Kwinto 21 Napisano Lipiec 2, 2014 Fajne malowanie, pomyśl z czasem o innych kominach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leegat 2 Napisano Lipiec 16, 2014 Polecam kiedy tu się wybrać kręte trasy "w miarę dobre" i te mosty... ;D - Stańczyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kostek 0 Napisano Lipiec 16, 2014 moze nie moj ale pochwalic sie mozna :) mialem przyjemnosc dostania w rece Nowiutkiego Monstera i Diavela na caly dzien i powiem wam ze moc jaka oferuje ten monster jest poprostu niewiarygodna. komfort bardzo fajny i ogolnie jazda na sprawila mi przyjemnosc. Co doryku tego potwora to nie da sie tego opisac :D chcialbym miec taki w moim 1199. Brzmienie prawdziwego Monstera! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Lipiec 17, 2014 powiem wam ze moc jaka oferuje ten monster jest poprostu niewiarygodna. To ciekawe jak jezdzi "S"ka :) A jak bys porownal ta moc do diabla? Skoro miales dwa na raz, to chyba lepszej okazji do porownania nie ma :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki 19 Napisano Lipiec 17, 2014 (edytowany) Ja użytku oba naraz w tym M 1200 S. Diavel szczególnie ten nowy jest bardziej spokojniejszy (od starego też) - monster 1200 S jest bardziej wyrywny (szczególnie na trybie sport bez problemu staje dęba) - chociaż moc jest niższa. M1200 S mamy bardziej sportowe zawieszenie (wg mnie to jedne z lepszych). Co czuć w zakrętach ten motocykl uwielbia zakręty (chociaż diavel też potrafi pozamiatać) Edytowano Lipiec 17, 2014 przez miki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kostek 0 Napisano Lipiec 17, 2014 Monster bije Diavela. ale co jak co smiganie na gumie Diavelem jest bajecznie i nie ma zadneego problemu aby to zrobic, samo dodanie gazu i juz idzie.Jazda na Monsterze po zakretach jest super, milo i szybko reaguje, wysmienicie sie jezdzi.Ale jednak Diavel zawita w moim garazu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
handelson 0 Napisano Lipiec 17, 2014 Dlatego trzeba się zastanowić nad uzupełnieniem garażu o monstera 1200s ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arvent 0 Napisano Lipiec 23, 2014 DbKIller vs. no DbKiller (wybaczcie za jakość nagrania, trudne warunki atmosferyczne, dupowaty sprzęt ..w zasadzie ni ch.. prawdy xD) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mioo 2 Napisano Lipiec 23, 2014 p i ę k n y Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Lipiec 24, 2014 a jak pieknie brzmi... na zywo mialem przyjemnosc posluchac :) (nawet dobra minute wczesniej zanim zobaczylem :D) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Lipiec 24, 2014 Ładna bestia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Lipiec 24, 2014 super wygląda i brzmi... bravo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firewoman 0 Napisano Lipiec 24, 2014 Świetnie się prezentuję i równie świetnie wygląda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Lipiec 24, 2014 Świetnie się prezentuję ) Reklamujesz się? :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NastroAzzurro 16 Napisano Lipiec 24, 2014 ogólnie jak dla Mnie najlepszy Monster w historii litrowy piec z DS, dwu zaworowiec, klasyczny olejak, suchar bez APTC, do tego piękny kratownicowy mono wahacz i 5 ramienne marchesini czego można chcieć więcej może bardziej rozbudowane zegary z wskaźnikiem ładowania i temperatury, dzisiejsze Panigale to nie to samo ducati co kiedyś... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firewoman 0 Napisano Lipiec 24, 2014 Motocykl świetnie się prezentuje :D Reklamujesz się? :razz: Takie tam drobne "eł" :lolno: :lolno: , dzięki Theo za poprawkę :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.P. 0 Napisano Lipiec 24, 2014 Witam z Bielska Białej, nie miałem okazji się jeszcze u Was przedstawić,krótko pisząc jestem Paweł i odkąd mogłem się przymierzyć chyba mniej wiecej w 14 roku życia do pierwszego monstera lubię tylko i wyłącznie włoskie potwory:-D (slawetny rok 94), a z ostatnim tak coś sobie wymyśliłem... żeby zwiększyć doznania ;-) bo na termignoni jakoś cicho;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Lipiec 26, 2014 cześć P.P. - monster wygląda pięknie, a przynajmniej ta jego część :) przywitaj się tu i wrzuć więcej zdjęć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Sierpień 2, 2014 obiecałem jak sprzedam 695 pokazać co zagości - a nawet co zagościło :) ależ mi się japa cieszy... zamieniłem wyśmienite na genialne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Suzumushi 0 Napisano Sierpień 2, 2014 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawelfilip 0 Napisano Sierpień 2, 2014 (edytowany) piękny! Edytowano Sierpień 2, 2014 przez pawelfilip Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Sierpień 2, 2014 jutro Cię przytulę.... wiesz, że nie będzie miał źle... już dzisiaj zdarte naklejki ze śląska... naklejka desmomaniaxów wiesz gdzie :) i nieco przeczyszczony do zobaczenia jutro :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Sierpień 2, 2014 Oj, coś ty najlepszego zrobił :thumbup: kawał sprzęta teraz jest, G R A T U L A C J E ! koniecznie wpadnij się pochwalić kiedyś. Piękny i tyle. p.s.mam fajną,zakręconą traskę przygotowaną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Sierpień 2, 2014 (edytowany) z ta traską to niestety, ale musicie zaczekać na mnie !! Qrde, brat !! Jeszcze raz gratuluję, cieszę się z Tobą :) no chyba Cię odwiedzę w przyszłym tyg. Edytowano Sierpień 2, 2014 przez martini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Suzumushi 0 Napisano Sierpień 2, 2014 jutro Cię przytulę.... wiesz, że nie będzie miał źle... już dzisiaj zdarte naklejki ze śląska... naklejka desmomaniaxów wiesz gdzie :) i nieco przeczyszczony do zobaczenia jutro no cóż zrobić... ale w garażu pustawo sie zrobilo... oby Ci służył jak najlepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach