Franz 0 Napisano Wrzesień 25, 2011 musieli napisał: Piter748 napisał: Modyfikacje , małe ale zawsze..Craschpady , monsterowe . Mniejszy akumulator. Poszerzone po 2 cm z każdej ze stron.Oby nie były potrzebne.. ;) Proszę się grzecznie wyspowiadać z typu akumulatora, jaki zastosowałeś, no i co jak reszta. Proponuję założyć jakiś osobny temacik bo taki montaż crashów / mod akumulatora, jest dosyć istotną kwestją, tak mi się zdaje. Przynajmniej zaoszczędzisz mi czasu :lol: Widzisz Piter on juz wie , ze jest zle, naprawi w trzy posty bo wie , że się zepsuje a elektryka to ich konik he he he poprostu miszcz..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Wrzesień 25, 2011 Piter, a nie wolałeś ich użyć jako podowiewkowych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Wrzesień 25, 2011 @Franz - gdzie musieli napisał cokolwiek z tego oczym wspominasz? Ztego co wiem sam planuje w swojej 996 wykonać koneserów na Maly aku. To raczej było w formie pytania. Wyluzuj czasem bo teraz Ty "przeginasz" pisenlof Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Wrzesień 25, 2011 wprost nie mogę się doczekać Jarocina - co jest z Wami kurde :?: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Październik 7, 2011 Tak sobie przeglądałem sieci i złowiłem stare jak świat, foty kolegi z Krk w Poznaniu, na tej 9 przejechałem się po raz pierwszy 9 był fun, a po raz 2 ducatem to 2003r był moto było w leasingu, mam nadzieję że bóg miał w opiece tego kto ją wykupił, gdy mu ją odebrali za zaległości w ratach... http://car.cz/default.asp?exe=2&kat=&id=3095 Malowanie bodykit'u robiliśmy w warsztacie firmy w której pracowaliśmy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zulus 1 Napisano Październik 19, 2011 Jesuu tak mi się bardzo podoba iż pozwolę sobie wkleić parę nowych zdjęć... Złoty docisk Ducati Performance oraz osłona pasków Rizomy proguardy oraz klamki i manetki Rizomy, carbonowe wypełnienie boczków oraz crash pad na kole tu dodałem carbonową osłonę na zbiornik oraz do stacyjki. Są też nowe złote dekielki na płyny. A tu przepraszam, że taki uwalony :) carbonowe wloty powietrza carbonowa osłona przedniej zębatki Bardzo chciałbym podziękować Remiemu-xxtreme który siedział, licytował oraz wysyłał wszystkie te carboniki, dekielki i śrubeczki:) z Anglii oraz Darkowi M który podobierał, pozamawiał i konsultował zakupy Rizomy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Październik 19, 2011 Fiu Fiu dziewiony zawsze mnie podniecały - jest na co popatrzeć Zulus. Naprawdę pikna teraz jest no i teraz podobno też dobrze lata ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Październik 19, 2011 Nooo Sebastian piękności 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Październik 19, 2011 No to z 10 kg. lżejsza teraz laska jest :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Październik 19, 2011 Super moto :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Październik 19, 2011 zulus napisał: Jesuu tak mi się bardzo podoba iż pozwolę sobie wkleić parę nowych zdjęć.. Bardzo ładnie to wszytko gra. Jak tak na nią patrzę to bym jeszcze pomyślał o przelakierowaniu felg w schemat FILA, czyli przód w czerwień, tył w ciemnoniebieski ;) Tymbardziej, że nie jest to kosztowny zabieg, w sam raz na drobną zimową modyfikację. Bo ideałem by była czerwona rama, ale to już inna zabawa i chyba nie o to chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Październik 19, 2011 W koncu widze jak to wyglada. Ladna, ladna :D Umyc ja trzeba bylo :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Październik 19, 2011 xxtreme napisał: W koncu widze jak to wyglada. Ladna, ladna :D Umyc ja trzeba bylo :lol: Brudasie, z brudasami trzymasz i kraczesz jak one :twisted: :twisted: Franek powyciągaj wreszcie komary z zębów od lata wozisz ja Alice pomogę...... :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zulus 1 Napisano Październik 19, 2011 musieli napisał: zulus napisał: Jesuu tak mi się bardzo podoba iż pozwolę sobie wkleić parę nowych zdjęć.. Bardzo ładnie to wszytko gra. Jak tak na nią patrzę to bym jeszcze pomyślał o przelakierowaniu felg w schemat FILA, czyli przód w czerwień, tył w ciemnoniebieski ;) Tymbardziej, że nie jest to kosztowny zabieg, w sam raz na drobną zimową modyfikację. Bo ideałem by była czerwona rama, ale to już inna zabawa i chyba nie o to chodzi. Planuję malowanie felg przez zimę. Proszkowe w Gdańsku za kpl.350zł zastanawiałem się jednak nad kolorem złotym ewentualnie tak jak ma el presidente xxtreme napisał: W koncu widze jak to wyglada. Ladna, ladna :D Umyc ja trzeba bylo :lol: umyję umyję-jeszcze tłumiki, sety........okradnę bank:) Piter748 napisał: No to z 10 kg. lżejsza teraz laska jest :D nooo i smuklejsza, szybsza..... zapomniałem dodać że dzięki szybie double bouble można jechać bardziej wyprostowanym. Dzięki Remo ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Październik 19, 2011 zulus napisał: musieli napisał: zulus napisał: Jesuu tak mi się bardzo podoba iż pozwolę sobie wkleić parę nowych zdjęć.. Bardzo ładnie to wszytko gra. Jak tak na nią patrzę to bym jeszcze pomyślał o przelakierowaniu felg w schemat FILA, czyli przód w czerwień, tył w ciemnoniebieski ;) Tymbardziej, że nie jest to kosztowny zabieg, w sam raz na drobną zimową modyfikację. Bo ideałem by była czerwona rama, ale to już inna zabawa i chyba nie o to chodzi. Planuję malowanie felg przez zimę. Proszkowe w Gdańsku za kpl.350zł zastanawiałem się jednak nad kolorem złotym ewentualnie tak jak ma el presidente Kurka rurka, u nas na okolicy płaci się w granicach 90zł za felgę w proszku, praktycznie dowolny kolor. No chyba, że w tej cenie masz demontaż/montaż kół i opon itd? No i pamietaj, że może wyleźć problem z tulejami/tłumikami drgań tylnej zębatki, które są elementem demontowalnym tylko w teorii - jak je wcisną na prasie w fabryce to aby je zdemontować trzeba je zniszczyć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Październik 19, 2011 Zulus, Twoje Dziewiątki wygladają super, bardzo mi się podoba osłona pasków :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszek 8 Napisano Październik 20, 2011 No dobra, to i ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy 0 Napisano Październik 20, 2011 Groszek taka sztunia i tylko tyle fotek??? dawaj wiecej!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Październik 21, 2011 Heh, Groszek nie wstydź się, sami swoi :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Listopad 1, 2011 Delta zobacz składają Twojego paździerza :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Listopad 2, 2011 mateuss napisał: Delta zobacz składają Twojego paździerza :lol: Mojego tyż. Oj będziesz miał pioch w zawiasie zamiast oleju :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Listopad 3, 2011 Gdyby nie te kółka i zadupek to bym się zgodził. Swoją drogą jakby się trafił kiedyś nowy i mógłbym sobie pozwolić to przygarnąłbym nóweczkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Listopad 3, 2011 Lubię pioch ! :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enZo 0 Napisano Styczeń 21, 2012 Praca nad moto zakończona :P Poniżej strada terrorista :twisted: :mrgreen: Zmiany vs to co przyjechało z USA: - oryginalna szyba - zdemontowałem wysoką PUIG, nie znoszę w superbike wysokich szyb, jak bym chciał żeby nie wiało to kupił bym turystyczne BMW :P dwa, wysoka szyba niszczy całą linię motocykla :) - sety - przyjechała z USA na akcesoryjnych, lewy złamany więc wróciłem do oryginałów; - klamki - wywaliłem złote świecidełka i póki co założyłem w oryginale srebrne - docelowo DucaBike Evo I - lusterka - również wróciły oryginały - w USA miała założone lusterka z kierunkami na kończach kierownicy Oberon oraz w miejscu lusterek zaślepki; - fender i kierunki - wróciłem do oryginału - w USA założony jakiś chromowany co nie dokońca mi pasował w Superbike ;) - dodatkowo wymienione paski rozrządu, łożyska rolek, olej, filtry, płyny + kosmetyka powłoki lakierniczej W kolejnych krokach palnuję: - osłona i docisk sprzęgła EVR - trochę węgla - osłona stacyjki i inne bzdety - manetki Rizoma Lux -no i mozolne odkładanie na Termi :) bo V-ka musi brzmieć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Styczeń 21, 2012 enZo napisał: Praca nad moto zakończona :P Poniżej strada terrorista :twisted: :mrgreen: Zmiany vs to co przyjechało z USA: - oryginalna szyba - zdemontowałem wysoką PUIG, nie znoszę w superbike wysokich szyb, jak bym chciał żeby nie wiało to kupił bym turystyczne BMW :P dwa, wysoka szyba niszczy całą linię motocykla :) - sety - przyjechała z USA na akcesoryjnych, lewy złamany więc wróciłem do oryginałów; - klamki - wywaliłem złote świecidełka i póki co założyłem w oryginale srebrne - docelowo DucaBike Evo I - lusterka - również wróciły oryginały - w USA miała założone lusterka z kierunkami na kończach kierownicy Oberon oraz w miejscu lusterek zaślepki; - fender i kierunki - wróciłem do oryginału - w USA założony jakiś chromowany co nie dokońca mi pasował w Superbike ;) - dodatkowo wymienione paski rozrządu, łożyska rolek, olej, filtry, płyny + kosmetyka powłoki lakierniczej W kolejnych krokach palnuję: - osłona i docisk sprzęgła EVR - trochę węgla - osłona stacyjki i inne bzdety - manetki Rizoma Lux -no i mozolne odkładanie na Termi :) bo V-ka musi brzmieć :) Piękność, ta 10-ka wygląda jak nówka sztuka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach