pikar 0 Napisano Maj 17, 2014 Witam, OD trzech tygodni jestem posiadaczem takiego to oto cuda :) dziś został złożony po tygodniu czyszczenia i polerowania. Czas posmigać Pozdrawiam wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alfone 0 Napisano Maj 18, 2014 Ładny, ładny :) Jakiej firmy szyba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Maj 18, 2014 I chyba forumowy. :) Wygląda jak ten ropucha15? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pikar 0 Napisano Maj 18, 2014 Ładny, ładny :) Jakiej firmy szyba? Dziękuję a co do szyby to wstyd sie przyznać ale nie wiem, muszę jak najszybciej naprawić ten błąd... I chyba forumowy. :) Wygląda jak ten ropucha15? Duży punkt za spostrzegawczość :) rzeczywiscie to forumowy od ropucha15 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zulus 1 Napisano Maj 19, 2014 hej pikar :) tak, to forumowy Ropucha15...teraz doczyszczony, dopieszczony he he i zapewne nigdy nie wyjedzie w deszcz i kurz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Maj 19, 2014 Witam, OD trzech tygodni jestem posiadaczem takiego to oto cuda :) dziś został złożony po tygodniu czyszczenia i polerowania. Czas posmigać Pozdrawiam wszystkich Witaj Pikar! Będziesz Pan zadowolony :).. steki to wdzięczne rumaki.. Ps. Witam wszystkich nie witanych..Warszawa znowu nam się rozrasta, super ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pikar 0 Napisano Maj 19, 2014 hej pikar :)tak, to forumowy Ropucha15...teraz doczyszczony, dopieszczony he he i zapewne nigdy nie wyjedzie w deszcz i kurz :) No pewnie ze nie wyjedzie szkoda brudzić :) a z drugiej strony jeździć trzeba bo w garażu tez sie kurzy Witaj Pikar!Będziesz Pan zadowolony :).. steki to wdzięczne rumaki..Ps. Witam wszystkich nie witanych..Warszawa znowu nam się rozrasta, super ! Hej KamykDzięki mam nadzieję :) na razie jest super nie piszemy postu pod postem - jest opcja "Edytuj" ;) połączone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vip3r 0 Napisano Maj 19, 2014 (edytowany) na pewno będzie super - to przecież ST :) KAMYK - może znów jakąś integracyjną kawę po pracy zrobimy warszawską? (tak widziałem wyjazdy weekendowe - ale weekendy to ja na full z dzieciakami wykorzystuję a na motocykle ciut za małe jeszcze ;) ) Edytowano Maj 19, 2014 przez vip3r Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shogun 0 Napisano Czerwiec 17, 2014 Siman, jeśli jeszcze szukasz to tutaj masz w tzw. normalnej cenie: http://olx.pl/oferta/kufry-do-ducati-CID5-ID68YmF.html#aa510a559b Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siman 0 Napisano Czerwiec 17, 2014 Hej, dzięki za pamięć :) , cena faktycznie jest ok. Tylko tak myślę czy ten srebrny kolor bedzie pasował do mojej czerwonej maszyny ;) ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Czerwiec 18, 2014 Bardziej bym się martwił zamkami, niż kolorem. Kolega Zulusa pomalował swoje i jest git. A cena bardzo przyswajalna, więc może zagadaj z kimś z B-B coby podjechał i looknął, jak to się otwiera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Grudzień 10, 2014 (edytowany) Nigdy nie podejrzewałem, że się w tym temacie będę chwalił, a jednak :wink: Mój "rodzynek" na zdjęciu poniżej: St4s ABS, rocznik 2003, salon Polska (dżizas, jeszcze kupiony w dawnym Motopol-u), odkupiłem od pierwszego i jedynego właściciela, u którego stał przez ostatnie 4 lata nie ruszany i zapomniany. A na szafie dopiero 12000km. Musiałem popełnić ten czyn, bo by sprzęt szedł ku zagładzie :grin: Edytowano Grudzień 10, 2014 przez musieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NastroAzzurro 16 Napisano Grudzień 10, 2014 (edytowany) ale ładnaaa brzydulaaa :) taaaka trochę senna.... ;) Edytowano Grudzień 10, 2014 przez NastroAzzurro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Grudzień 10, 2014 12-lat temu wyciągasz taką sztukę prosto z salonu - to musiało być coś ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PePe 0 Napisano Grudzień 11, 2014 Nigdy nie podejrzewałem, że się w tym temacie będę chwalił, a jednak :wink: Mój "rodzynek" na zdjęciu poniżej: St4s ABS, rocznik 2003, salon Polska (dżizas, jeszcze kupiony w dawnym Motopol-u), odkupiłem od pierwszego i jedynego właściciela, u którego stał przez ostatnie 4 lata nie ruszany i zapomniany. A na szafie dopiero 12000km. Musiałem popełnić ten czyn, bo by sprzęt szedł ku zagładzie :grin: Nieźle szalejecie ostatnio z Theo w kwestiach sprzętowych :mrgreen: :thumbup: Gratuluję nabytku :clap: - zdrowa sztuka, szkoda by było jakby sczezł :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Grudzień 11, 2014 Niezły rodzynek, raczej mało spotykany i jeszcze z ABS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Grudzień 11, 2014 chyba najladniejszy STek jakiego widzialem, tylko po co Wam taki sprzet?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siman 0 Napisano Grudzień 11, 2014 Cukiereczek :) witaj w klubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Grudzień 11, 2014 najs! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajowy 0 Napisano Marzec 15, 2015 Po pół roku poszukiwań, 20 h spędzonych w garażu na czyszczeniu, kosmetyce....mym oczom ukazał się on.... :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Marzec 15, 2015 super wygląda.... moją żona byłaby zachwycona bo mogłaby ze mną jeździć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Marzec 15, 2015 Darka ST4s cukiereczek, to malowanie w SS i ST podoba mi się najbardziej... Czarna sztuka mocno turystyczna, super zestaw pod wycieczki... Czerń i czerwień pasują do tych modeli równie dobrze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość siwy Napisano Marzec 16, 2015 (edytowany) Gratulacje Gajowy zakupu jedynego slusznego sportturystyka Ducati. Napisz co sklonilo Ciebie do tego wyboru ? Edytowano Marzec 16, 2015 przez siwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajowy 0 Napisano Marzec 22, 2015 Gratulacje Gajowy zakupu jedynego slusznego sportturystyka Ducati. Napisz co sklonilo Ciebie do tego wyboru Początkowo szukałem monstera, ale że moja kobieta polubiła jazdę ze mną,musiałem wybrać coś co bedzię dawało mi dużą przyjemność z jazdy , a i będzie wygodne dla dwóch osób. Stąd St ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marshal 0 Napisano Marzec 22, 2015 Początkowo szukałem monstera, ale że moja kobieta polubiła jazdę ze mną,musiałem wybrać coś co bedzię dawało mi dużą przyjemność z jazdy , a i będzie wygodne dla dwóch osób. Stąd St ;) ST dla dwóch osób super sprawa. Ja z moją Królową pojechaliśmy ST2 na NORDCAP, a potem ST3 do Rzymu i ogólnie sporo wyjazdów. Wygoda w sam raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach