Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Gość

Pokaż swojego superbike`a.

Polecane posty

Dziewiątki zostają u mnie. Chwilowo myślałem o sprzedaży, chociaż tak naprawdę to nie chciałem ich sprzedać. To tylko ta odrobina rozsądku tak chciała....po co mi dwa biki?..... ale ten sprzęt ma coś magicznego w sobie. To pierwszy Ducat, który lat temu kilkanaście przyciągnął moją uwagę jak jeszcze śmigałem na Harckach.........it's magic i dlatego zostaje, basta :D . Ach ten tor.......zobaczymy Pablo czy zaryzykuję i zrobię ten krok, jeśli go zrobię to będę już stracony, ja to już teraz wiem!!! :D Uwierz, że już coraz częściej myślę o torze, rozmawiałem z moim wspólnikiem jak to by fajnie było tak pośmigać, on często bywał na różnych torach jako mechanik jednego torowego napaleńca, więc mi trochę poopowiadał. Coś tam też do mojej żony ukochanej powiedziałem, ale bardzo cicho z odwróconą głową....chyba nie usłyszała :lol:

Dziewiątki zostają u mnie. Chwilowo myślałem o sprzedaży, chociaż tak naprawdę to nie chciałem ich sprzedać. To tylko ta odrobina rozsądku tak chciała....po co mi dwa biki?..... ale ten sprzęt ma coś magicznego w sobie. To pierwszy Ducat, który lat temu kilkanaście przyciągnął moją uwagę jak jeszcze śmigałem na Harckach.........it's magic i dlatego zostaje, basta :D . Ach ten tor.......zobaczymy Pablo czy zaryzykuję i zrobię ten krok, jeśli go zrobię to będę już stracony, ja to już teraz wiem!!! :D Uwierz, że już coraz częściej myślę o torze, rozmawiałem z moim wspólnikiem jak to by fajnie było tak pośmigać, on często bywał na różnych torach jako mechanik jednego torowego napaleńca, więc mi trochę poopowiadał. Coś tam też do mojej żony ukochanej powiedziałem, ale bardzo cicho z odwróconą głową....chyba nie usłyszała :lol:

Przecież Ty lubisz szybką jazdę, a tor jest najbezpieczniejszym do tego miejscem. Ja na torze byłem 2 razy i zakochałem się bezgranicznie... Szykujemy sprzęty i w przyszłym roku jeździmy razem. Spodoba Ci się, przekonasz się... ;)

Jakieś tam doświadczenie w składaniu się w zakrętach i szlifowaniem kolanem mam.....dwa razy jak zaliczyłem na Harcku glebę ze ślizgiem w botanikę :D .....tak więc początkujący nie jestem :lol: .......Zobaczymy Pablo jak się wszystko poukłada ;).

Stwierdziłem, że trzeba się pochwalić, tymbardziej że to ostatnie dni bytności w mojej zagrodzie. Burek dostał budę w nowym lakierowaniu ;)

20121009009.jpg

20121009014.jpg

20121009015.jpg

20121009006.jpg

20121009004.jpg

Wyglada mrocznie, szkoda że efekt psuja pomarańczowe klosze kierunkowskazów, ale generalnie efekt jest super.

Zaryzykuję stwierdzenie ze może to mieć zwiazek z tym iż to wersja drogowa ;)

krl    0

Szaleństwa kolorystycznego nie ma ale jest zacnie mi się podoba. Aktualnie jestem w trakcie szykowania wzoru lakierowania na 999 race i bedzie zdecydowanie bardziej jaskrawo :shock:

Stwierdziłem, że trzeba się pochwalić, tymbardziej że to ostatnie dni bytności w mojej zagrodzie. Burek dostał budę w nowym lakierowaniu ;)

To nie jest przypadkiem okleina?

Ci, którzy chcieliby, ale boją się, stosują winylową okleinę na swoich drogich zabawkach. Tu jest prawdziwny lakier :twisted:

Ci, którzy chcieliby, ale boją się, stosują winylową okleinę na swoich drogich zabawkach. Tu jest prawdziwny lakier :twisted:

Klasssa. Bardzo podoba mi się ten lakier.

w przywitalni (;P) powiedziano, że mam pokazać moto, no to proszę ;)

nie bardzo jest się czym chwalić, bo są ładniej dopieszczone sztuki, no ale z czasem, mam nadzieję, i moja nabierze większych rumieńców..

post-2007-1366038838,0058_thumb.jpg

post-2007-1366038838,2076_thumb.jpg

nie bardzo jest się czym chwalić

Chcesz się zamienić ?? ;) :lol:

Drugie zdjęcie przekłamuje: ten zadziorny nos i groźne spojrzenie źle tu wygląda, ale wiemy, że jest po prostu wspaniały.

No i masz ten szybszy ! - bo czerrrrrrrwony.

Graty Stary !! :thumbup: :clap:

w przywitalni (;P) powiedziano, że mam pokazać moto, no to proszę ;)

nie bardzo jest się czym chwalić, bo są ładniej dopieszczone sztuki, no ale z czasem, mam nadzieję, i moja nabierze większych rumieńców..

Gratuluję! To ta sztuka z allegro z przetartym prawym bokiem?

lo. mi się wydawało ze fajne jest to zdjęcie ryjka.. ;p

oskar tak to ”ta” sztuka i ja ją wystawiłem bo myślałem ze nie podołam jednak finansowo..

Ale jest szansa ze dam radę i kochanka , z aprobatą narzeczonej ;D, na razie z nami pozostanie..

I tez zapewne Cie pomęczę o jakas pomoc :) podtrzymujesz?

lo. mi się wydawało ze fajne jest to zdjęcie ryjka.. ;p

oskar tak to ”ta” sztuka i ja ją wystawiłem bo myślałem ze nie podołam jednak finansowo..

Ale jest szansa ze dam radę i kochanka , z aprobatą narzeczonej ;D, na razie z nami pozostanie..

I tez zapewne Cie pomęczę o jakas pomoc :) podtrzymujesz?

Wal śmiało :-)

Co powiecie na taki zestaw garazowy :

http://szukaj.pl.mobile.eu/motocykl-ogl ... abNumber=2

Jak bede juz duzy...:)

No nieźle, nieźle... mi na razie jednak wystarcza mój zestaw :P ... choć niektórzy mówią, że to dwa najbrzydsze motocykle w historii :D mi jednak podobają się najbardziej!

post-541-1366038838,9076_thumb.jpg

choć niektórzy mówią, że to dwa najbrzydsze motocykle w historii :D mi jednak podobają się najbardziej!

Może jestem dziwny ale niewiele motocykli budzi we mnie emocje takie jak 999. 1098/1198 jest ładny ale taki "powszedni". 916/996/998 jest piękny ale prehistoryczny. Groszek, Twój 999s jest od CookieMonstera, tak?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.