delta81 0 Napisano Styczeń 11, 2010 Jak w temacie, zapraszamy do pokazywania swoich Super Hypermotard'ów ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ducatiana 0 Napisano Luty 18, 2010 Mały, zwinny, śliczny... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Luty 18, 2010 Hmm Hipcio może i ładny ale jak to Ty na tym hipciu to chyba rozpoczynamy sezon we Wrocku :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Marzec 11, 2011 czy ktos mi wyjasni dlaczego nikt nie smiga hypermotardem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilu 0 Napisano Marzec 12, 2011 smigają ale nie chca sie ujawniac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Marzec 15, 2011 Może ten custom zmusi kogoś do ujawnienia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Marzec 16, 2011 Ekstra wyjadacz!! :o :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SCHNNAZZI 4 Napisano Kwiecień 3, 2011 2wheels ale zaje**ty Ducat!! Jakoś nie przepadałem za odkrytmi bebechami ale ten mnie pwalił na kolana!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kudlaty 0 Napisano Maj 2, 2011 Widzę że jestem pierwszy który zapełnia tę luke ;) . Kilka fotek mojego Hipcia z nowym dociskiem i osłoną EVR Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Maj 2, 2011 EExxtraaa!! Mega mnie się widzi.. Graty Kolego za sprzęcik! FAJNY :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 2, 2011 moją uwagę amor skrętu przykuł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Maj 2, 2011 moją uwagę amor skrętu przykuł no nareszcie cos sie pokazało w tym dziale i od razu zacny sprzęt .Amorek skretu rzeczywiście jest mega . Osobiście uważam że cena odstrasza , choć i tak desmofighter zaszczepił go również do swojego sprzęta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Maj 2, 2011 Fajjjjnyyy...niemaco. Swego czasu zachorowałem na Hypermotarda, może kiedyś, po prostu koledzy, powietrzaki mają ten urok :clap: Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Maj 2, 2011 pięknota miałem kiedyś kupic Dziada!:):) gratulacje!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Maj 2, 2011 CCCCCCCCCudoooo!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Maj 3, 2011 Za.yeah.bisty! Gratuluję i zazdroszczę bo coraz bardziej mi się podobają! Jakbym mógł mieć 2 duce to byłoby to! Mam nadzieję, że w Żerkowie będzie na jazdach jakiś Hypek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kudlaty 0 Napisano Maj 3, 2011 FAJNIE ŻE SĄ LUDZIE KTÓRYM TEŻ SIE PODOBA MÓJ SPRZĘT BO JA ZAKOCHAŁEM SIE W NIM DWA LATA TEMU I JAKOŚ MNIE NIE PUSZCZA A WRĘCZ PRZECIWNIE! wyłącz capslocka : theo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogaciu 0 Napisano Maj 5, 2011 mam nadzieje ze dam rade zakupic przed koncem maja to na bank przyjade :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogaciu 0 Napisano Lipiec 5, 2011 Chcieli to maja.. Zdjecia w pelnym ubraniu. Na sesje tzeba bedzie poczekac.. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifi 0 Napisano Lipiec 6, 2011 Świetny ;) gratulacje. W pełnym ubiorze ciekawie sie komponuje z całością ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Lipiec 7, 2011 Nio to mamy parke w klubie :D gratulacje :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Lipiec 7, 2011 Fajny hypek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Lipiec 7, 2011 Spox ! Waryjot! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majki79 4 Napisano Lipiec 7, 2011 Hello. Po przygodzie z 749 którego miło wspominam wskoczyłem na Supermoto i się Zajarałem na maxa, ale czegoś mi brakowało. Kombinowałem i zatrybiłem - brakowało mi Desmo-Klekotu...i kupiłem Motard-a 1100S. Fotki zrobię po powrocie z Brna WSBK. Ciao. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Lipiec 8, 2011 Kurr.. Świetne sprzęty! Może kiedyś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach