Franz 0 Napisano Wrzesień 7, 2010 Od czarnych, żółtych i szarych też ;) Z tymi czarnymi to tak nie zabardzo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Wrzesień 7, 2010 Nie no ładny , i ten wachacz jednostronny :D . Chciałbym nadmienić że są jeszcze białe i srebrne ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikos 0 Napisano Wrzesień 7, 2010 Od czarnych, żółtych i szarych też ;) od żółtych to na pewno nie.. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilu 0 Napisano Wrzesień 9, 2010 piekny monsterek piekny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Wrzesień 11, 2010 Mój monsterek po kilku zmianach od kupna: - carbonowy pług - carbonowe boczki - zmienione lusterka - zmienione przednie kierunki - tylna nakładka na siedzenie Mam nadzieje że się podoba :) Jeszcze kilka go modów czeka, przede wszytkim tył (ale to po sezonie). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Wrzesień 12, 2010 Ups... ośliniłem się, jak dziecko na Snickersa Może się nie znam, ale ta kanapa z czerwonym jest bombowa. Tak już mają wersje "Red Devil", czy to przeróbka ? Carboniki miodzio. Jak sobie tak patrzę na Wasze Monstery to już się nie mogę doczekać swojego. P.S. Jedno u mnie jest pewne: jeśli trafię oryginał, to tyłeczek idzie do ścięcia od razu. Ta "łopata" psuje cały motocykl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Wrzesień 12, 2010 Ups...ośliniłem się, jak dziecko na Snickersa Może się nie znam, ale ta kanapa z czerwonym jest bombowa. Tak już mają wersje "Red Devil", czy to przeróbka ? Carboniki miodzio. Jak sobie tak patrzę na Wasze Monstery to już się nie mogę doczekać swojego. P.S. Jedno u mnie jest pewne: jeśli trafię oryginał, to tyłeczek idzie do ścięcia od razu. Ta "łopata" psuje cały motocykl. Kanapa to oczywiście przeróbka, ale super komponuje się z czerwonym kolorkiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unearth 0 Napisano Wrzesień 12, 2010 Gorzko powiedz no mi ten pług jest oklejony karbonową folią ta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Wrzesień 12, 2010 Gorzko powiedz no mi ten pług jest oklejony karbonową folią ta? Nie, jest z carbonu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Wrzesień 15, 2010 No to czas na mnie jescze przed końcem sezonu pochwalę cię swym potworem być może już niedługo nie mym: 1. Wydechy Arrow Carbon 2. Napęd DID GOLD + zębatki Sunstar (15/37) 3. Przednia szyba Chrom 4. Polerka kolektorów 5. Obręcze odblaskowe na felgach 6. Czerwone podświetlanie zegarów 7. Kierunki LED 8. Zakończenie zadupka aluminium 9. Sprzęgło tuning by Szałazoma :P 10. Crachpady EVOTECH UK 11. Podnóżki aluminium anodowane 12. Filtr powietrza Ducati Performance 13. Otwarty AirBox Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Zacny monster Fala. A na co się przesiadasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Wrzesień 17, 2010 jakby troszkę odmłodzony :P lampa z allegro, od MOTOr-JAPAN; MOTOJAPAN; z Rudy Śl. roznica w nocy wielka, aż nie do opisania, JESTEM W SZOKU... tyle światła się marnowało za tym starym szkłem... niedługo bedzie Bixenon wsadzony w szkło i to dopiero bedze jazda... polecam taka mała zmianę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Wrzesień 17, 2010 Elegancko martini555. Myślałem o takiej lampie u siebie, czyste szkło to jest to. Kozacko wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cabeleira 0 Napisano Wrzesień 17, 2010 Ile wyszlo Ci za kupno lampy? / kupilem miesiac temu minstera ale zamontowany byly podwojne soczewy. Mialem dostac oryginal ale nadal czekam i zastanawiam sir czy now mid kupic poprostu:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Wrzesień 17, 2010 :A dziekuje dziekuje!! ja tez jestem zachwycony!! :) odbiór osobisty w rudzie, koszt 250zł, jest na allegro, gosc ma dwa konta, zarówka 55zł i mnustwo radochy, a teraz tylko HIDa wsadzę na bixenonie za ok 200zł , lampa jest mniejsza od seryjnej monstera o 1cm z tad ta niebieska podkladka, ale bedzie pomalowana na srebro, uchwyt lampy jest w pelni elastyczny, tzn. dociaga sie przy dokrecaniu srub, podkladki dalem ponieważ aluminium i chrom było nie stabilne, slizgalo sie i zmieniała pozycję, bede to tez smarował delikatnie sylikonem by zmniejszyc prawdopodobienstwo przestawienia sie jej pozycji w czasie jazdy, reflektor nie posiada oznaczen z homologacji, ale to da się załatwić, drukując nr. dowolnej homologacji z innej lampy na foli samoprzylepnej i przykleić ja na szkle ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
porsa 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 Smaczna ta rybka... to chyba jakiś morski potwór :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 mój wierzchowiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 o rzesz w ryja :shock: fantastyczny :!: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Wrzesień 18, 2010 :shock: Zaje... kur....bisty :!: :!: :!: Taki Czerwony Diabeł :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Wrzesień 18, 2010 Taaa , taaa... śliczny :o :shock: . Powiedz no 2wheels chopie jeszcze gdzie mozna dostac te tank protectory ? :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 większość ebay , te akurat kupione na co.uk koszt z przesyłką ok 50GBP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 Zajebiaszczy sprzęt! Gratulacje :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 Taaa , taaa... śliczny :o :shock: . Powiedz no 2wheels chopie jeszcze gdzie mozna dostac te tank protectory ? :roll: Osobiście to widziałem tak owe na allegro ostatnio, coś po 180 zł o ile dobrze pamiętam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
porsa 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 Oczadziałem na jego widok, gratulacje, zazdroszczę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 Huh :!: Ładnie nam tu w baniach tym sprzętem namieszałeś :lol: :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach