonowych Tamburini. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Listopad 13, 2012 Fajne, tylko czemu nie czerwone? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 25, 2012 Odbieram dziś zbiornik paliwa po naprawie i lakierowaniu. Zobaczę na żywo lakier który sobie wymyśliłem i widziałem tylko na wzorniku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Listopad 25, 2012 a lakier ma się rozumieć gustowny fiolecik?:P) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 25, 2012 póki co zdradze tylko że oczywiscie żaden połysk w grę nie wchodzi. :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Listopad 25, 2012 póki co zdradze tylko że oczywiscie żaden połysk w grę nie wchodzi. :twisted: tego się spodziewałem, hehe ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Listopad 25, 2012 matowy a'la asfalt, torowy, atakuje znikąd:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 25, 2012 O i jest zbiornik paliwa. Szkoda że fotki nie oddaja prawdziwego wyglądu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Listopad 25, 2012 O i jest zbiornik paliwa. Szkoda że fotki nie oddaja prawdziwego wyglądu. Jak dla mnie bomba, nie wszystkie kolory dobrze wyglądają w macie ale ten komponuje się świetnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 25, 2012 A dziękuję Cagiva 0010 w macie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Listopad 25, 2012 A dziękujęCagiva 0010 w macie Kolor dobrze mi znany, lakierowałem tym kolorem już koła. Dobry wybór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 25, 2012 Hmm, skoro wspomniałeś o kołach. Oryginalne są znacznie jaśniejsze od tego lakieru. Po zamontowaniu zbiornika potwierdziły się moje obawy i wygląda to marnie. Mimo dobrego stanu trzeba koła przelakierować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Listopad 25, 2012 A więc koła do renowacji ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Listopad 25, 2012 O i jest zbiornik paliwa. Szkoda że fotki nie oddaja prawdziwego wyglądu. wygląda super, kolor rewelacja. Zrób jeszcze fotkę prawego boku, jestem ciekaw jak wyszła naprawa tej wgniotki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 25, 2012 Kompletnie nic nie widać ze było uszkodzenie. Zbiornik został rozciety po oryginalnym szwie od spodu, wyklepany i zespawany. Dla pewności został spaw zalutowany srebrem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Listopad 25, 2012 Kompletnie nic nie widać ze było uszkodzenie. Zbiornik został rozciety po oryginalnym szwie od spodu, wyklepany i zespawany. Dla pewności został spaw zalutowany srebrem. ładnie wyszedł ;) Jest napis Ducati na zbiorniku ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 25, 2012 Z napisami poczekam az całe body bedzie polakierowane. na razie nie mam koncepcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Listopad 25, 2012 Z napisami poczekam az całe body bedzie polakierowane. na razie nie mam koncepcji. Też mam problem, jakie lakierowanie wybrać, ale chciałbym, żeby czerwień dominowała ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach