Klanik88 6 Napisano Październik 20, 2018 (edytowany) Witajcie, w nocy 13-14.09 skradziono mi motocykl. Jakby ktoś słyszał widział to proszę o kontakt. Bardzo dużo dodatków widocznych na zdjęciu poniżej. W chwili kradzieży miała krótka carbonową szybę. Edytowano Październik 20, 2018 przez Klanik88 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klanik88 6 Napisano Listopad 22, 2018 Niewiarygodna sprawa ale znalazła się zguba ! Jutro szacujemy straty Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Asty i Qóba zareagowały na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Listopad 22, 2018 Mega dobra wiadomość!!! Szczęściarz-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qóba 1 Napisano Listopad 22, 2018 Uff! Mam nadzieję, że sprawcy złapani.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadus23 1 Napisano Listopad 22, 2018 Super! Gdzie się znalazła? Też jestem ze Szczecina, więc ciekawi mnie co i jak :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klanik88 6 Napisano Listopad 22, 2018 No kogoś maja. Podpytam apropo szczęścia, to wjedzie nowa tablica chyba Z0 LUCKY!Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
picek 38 Napisano Listopad 23, 2018 Super wiadomość. Daleko od domu była schowana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Listopad 23, 2018 Super info, jak ostygniesz i nie jest to tajemnicą napisz jakim cudem ... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klanik88 6 Napisano Listopad 23, 2018 Super wiadomość. Daleko od domu była schowana? W tym samym mieście także blisko . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
picek 38 Napisano Listopad 23, 2018 (edytowany) Jednak ci złodzieje to jacyś ułomni byli, 2 miesiące Moto w dziupli i jedynie siedzenie zdążyli odkręcić. Nie dziwota że ich złapali. Chyba że liczyli na okup. Lub tak zafascynowani liniami Włoszki że schdzili do piwnicy się na nią napatrzeć. I może się jeszcze okazać że to twoi "koledzy" byli. Edytowano Listopad 23, 2018 przez picek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Listopad 23, 2018 i tłumik się uchował... mega wiadomość - super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Listopad 24, 2018 Super wiadomość... ...ale to złodziejszki-gówniarze pewnie byli, nie mieli patentu na odpalenie...profeska chodzi z walizką dookoła aut za 100 tys $, mniej się nie opłaca... a na takich gamoni, to najlepiej proste chamskie zabezpieczenia - 2 porządne haki w betonie w garażu + 2 porządne mocowania, a chińskie alarmy- to szkoda akumulatora... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Listopad 26, 2018 Ja myślę, że odkręcili kanapę i ... k...a tu jest wszystko inaczej, manuala pewnie też tylko po angielsku znaleźli i koniec gangsterki :0 1 Klanik88 zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klanik88 6 Napisano Listopad 27, 2018 Super info, jak ostygniesz i nie jest to tajemnicą napisz jakim cudem ... :)Przypadkiem przy innej sprawie , weszli na hale gdzie sobie grzecznie stał motocykl z akumulatorem obok, bez tablic i to ich zaciekawiło . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach