KejTi 0 Napisano Luty 23, 2014 (edytowany) Cóż za wiele nie zrobiłam, po prostu znalazłam idealną sztukę, a potem tylko ją delikatnie dopieściłam ;) Teraz jest w rękach Mateusza i jestem pewna, że też będzie o nią dobrze dbał, więc jestem o nią spokojna :D Jeśli kiedyś wrócę do motocyklowania, to wiem jedno, w grę będzie wchodziła jedyna słuszna marka - ducati ! Edytowano Luty 23, 2014 przez Natka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Luty 23, 2014 wrocisz szybciej niz ci sie wydaje ;) pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chester99 0 Napisano Luty 25, 2014 No rzeczywiście pięknie wygląda. Jak salonowy rewelka :) Mój stoi ukurzony :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mike91 0 Napisano Marzec 3, 2014 (edytowany) Nowy nabytek, sorry za zdjęcia robione sztachetą ;) Dziękuję dla osób które pomogły w zakupie. Pozdro Miki, Biały :) Edytowano Marzec 3, 2014 przez Mike91 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Marzec 3, 2014 Bardziej puszką po kocik żarciu ale Monsterek ładny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
johnnyb88 0 Napisano Marzec 3, 2014 pięknie się prezentuje, wpadnij na podlasie, chętnie zobaczę na żywo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 3, 2014 Graty ! Chwal się na PW - wiesz czym ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mike91 0 Napisano Marzec 3, 2014 pięknie się prezentuje, wpadnij na podlasie, chętnie zobaczę na żywo :) Jak Tylko będzie cieplej i trochę go sprawdzę pod kontem technicznym to na pewno przyjadę... tylko nie wiem czy dam radę, bo jednak to jest te 500KM lekko ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Marzec 3, 2014 500 koni kechanicznych? ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mike91 0 Napisano Marzec 3, 2014 500 koni kechanicznych? :wink: Bo to taka specjalna wersja... czerwona więc i dodatkowe konie są ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Marzec 4, 2014 (edytowany) Prezentuję mojego Monstera po serwisie u Motomaniax (z nowymi oponami, crash-padami oraz dociskiem i osłoną sprzęgła). Edytowano Marzec 4, 2014 przez Motoricko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 4, 2014 Jak zgodnosc koloru w dziennym swietle wyszla? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Marzec 4, 2014 Jak zgodnosc koloru w dziennym swietle wyszla? Nie jest źle :) Wczoraj przy tych warsztatowych jarzeniówkach trochę spanikowałem, ale w świetle dziennym może być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 4, 2014 Dobrze :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chojny 0 Napisano Marzec 12, 2014 (edytowany) Jakiś czas temu zrobiłem sobie testlook z i bez tylnego błotnika. Jakoś tak tam łyso bez, zaczęło być widać jakieś dziwne elementy i przykręciłem gdzie był ale na Twoim zdjęciu wygląda to całkiem spoko. Może "czeźwo" inaczej widać... Edytowano Marzec 12, 2014 przez chojny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Marzec 12, 2014 Swoja droga, mowiles ze masz juz prawko a ty ciagle tylko po placu manewrowym :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Marzec 12, 2014 Bo ja tam lubię :) I ćwiczę i ćwiczę i ćwiczę :D A przynajmniej się staram :D Spokój, pojeździć można i to nie tylko w kółko. Poćwiczyć różne rzeczy też. Ale wiesz - na plac z garażu (jakieś 2-3 km) to go pcham ;) bo siem bojem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyntR 2 Napisano Marzec 12, 2014 Co to za bober?!!! :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Marzec 12, 2014 (edytowany) Co to za bober?!!! :twisted: xyntR :D Naprawdę chcesz ze mną poruszać sprawę bobra? Jesteś tego pewien? Idź do kąta. Przemyśl sprawę. Zapytaj czerwonych. Potem jeszcze raz przemyśl sprawę. Potem idź przytul swoje moto i w zależności czy ma bobra jak Monster mieć powinnien czy nie ma wykonaj następujące czynności: A-> Bober jest: Przytul z czułością, pogłaskaj po baku, pogłaskaj po bobrze i powiedz: "Mój Monsterek" (z odpowiednią czułością) B-> Bobera nie ma: Przytul z czułością, pogłaskaj po baku, zawyj z rozpaczy i roniąc rzewne łzy krzycz: "Kto Cię tak skrzywdził moje Monte!!! Jak on mógł!!! Oj Monte Monte Ty nieszczęsne" I po tym jeszcze raz sobie odpowiedz czy chcesz ze mną dyskutować na temat bobra w Monsterze. ;) Edytowano Marzec 12, 2014 przez morham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 12, 2014 Wojtek - siedzisz na koniu ? TYŁEM ?? :mrgreen: JA nie wyobrażam sobie żeby mi Monster pokazywał wieeelki jęzor, gdy do niego podchodzę od tyłu ? :P Red też już przejrzał na oczy. ;) :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Marzec 12, 2014 Wojtek - siedzisz na koniu ? TYŁEM ?? :mrgreen: JA nie wyobrażam sobie żeby mi Monster pokazywał wieeelki jęzor, gdy do niego podchodzę od tyłu ? :P Red też już przejrzał na oczy. ;) :mrgreen: Arku :D Brak mi słów i nawet nie chcę wiedzieć jak Twoja podświadomość wyprodukowała takie skojarzenia i skąd się one biorą ;) Koń? Jęzor? Od tyłu... arghhhhh... Red nie przejrzał na oczy. Po prostu wykazał brak charakteru i ugiął się przed ogółem i stadnym pędem. Ubolewam nad nim jak nad towarzyszem poległym w boju... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Marzec 12, 2014 Znalazlem w sieci wiecej zdjec morhamowego monstera, o popatrzcie: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Marzec 12, 2014 Arku :D Brak mi słów i nawet nie chcę wiedzieć jak Twoja podświadomość wyprodukowała takie skojarzenia i skąd się one biorą ;) Koń? Jęzor? Od tyłu... arghhhhh... Red nie przejrzał na oczy. Po prostu wykazał brak charakteru i ugiął się przed ogółem i stadnym pędem. Ubolewam nad nim jak nad towarzyszem poległym w boju... ;) Red? Redjasper obciol bobra? OMG ... [*] Zostaje nas coraz mniej, boberowcow.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyntR 2 Napisano Marzec 12, 2014 (edytowany) xyntR :D Naprawdę chcesz ze mną poruszać sprawę bobra? Jesteś tego pewien? Hmyyyyy, zastanowie się chwilę... Tak :mrgreen: Edytowano Marzec 12, 2014 przez xyntR Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach