bialy114 1 Napisano Grudzień 31, 2010 jeszcze z tydzień temu brakowałoby karbonowych boczków :D Taa - a dwa tygodnie wcześniej kurtki Ducati z ochraniaczami CE :lol: Sorry Gorzko - nie mogłem się powstrzymać :lol: Jestem trochę "mniejszy", więc na mnie by nie pasowała - ale chętnie bym w takiej pomykał ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fakir 0 Napisano Grudzień 31, 2010 Biały - widzę że maszynka pięknieje w oczach :) śliczny monster i mam nadzieje że w przyszym sezonie będzie okazja polatać razem oraz spotkać się na "lans Platz'u" i posłuchać grzmotów z monstera 1000 :D tylko zmień ten wydech... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Grudzień 31, 2010 tylko zmień ten wydech... Plany zmiany (powrotu do serii) są - gorzej z funduszami na to ;) Najpierw wizyta u Dominika i Maćka - w połowie stycznia. Potem się zobaczy, na co jeszcze wystarczy $$$ :D posłuchać grzmotów z monstera 1000 :D Właśnie na tym kominie są grzmoty - jak to ktoś określił - "gniew Boży" :o Jeśli zostanie - mogę często bywać na stacji diagnostycznej i Wydziale Komunikacji po odbiór dowodu ;) :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Grudzień 31, 2010 Nie masz co się przejmować "bożym grzmotem" ja przy swoich krótkich wydechach miałem za każdym razem gdy zbliżałem się do świateł. A powiedzmy sobie szczerze, że najpierw nas słychać, widać przez ułamek sekundy, a nim pan władza pomyśli by nas zatrzymać, bo jest pochłonięty zachwytem nad potęgą maszyny, to już nas nie ma :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Grudzień 31, 2010 Obiecałem - dotrzymuję:Oto kilka fotek po drobnych modach mojej Bestii: Poprzedni stan TUTAJ a mnie sie podobaja Twoje zlote uchwyty i klamki, to seryjne czy mozna to dokupic?? no i ciekaw jestem dzwieku na jednym kominie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Grudzień 31, 2010 az sie z powrotem przyjrzalem gdzie widzisz złote uchwyty a to..... pompy brembo - seryjne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Grudzień 31, 2010 a mnie sie podobaja Twoje zlote uchwyty i klamki, to seryjne czy mozna to dokupic?? no i ciekaw jestem dzwieku na jednym kominie... Złotem zalatuje przez pompy i części klamki - z tego co wiem ( a niewiele wiem :oops: ) to oryginały. Nie znalazłem jeszcze sprzętu (mikrofonu, aparatu), który byłby w stanie oddać wiernie dźwięk tego wydechu Ale, jak pisałem wcześniej - "gniew Boży" :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Grudzień 31, 2010 Nagrywaj na You tube i dawaj kolektywowi do oceny. CZEKAMY!!! PS. Fajny :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Grudzień 31, 2010 Nagrywaj na You tube i dawaj kolektywowi do oceny. CZEKAMY!!! Może będzie okazja coś nagrać, jak wstawię na serwis do HRG - w środku zimy nie odpalam ze strachu, że bez jazdy silnik dostanie w kość :cry: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Grudzień 31, 2010 wystarczy moto wstawić do ogrzewanego garage na kilka godzin... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unearth 0 Napisano Styczeń 1, 2011 moim zdaniem fajnie monster wyglada z pługiem i tyle. również tak uważam, ale nie mam funduszy żeby od Ciebie go odkupić :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinga 0 Napisano Styczeń 2, 2011 A oto mój nowy potwór. :D W trakcie drobnych modyfikacji. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Styczeń 3, 2011 Bardzo fajny s4 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Styczeń 3, 2011 Ulala !! Błotniczki - karbon, boczki - karbon, wydeszek - karbon ! Ale "letki" musi być !!! :lol: Do kompletu brakuje karbonu na osłonach pasków (chyba, że ja niedowidzę - i są karbonowe) i pokrywie grzechotki (j.w.) Tak ogólnie - szacun Koleżanko Kingo - ponoć S4 to nie jest "grzeczny motorek". Ja przy M1000 mam miękkie nogi, a Ty ogarniasz S4 :oops: Gratulacje !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Styczeń 3, 2011 ładny, ładny, a nawet śliczny. mam chrapkę na takiego, może ogarnę po R6 :?: a do tego kierowniczka bardzo, bardzo fajnie się prezentuje na tym potworze :D mam nadzieję, ze upatrzony egzemplarz mi się nie sprzeda ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Styczeń 3, 2011 S4 czeka na ciepłe dni, przebadane, dopieszczone przez Theo i Darka czy Darka i Theo- dwa ciała jeden duch :) ..wizualnie dużo nie zmieniłem, ale Edzio maczał w tym swoje zaczarowane ręce.. :D ps.niestety foty kiepskiej jakości,z czasem lepsze zrobie.. Przed: Po: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Styczeń 4, 2011 wyglada dość ciekawie, czyli edzio wycioł cześć carbonu? A dźwiek ten sam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Styczeń 4, 2011 no, no maszynka pieknieje w oczach :) to jest to czego mi trzeba, miło popatrzeć jak dbasz o niego kamyk. trzymaj tak dalej, pozdrawiam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Styczeń 4, 2011 fajowa rejestracja 69 :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Styczeń 4, 2011 fajowa rejestracja 69 :thumbup: "69" to nie tylko fajowa rejestracja... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Styczeń 7, 2011 wyglada dość ciekawie, czyli edzio wycioł cześć carbonu? A dźwiek ten sam? Może nie wycioł a przycioł, dźwięku niestety jeszcze nie słyszałem bo szkoda odpalać silnik na ''chwilę''.. Dźwięk będzie konkretny bo był, stan materiałów w środku wydechów jest bardzo dobry -twierdził Edzio. Wizualnie o niebo lepiej. Jakby wyjąć killery to portki spadną :) no, no maszynka pieknieje w oczach :) to jest to czego mi trzeba, miło popatrzeć jak dbasz o niego kamyk. trzymaj tak dalej, pozdrawiam ;) myślę, że każdy dba jak ''coś'' konkretnego ma :) fajowa rejestracja 69 :thumbup: Bern udało się wybrać, mam znajomego w urzędzie :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 7, 2011 wyglada dość ciekawie, czyli edzio wycioł cześć carbonu? A dźwiek ten sam? Może nie wycioł a przycioł, Panowie - przeglądarka wam błędów nie wytyka jak piszecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Styczeń 7, 2011 Nowe klamki z ostatniej dostawy założone :D Złoto to jest to :D Jakby ktoś chciał to Brembo jest na sprzedaż ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Styczeń 7, 2011 Nowe klamki z ostatniej dostawy założone :D Złoto to jest to :D Jakby ktoś chciał to Brembo jest na sprzedaż ;) a ja bym chcial takie same zlote... za ile? i gdzie to mozna kupic?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Styczeń 7, 2011 Tylko: http://www.pazzoracing.com/index.html bo Carry z ostatnią dostawą zwinął interes... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach