Redjasper 53 Napisano Kwiecień 27, 2016 zgrabnie albo jak mój znajomy lubił mawiać Pysznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
saybot 0 Napisano Kwiecień 27, 2016 trochę prace się posunęły do przodu. - clipony TRW - kierunki na końcach kierownicy - lusterka na końcach kierownicy - pług + nakładka (bedą malowane na czarny mat) - anodowanie lag - malowanie proszkowe wszystkiego co było srebrne na czarny mat Do sezonu pozostało mi zamontować ori lampę, parę dupereli jak paski na nakładce i baku i dokończyć projekt układu wydechowego który będzie wisienką na torcie. Ma być tłusto, ciemno i bandycko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aizo 1 Napisano Kwiecień 27, 2016 Dzisiejszy nabytek :) Długo się nie nacieszyłem, a dokładnie do pierwszej wizyty w serwisie. Motoulep został zwrócony do sprzedającego. Całe szczęście że się udało odzyskać hajs :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wretched 0 Napisano Kwiecień 27, 2016 Co to za tłumoki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Kwiecień 27, 2016 Tym razem S2R 800, może zagrzeje dłużej miejsce w moim garażu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yurek 1 Napisano Kwiecień 27, 2016 Długo się nie nacieszyłem, a dokładnie do pierwszej wizyty w serwisie. Motoulep został zwrócony do sprzedającego. Całe szczęście że się udało odzyskać hajs :) Co wyszło? Jakiś ideał od handlarza z allegro? Masz może link do aukcji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aizo 1 Napisano Kwiecień 28, 2016 Co wyszło? Jakiś ideał od handlarza z allegro? Masz może link do aukcji? Co wyszło ? Od czego zacząć ? .... główka ramy cała przyspawana , malowana, nieoryginalny spaw pęknięty , krzywa rama w kilku miejscach , pod bakiem, przy główce, następnie pękający kolejny nieoryginalny spaw na środku ramy , malowana dolna półka amortyzatora, malowany bak, malowany zadupek, nieoryginalny błotnik, i boczne plastiki przy kanapie, wyrwana stacyjka schowka, krzywy bak, z jednej strony od stacyjki nie wchodziły palce a z drugiej wchodziły trzy, zła geometria całego motocykla. Na allegro już nie ma, ale na olx też nie. Chłopak jeździł na nim ostatnie dwa lata w Polsce i dał się zrobić przez handlarza na zagraniczną fakturę. Dodam tylko że cena patrząc na oferty z allegro 6000-14000 była na środku, więc nie szukałem najtańszego. Dziś widzę nową okazję z zaniżoną ceną i zastanawiam się o co chodzi że jedni sprzedają taki motocykl za 30tyś a inni za 12tyś. http://olx.pl/oferta/ducati-696-ducati-696-monster-696-rok-2009-CID5-IDfkAhJ.html#7992527b4b Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek79 0 Napisano Kwiecień 28, 2016 Co to za tłumoki ? Jeśli to do mnie to, manufaktura w wykonaniu Grześka Knapka, strona dewils.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek79 0 Napisano Kwiecień 28, 2016 zgrabnie albo jak mój znajomy lubił mawiać Pysznie dziękuje dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waldi59 15 Napisano Maj 7, 2016 Wczoraj do potworka dokręciłem pług Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TOMRIDER 1 Napisano Maj 7, 2016 Wczoraj do potworka dokręciłem pług No to z tyłu brakuje jeszcze tylko rozrzutnik tależowy i sól ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waldi59 15 Napisano Maj 10, 2016 Tomek nad solniczką pomyślę :mrgreen: a na razie zrobiłem jeszcze to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TOMRIDER 1 Napisano Maj 11, 2016 Tomek nad solniczką pomyślę :mrgreen: a na razie zrobiłem jeszcze to IMG_2047.JPG No teraz do pługa z tym logo to solniczka i rozrzutnik już nie pasuje ( chyba że będzie ori ducati :razz: ), bardzo ładnie się prezentuje, co następnego planujesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Maj 12, 2016 Sam szukam pługa do swojego 696. Chciałem kupić delikatniejszy od Puiga ale już nie robią. Ten tu ... delikatnie rzecz ujmując nie w moim guście. Za duży, przerysowany odbiera dużo z "lekkości" w wyglądzie motocykla. Oczywiście to tylko moja opinia. Ktoś tu na forum ma chyba krótszą wersję tego pługa. Podpytywałem ale źródło nieznane - kolega kupił moto już z pługiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waldi59 15 Napisano Maj 12, 2016 (edytowany) Kwinto wiem o którym wspominasz, ten z drugiej strony jest krótszy Edytowano Maj 12, 2016 przez Waldi59 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kicin 0 Napisano Maj 12, 2016 Krzysiek, gdzie robiłeś tą kanapę? Bardzo fajne przeszycia, muszę u siebie pomyśleć nad czymś takim ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waldi59 15 Napisano Maj 13, 2016 Kwinto tu masz zdjęcie z drugiej strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Maj 13, 2016 O o o ... tu już delikatnie. Rozumiem, że większa powierzchnia z drugiej strony podyktowana jest mocowaniem. Szkoda, będę szukał czegoś delikatniejszego. Produkt Puiga był dla mnie idealny szkoda że już go nie robią. Może trafi mi się gdzieś jakaś używka :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NastroAzzurro 16 Napisano Maj 13, 2016 (edytowany) O o o ... tu już delikatnie. Rozumiem, że większa powierzchnia z drugiej strony podyktowana jest mocowaniem. Szkoda, będę szukał czegoś delikatniejszego. Produkt Puiga był dla mnie idealny szkoda że już go nie robią. Może trafi mi się gdzieś jakaś używka :( eee ten lepszy pług niż ten z barracudy który wygląda jak do obredlania kartofli ;) Edytowano Maj 13, 2016 przez NastroAzzurro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arti 6 Napisano Maj 13, 2016 Małe detale :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piotrekpaterek 0 Napisano Maj 14, 2016 żałoba po skradzionym monsterze dobiegła końca. Sezon jest zbyt krótki żeby wspominać, nowo moto już w garażu. Pełen oryginał jak narazie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wujek 0 Napisano Maj 24, 2016 moja dupeczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Czerwiec 1, 2016 żałoba po skradzionym monsterze dobiegła końca. Sezon jest zbyt krótki żeby wspominać, nowo moto już w garażu. Pełen oryginał jak narazie :) Jaki tam pełen oryginał... osłona pod silnikiem i brak bobra... phi ;) Ale ładna bestyja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Czerwiec 2, 2016 Właśnie - bez osłony i bobra - pewnie powypadkowy :mrgreen:. wyszorować tylko dobrze i można latać - gratuluję zakupu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maciejtarkowski 0 Napisano Czerwiec 5, 2016 Dzień dobry. Moje drugie Ducati - Monster 620. Na początku tygodnia już zaczniemy się poznawać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach