mateuss 0 Napisano Październik 21, 2010 zmiany, zmiany, zmiany...niewielkie ale zawsze. Nowa osłona jest w kolorze zacisku ? Moim zdaniem dobry kierunek... zmień zacisk tylny i dołóż coś w kolorze zacisku na kiere 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Październik 21, 2010 bystrzak.... :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Październik 21, 2010 bystrzak.... :shock: Sam Ci to chyba sugerowałem u Berna na wiosce ;) Mało złota w tym classicu, ale i tak jest zajebisty !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Październik 21, 2010 Mini spoko!! Idziesz bardziej na klasyczne :D formy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Październik 21, 2010 Dobrze to ująłeś... ten dekiel bardziej do niego pasuje i kolorem i formą... ma być taki techno-retro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Październik 24, 2010 Rozpoczęły się małe korekty... Na pierwszy ogień odpadła "łopata-chlapacz" , dokupiłem prawe lustro... bo nie było. Wyrzuciłem oryginalne wydechy i na tenczas lasery przelotowe wskoczyły.. No i dzięki Darkowi (dzięki Darek ;) ) piękna biżuteria się pojawiła. :D Przedni krasz jeszcze też akurat był w okolicy. Dalsze zmiany planowane.. Link do pierwszego odgłosu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Październik 24, 2010 No coś się dzieje dj jakiś filmik jestem ciekaw jaki mają gang :shock: widziałem takie wydechy na motobajzlu w Wa-wie ale gość nie potrafił okreslić się z ceną ... do porównania pokażę co u mnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Październik 24, 2010 Rozpoczęły się małe korekty... (...) No i dzięki Darkowi (dzięki Darek ;) ) piękna biżuteria się pojawiła. :D No klekotnica wyszła całkiem OK - ale teraz widzę potwierdzenie moich wątpliwości - sprężyny powinny być przynajmniej czarne (ja bym dał niebieskie :D ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Październik 24, 2010 A wg mnie za mało się rzuca w oczy sprzęgiełko i zlewa się z silnikiem.... Za to wydechy prima ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Październik 24, 2010 A wg mnie za mało się rzuca w oczy sprzęgiełko i zlewa się z silnikiem.... Sam motocykl wali po oczach na maxa, właśnie o to chodziło, aby utrzymać dodatki w czerni. Poza tym - pokaż mi w Polsce Dukata z alu-carbonowym dociskiem sprzęgła :twisted: A teraz powiedz, że klekotnica nie jest "oryginalna" :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Październik 24, 2010 No dobra przekonałeś mnie ! 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Październik 24, 2010 wydechy walą jak się patrzy :shock: brakuje mi takiego basu w moich, chyba muszę coś z tym zrobić :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Październik 24, 2010 U mnie to też jeszcze nie jest szczyt marzeń. Kolektory w desmoqattro są dużo grubsze i potencjał basowy jest znacznie większy.. Poza tym kształt wydechu "tuba" jak Termisy dedykowane do sporta robią takie wrażenie. Jak odpalam swojego 748 na termi a potem Classika to mam niedosyt. No ale życie toczy się dalej a my musimy do czegoś dążyć ;) Mini odpowiedz proszę na priva w sprawie obejmy , z góry dzięki Mateuss założenie na projekt jest: ciemno i niekrzykliwie , może trochę "bandycko" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Październik 25, 2010 Z kolektorami dobrze sie zastanów nad ich srednicą ja zrobiłem 50 i motocykl stracił troche dołu natomiast zyskał górę a wolałem tak jak miał pierwotnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Październik 25, 2010 O widzisz . Dzięki za zwrócenie uwagi! :shock: :D Dołu nie chcę tracić. Jest zajebisty. Trzeba coś inaczej pokombinować.. :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Październik 25, 2010 Kule! Fane, naprawdę ......aż mi ochota przychodzi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Październik 25, 2010 Chodzi mi o taki dżwięk!! :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Październik 25, 2010 To chyba zard, były a może i są na allegro za 2700 całkiem fajne. Ale zastanawiam sie co dla mnie wazniejsze fajniejszy wyglad czy ładniejszy dźwięk bo przy tak cienkich wydechach jedno z drugim nie idzie w parze Dziś był u mnie Musiel pogadaliśmy, pocmokaliśmy, pomarzylismy... i w sumie to dźwięk mojego sporta jest jak trzeba taki typowy cafe racer made in London i w sumie o to chodzi a 888 będzie pracowało jak przystało na Włoska wyścigówkę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Październik 25, 2010 Ach te kompromisy... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Październik 27, 2010 Mini odpowiedz proszę na priva w sprawie obejmy , z góry dzięki Mini odpisz na maila ..Plissss Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Listopad 19, 2010 postaram się dziś wieczorkiem pochwalić nowym wcieleniem Parówki:) na sucho:):) no to hop jeszcze na pokładzie ale zabawa!!! baaaaaaaaaaaaaaaaanan!pojeździlimy zrobię odrębny wątek bo sprawa warta tego Wielkie dzięki dla Darka i Teodora! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Listopad 19, 2010 EKSTRA!! Cassic z suchym jednak to jest TO!! Archie zapodawaj fotki - muszę "doszyć" do mojej galerii piękności :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Grudzień 5, 2010 Kolejne małe "co nieco". Wskoczyły osłony pasków czarne Rizoma , klasyczny tankpad i klamki (hehe) od Carrego. Ciąg dalszy przewidywany.. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 5, 2010 Wszystko piekne, szczególnie czarne osłony pasków, ale jakos te klamki mi tu stylem nie leżą. Ważne by Tobie sie podobało. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Grudzień 5, 2010 no ładne cacko:) gratuluję! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach