oskar 0 Napisano Marzec 21, 2014 Trochę więcej carbonu i parę innych pierdół :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 21, 2014 O! Niebo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Marzec 21, 2014 Trochę więcej carbonu i parę innych pierdół :mrgreen: A co to, 10 poszla juz tylko na droge? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Marzec 22, 2014 Widzę 3 nogi na zbiorniku :thumbup: . Dobra robota w ps , stodoła max ostra ;l) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 22, 2014 Doskonale widać że sportowy motocykl najlepiej wygląda w wersji torowej. Niczego nie ujmując drogowej oczywiscie. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Marzec 23, 2014 A co to, 10 poszla juz tylko na droge? Tak, teraz czeka na nowego nabywcę ( Zgłoszenie postu przez usera - link - ogłoszenia sprzedaży prosimy zamieszczać w Garażu ) Wirus torowy zrobił swoje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 23, 2014 ...eeeeeeeeeeee malowanie motocykla po lewej jest esencją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Marzec 24, 2014 Noo ten po prawej pełnokrwisty SBK! Zajebioza! :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Marzec 24, 2014 Trochę więcej carbonu i parę innych pierdół :mrgreen: Ładne to mało powiedziane :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Marzec 24, 2014 Widzę 3 nogi na zbiorniku :thumbup: . Dobra robota w ps , stodoła max ostra ;l) Trójnóg musi być - special edition :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Marzec 24, 2014 (edytowany) Hehe, z innego forum...moje Dziewiątki :thumbup: :clap: http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/167001-forumowy-motocykl-miesiaca-marca-jannikiel-i-ducati-999-oraz-yuby-i-jego-suzuki-gsxr-750-srad/ Pozdr. J-999 P.S. Anonimowym kliczaczom serdecznie dziękuję !!! :clap: Edytowano Marzec 24, 2014 przez klekot999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Kwiecień 20, 2014 Mały update :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszek 8 Napisano Maj 11, 2014 A ja taką oto sztukę zanabyłam w sobotę :mrgreen: Ryśkowo-Jankowa sztuka, dziękuje chłopaki :!: Zdjęcia robione kalkulatorem na szybko, aby się tylko pochwalić :twisted: Niestety brak zdjęc od prawej strony i od tyłka ,ale to się kiedyś naprawi. PS. Miłość kwitnie :D I przygodę z Ducati zaczynasz od razu od jeżdżenia po torach ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firewoman 0 Napisano Maj 12, 2014 (edytowany) :lol: Dobre Groszek , dobre :mrgreen: PS. Chciałam Ci wiadomość na PW wysłać , ale się nie da się :-| Edytowano Maj 12, 2014 przez firewoman Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Czerwiec 17, 2014 (edytowany) zmiana warty...rok 2008, import Włochy, jak widać czerwony=najszybszy. po prostu musiałem go mieć :mrgreen: i tak się zastanawiam, że chyba równo pod sufitem u mnie nie jest, bo to czwarte zło z Italii na moim podwórku. Edytowano Czerwiec 17, 2014 przez ducafil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Czerwiec 17, 2014 :clap: :thumbup: Sety pasażera zdejmuj ;) Żonka weźmie Monstera :mrgreen: Congratulation Bro !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bagi 0 Napisano Czerwiec 17, 2014 Dobry wybór ;-) Gratuluję! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Czerwiec 17, 2014 Świetny, jak już trochę go oblatasz napisz proszę jakie masz odczucia po przesiadce z nakeda na sporta głównie pod kątem codziennego użytkowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Czerwiec 17, 2014 Dzięki Panowie, dzięki. zapłaciłem ciut więcej niz średnia rynkowe, ale w zamian dostałem 2 letnią gwarancję i serwis-płyny, filtry. co do moich odczuć to in plus: hamulce, stabilność, szybkość złożenia, ultraprecyzja wtrysku paliwa minus to jednak pozycja, po zmianie z nakeda w mieście jednak rączki bolą-wiem, podpierać się kolanami, ale bak jest śliski,trzeba coś nakleić, fotel też mocno nachylony do baku,przydałby się jakiś neopren, wysoko położony moment, trzeba bardziej kręcic niż s4 916. troszkę jestem zawiedziony przyspieszeniem, tak do 140km/h wydaje mi się,że stara s4 jest lepsza, a na pewno nie ustępuje 848. poza tym to wszystko jest znów "nowe" choć miałem kiedyś R6 i sbk nie jest mi obce. ale to tylko pierwsze wrażenie po zaledwie 130 km. na pewno muszę wyregulować tylny hamulec,dźwignia jest zdecydowanie za wysoko i już dwa razy hamując zablokowałem tylne koło-w monsterze musiałem sie dobrze zaprzeć aby zrobić szlaję. tak jak mówiłem w Rybniku, od zawsze byłem pod urokiem "budy" 848/1098 i po prostu nie potrafiłem sobie odmówić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Czerwiec 17, 2014 Nie ma co komentować... Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chojny 0 Napisano Czerwiec 17, 2014 Gratuluje nabytku. Na zdjęciach bardzo mi sie podobał a jak zobaczyłem live to zwariowałem. Szczerze zazdoszczę, niech sie spisuje i daje dużo radości!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Czerwiec 17, 2014 chojny chyba jednak coś pokręciłeś, live to mogłeś widzieć w Rybniku S4, 848 kupiłem dopiero we wtorek po meetingu, ale w sumie niech Ci będzie :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Czerwiec 17, 2014 Nie ma lipy Panie Dukafil :) ......gratuluję nabytku :thumbup: . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Suzumushi 0 Napisano Czerwiec 17, 2014 zmiana warty...rok 2008, import Włochy, jak widać czerwony=najszybszy. po prostu musiałem go mieć :mrgreen: i tak się zastanawiam, że chyba równo pod sufitem u mnie nie jest, bo to czwarte zło z Italii na moim podwórku. gratki :) skądś to znam, ale plus jest taki że zawsze jakiś jeden makaron jest sprawny :D w Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Czerwiec 18, 2014 Gratulacje Janusz, super sprzęt, ale myślisz, że jedną fotą oblecisz tutaj???? Dawaj więcej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach