Bernatowitz 0 Napisano Styczeń 7, 2011 Właśnie co z tym Carrym jakoś nagle wszystko zniknęło ..? WTF..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Styczeń 8, 2011 gdyby sprawy mu się po prostu nie opłacały, albo nudziły, to nie skasowałby wszystkich swoich postów z różnych stron na których robił listę ;) możemy się tylko domyślić że ma problemy i to nam powinno wystarczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Styczeń 23, 2011 Zima... Cóż mam pozostało, jak nie pocieszać się fotkami, że jeszcze trochę i znowu będzie pięknie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Styczeń 25, 2011 Zima...Cóż mam pozostało, jak nie pocieszać się fotkami, że jeszcze trochę i znowu będzie pięknie... Również postanowiłem pocieszyć się fotkami. Odwiedziłem dziś Dominika, Macieja i kolegów w HRG :) Mój DS wygląda, jak szkieletor :lol: Ale na sezon znowu będzie gotowy do pożerania asfaltu ;) P.S. Foty robione komórką, więc jakość mizerna ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odżi 0 Napisano Styczeń 26, 2011 Głodni tam w tym HRG, połowę maszyny Ci zjedli :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Styczeń 26, 2011 Ledwie bak i siedzenie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Styczeń 26, 2011 Ledwie bak i siedzenie :) Weź może pod uwagę, że to moje pierwsze moto i nie jestem zbytnio przyzwyczajony do takiego widoku ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raceboy 0 Napisano Styczeń 27, 2011 Nowe klamki z ostatniej dostawy założone :D Złoto to jest to :D Jakby ktoś chciał to Brembo jest na sprzedaż ;) Klamki wyglądają super! Pasują idealnie do kiery i zacisków Brembo Gold Series. BTW - jak tam Dukat? Kaprysi czy grzeczny? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Styczeń 27, 2011 No pewnie że pasuje ;) Złoto jest ok ;) Potwór czeka na rozpoczęcie sezonu, wymiana pasków, oleju. Filtr powietrza wymieniłem, tak samo dźwignie zmiany biegów, klocki z tyłu. Było trochę zabawy też z czujnikiem prędkości, ale już chodzi idealnie. :) Pochwal się co tam przytuliłeś ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raceboy 0 Napisano Styczeń 27, 2011 Też włocha, też dwa gary, z tym że litra :) Na razie nie ma czym się chwalić, sprzęt jest fabrycznie granatowy, a ja chcę mieć barwy Aprilia Racing, więc idzie na kompletne malowanie do lakierni i na wymianę układu wydechowego. Efekt finalny powinien być ciekawy. Wtedy się pochwalę, chociaż pewnie od razu mnie zbanują za sprzęt od konkurencji ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 28, 2011 Też włocha, też dwa gary, z tym że litra :) Na razie nie ma czym się chwalić, sprzęt jest fabrycznie granatowy, a ja chcę mieć barwy Aprilia Racing, więc idzie na kompletne malowanie do lakierni i na wymianę układu wydechowego. Efekt finalny powinien być ciekawy. Wtedy się pochwalę, chociaż pewnie od razu mnie zbanują za sprzęt od konkurencji ;) jeśli chcesz sie z tym bunkrować ro usuń nazwę moto spod avatara :D ale zacny sprzecik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakub82 0 Napisano Styczeń 28, 2011 Piękny :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Styczeń 28, 2011 kupiłeś czy sprzedajesz? :?: :geek: ostatnio pojawił się na allegro. sorki już przeczytałem w dziale sprzedam. ładny, fakt. drogi,ale na pewno zadbany. no i ładny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dominik Szymański 0 Napisano Styczeń 29, 2011 Zima...Cóż mam pozostało, jak nie pocieszać się fotkami, że jeszcze trochę i znowu będzie pięknie... Również postanowiłem pocieszyć się fotkami. Odwiedziłem dziś Dominika, Macieja i kolegów w HRG :) Mój DS wygląda, jak szkieletor :lol: Ale na sezon znowu będzie gotowy do pożerania asfaltu ;) P.S. Foty robione komórką, więc jakość mizerna ;) Tak, to bardzo apetyczne moto jest. Konsumcja jeszcze się nie zakończyła, ale obiecuję, że po spożyciu bedzie wyglądała lepiej niż przed konsumpcją ;) Hehhh, trzymaj się, Maciej robi motocykle jak dla siebie, sam widziałeś ;) pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 29, 2011 fajny ten DSik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Styczeń 29, 2011 Tak, to bardzo apetyczne moto jest. Konsumcja jeszcze się nie zakończyła, ale obiecuję, że po spożyciu bedzie wyglądała lepiej niż przed konsumpcją ;)Hehhh, trzymaj się, Maciej robi motocykle jak dla siebie, sam widziałeś ;) pzdr To chyba naturalne wśród mechaników obsługujących maszyny Ducati? 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Styczeń 29, 2011 Tak, to bardzo apetyczne moto jest. Konsumcja jeszcze się nie zakończyła, ale obiecuję, że po spożyciu bedzie wyglądała lepiej niż przed konsumpcją ;) Hehhh, trzymaj się, Maciej robi motocykle jak dla siebie, sam widziałeś ;) pzdr Spox :D Mam do Was pełne zaufanie :D Atmosfera, porady, odpowiedzi na moje pytania "typu kutas" ;) :lol: - no i oczywiście fachowa wiedza i umiejętności pozwalają mi spać spokojnie. :D Do zobaczenia. To chyba naturalne wśród mechaników obsługujących maszyny Ducati? 8-) To właśnie jest fenomen Ducati (chyba) - po 20 latach użytkowania najróżniejszej maści i typu samochodów nie spotkałem mechanika z takim podejściem do "klienta z ulicy", jak u Mechaników-Fanatyków Dusi :!: :o Wiem teraz, że "kuzyn" nie bierze się z powietrza :lol: Po jednej rozmowie z Tobą, Darku, miałem takie same odczucia :lol: To forum też jest zupełnie inne, niż wszystkie. No ale co innego wymagać po "szpitalu dla desmoholików" :lol: :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Styczeń 30, 2011 wczoraj stanął w moim garażu. emocje opadają. ja trzeźwieje ;) . jeszcze nie mam dla niego/niej nazwy. foto w nocy i z komóry. wybaczcie, będzie tylko lepiej. marzenia się spełniają....szybciej niż pomyślisz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 30, 2011 opisuj co zakupiłeś który rok? jaki silnik? jaki przebieg? jakie dodatki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Styczeń 30, 2011 Kamyk sprzedał, kawał fajnej fury. Jak do nas to moto przyjechało to jako pierwsze w oko wpadły mi przednie GALFERy 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 30, 2011 czyli klubowe moto pozostało w klubowych rękach - super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Styczeń 30, 2011 3 dni bez snu od podjęcia decyzji o kredyciku-r6 nadal w garażu-mam nadzieję,że się nie pogryzą :D - pona 8--km tam i z powrotem, ale jest już mój. narowisty, nieobliczalny i z charakterem. klubowy i w klubie pozostanie. dziś już tylko tyle 0,5l dżony łokera we krwi odbiera siłę do pisania :D p.s. mam nadzieję,że dam sobie z tym potworem rady i się dogadamy. :D jak tylko dojdę do siebie to wkleję coś lepszego. zresztą moto znacie.... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Styczeń 30, 2011 Ducafil - moje gratulacje :D :D :D Wiem, jak się czuje facet po spełnieniu swojego marzenia ;) Samych takich chwil na Monstrum życzę :mrgreen: :mrgreen: S4 ;) :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Styczeń 30, 2011 Tak! Fajna bestyjka.. GRATULACJE ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Styczeń 30, 2011 Mówcie co chcecie... Monster to Monster !! :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach