Kwinto 21 Napisano Sierpień 22, 2013 Przyćmiłeś mnie :) To się kolejnym razem zrobi foto z drugiej strony i będzie gitarra :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Sierpień 22, 2013 Wcześniej była Duśka. Ale okazało się, że to jednak jest Donkey :) I co najgorsze ;) Przyjęło się błyskawicznie :D Tak więc oto Donkey :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raxon 1 Napisano Sierpień 22, 2013 czarny mat to jest to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Sierpień 23, 2013 Mój DS w wersji "ogolonej" na poniedziałkowe poznańskie spotkanko :smile: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
splonka 0 Napisano Sierpień 23, 2013 Mój DS w wersji "ogolonej" na poniedziałkowe poznańskie spotkanko :smile: Fajny mastodont ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawelfilip 0 Napisano Sierpień 23, 2013 Mój DS w wersji "ogolonej" na poniedziałkowe poznańskie spotkanko :smile: Dobry "golas" :) można u Ciebie zamówić taką naklejkę "eni" do następnej wymiany oleju? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Sierpień 23, 2013 Mój DS w wersji "ogolonej" na poniedziałkowe poznańskie spotkanko :smile: Chyba się ślinię Musieli ;) do Twojego motocykla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Wrzesień 30, 2013 No to i ja się pochwalę swoim nowym nabytkiem. :) Kupiłem go 3 tygodnie temu, a dzisiaj przyprowadziłem od motomaniax, po dużym serwisie. Czyli czas go zaprezentować - Monster 1000S i.e. z 2003 r, kupiony z przebiegiem 30.000 km. (teraz ma 30.600). Ma fajne wydechy Gianelli (oryginalne też dostałem). Przez zimę planuję nabyć nowe lusterka oraz jakiś ładny docisk i otwartą pokrywę sprzęgła. I jeszcze crash-pady. A tutaj ze swoim poprzednikiem (póki jeszcze stoją razem w garażu :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Wrzesień 30, 2013 Fajny klasyczny monster gratulacje zakupu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Wrzesień 30, 2013 Ekstra !! 1. Monster 2. Czerrrrrwony 3. DS :twisted: :twisted: Mam bliźniaka :mrgreen: P.S. Opony Plakiem potraktowałeś ?? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Wrzesień 30, 2013 (edytowany) Opony Plakiem potraktowałeś ?? ;) Nieeee - zdjęcia świeżo po myciu :) A czerwony podobno najszybszy ;) Edytowano Wrzesień 30, 2013 przez Motoricko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
johnnyb88 0 Napisano Październik 1, 2013 Kończy się powoli sezon to i ja się pochwalę. Monster w moim posiadaniu od początku roku. Przyjechał do mnie prosto ze swojej ojczyzny, od pierwszego właściciela. Egzemplarz nic nie modyfikowany przez poprzednika. Oto co ja z nim zrobiłem: -pierwsza rzecz - amputacja ogona -zmiana osłony sprzęgła i pokryw pasków na karbon -pomalowanie docisku sprzegła -zmiana na tłumiczki karbonowe Mivv puszczone górą + owijka na kolektor (przyznać się kto sprzątnał mi sprzed nosa z allegro termignoni puszczone góra w karbonie z grójca za 1500zł!!!! gdzieś chyba w maju -manetki czarno-czerwone rizoma -czarne klamki regulowane, łamane -lusterka w końcówkach kierownicy Plan na zimę to na pewno szkiełkowanie setów bo sa juz w słabej kondycji i wymiana zbiorniczków płynów. Mam jeszcze zadupek do polakierowania, ale bardzo czesto jeżdzę z pasażerką więc bedzie pewnie zakładany tylko do zdjęć Myślę tez nad przerobieniem mocowania tablicy rejestracyjnej a'la Diavel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Październik 1, 2013 -pierwsza rzecz - amputacja ogona Kiedy Ci biedni, poszkodowani przez los i życie zrozumieją, że obcięcie ogona robi z Monstera jakieś Monte... cały czas liczę na jakaś interwencję sił wyższych która im rozum do głowy napcha :D ;) Bober w Monsterze ma być... No a poza tym... ładne Monte, ładne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Październik 1, 2013 (edytowany) Qra ! Co jest ?Same bliźniaki wyrastają :P Ładny, bo taki jak mój ;) P.S.Jak już w "wąglik" idziesz, to może błotniki... Kiedy Ci biedni, poszkodowani przez los i życie zrozumieją, że obcięcie ogona robi z Monstera jakieś Monte... Ortodoks :P :D Edytowano Październik 1, 2013 przez bialy114 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bdk1985 0 Napisano Październik 1, 2013 Kiedy Ci biedni, poszkodowani przez los i życie zrozumieją, że obcięcie ogona robi z Monstera jakieś Monte... cały czas liczę na jakaś interwencję sił wyższych która im rozum do głowy napcha :D ;) Bober w Monsterze ma być... No a poza tym... ładne Monte, ładne. Pełna zgoda! AAAAAAle gdyby ktoś z amputujących miał zbytecznego bobra w dobrym stanie (sam plastik do którego montuje się kierunkowskazy) to ja chętnie mogę go przygarnąć, dać jeść i miejsce do spania ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Październik 1, 2013 Kiedy Ci biedni, poszkodowani przez los i życie zrozumieją, że obcięcie ogona robi z Monstera jakieś Monte... cały czas liczę na jakaś interwencję sił wyższych która im rozum do głowy napcha :D ;) Bober w Monsterze ma być... Ja w swoim bobra nie zamierzam obcinać, bo taki mi się podoba. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
johnnyb88 0 Napisano Październik 2, 2013 Qra ! Co jest ? Same bliźniaki wyrastają :P Ładny, bo taki jak mój ;) P.S. Jak już w "wąglik" idziesz, to może błotniki... jeśli już to tylko tylni, myslałem też o pomalowaniu go na czerwono, ale to już chyba za dużo będzie na nim czerwonego. Nie wiem czy mnie kojarzysz Biały114, ale swego czasu wydzwaniałem do Ciebie i podpytywałem o osłonę pasków i takie tam rzeczy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Październik 2, 2013 przez chwilę myślałem, że ktoś kupił motór białego:P - ładna sztuka i on Cię nie skojarzy... za duzo osób dzwoni do niego:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Październik 2, 2013 jeśli już to tylko tylni, myslałem też o pomalowaniu go na czerwono, ale to już chyba za dużo będzie na nim czerwonego. Nie wiem czy mnie kojarzysz Biały114, ale swego czasu wydzwaniałem do Ciebie i podpytywałem o osłonę pasków i takie tam rzeczy :) Czerwony tył, faktycznie już będzie "za dobrze" :( Oczywiście, że kojarzę - w dalszym ciągu mam niesmak, że masz ładniejszą Bestię od mojej. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Październik 2, 2013 Dawniejsze czasy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Październik 2, 2013 (edytowany) Dawniejsze czasy... Kurdupel na Monsterze, kurdupel na Monsterze... zaraz... zaraz... urwaaaaaa... wcale wyższy nie jestem... ZONK ;) A to mój na Kopcu Kościuszki (właściwie to pod...) w KRK Edytowano Październik 2, 2013 przez morham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Październik 2, 2013 A to mój na Kopcu Kościuszki (właściwie to pod...) w KRK A obok jakiś Hornecik. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Październik 2, 2013 A obok jakiś Hornecik. :) Nawet nie jakiś a kolejnego "kurdupla" tylko w wersji żeńskiej :) I do tego hahahaha ładnego :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raxon 1 Napisano Październik 2, 2013 Co to za lustrzanka takie ładne, kontrastowe foty strzela? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Październik 2, 2013 Jakis ajfon z zatluszonym obiektywem :D ("smugi" swiatla na odblyskach) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach