delta81 0 Napisano Styczeń 11, 2010 Jak w temacie, wrzucamy zdjęcia swoich Streetfighterów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Listopad 16, 2010 Zgodnie z tytulem chwale sie ;) po ostatniej wycieczce przed zimowaniem... 1 CHALSKIpoz zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 16, 2010 Pięknie, pięknie, ale co z kominami sie stało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Listopad 16, 2010 Pięknie, pięknie, ale co z kominami sie stało? ....nie pasowaly do koncepcji ;) do wiosny beda nowe! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 16, 2010 Pięknie, pięknie, ale co z kominami sie stało? ....nie pasowaly do koncepcji ;) do wiosny beda nowe! Bardzo słusznie, chwal się co bedzie. :D A masz pomysł na tę gigantyczna osłonę pod przodem silnika? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Listopad 16, 2010 FAJNY!! :o :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Listopad 16, 2010 FAJNY!! :o :D THX :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Listopad 16, 2010 Pięknie, pięknie, ale co z kominami sie stało? ....nie pasowaly do koncepcji ;) do wiosny beda nowe! Bardzo słusznie, chwal się co bedzie. :D A masz pomysł na tę gigantyczna osłonę pod przodem silnika? szykuje sie totalna przebudowa, trzeba jakos zime przetrwac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Listopad 16, 2010 Bez kominów wygląda super :) , tylko czemu jak go ostatnio odpalaliśmy miałem wrażenie że stoimy obok rakiety na metanol na 1/4 mili :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Listopad 16, 2010 Bez kominów wygląda super :) , tylko czemu jak go ostatnio odpalaliśmy miałem wrażenie że stoimy obok rakiety na metanol na 1/4 mili :) ...bo to jest rakieta na metanol !! :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Listopad 16, 2010 szykuje sie totalna przebudowa, trzeba jakos zime przetrwac :) Dawaj dawaj, będzie co podglądać. Chyba, że dalej będę całował dilerską klamkę :lolno: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Listopad 17, 2010 No wreszcie coś tu się dzieje. Gratulacje! I powodzenia w przeróbce! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Listopad 17, 2010 Na pełnym kozaku :D Fajna maszynka. Gratuluje wyboru. Może założysz osobny temat w którym to będziesz prowadził projekt? Zawsze to inaczej, bardziej przejrzyście i pomoże innym w jakiś sposób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Listopad 17, 2010 Na pełnym kozaku :D Fajna maszynka. Gratuluje wyboru.Może założysz osobny temat w którym to będziesz prowadził projekt? Zawsze to inaczej, bardziej przejrzyście i pomoże innym w jakiś sposób. ciekawy pomysl, na kolejny etap zaplanowana jest wymiana zawieszenia uwarunkowana jednak sprzedaza serii na ktora narazie chetnych brak... :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Listopad 17, 2010 O w końcu temat ożył! Piękny fighter :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Listopad 17, 2010 na kolejny etap zaplanowana jest wymiana zawieszenia uwarunkowana jednak sprzedaza serii na ktora narazie chetnych brak... :/ To co chcesz tam wlozyc zamiast standartowego Ohlinsa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Listopad 17, 2010 Wiem ale nie powiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Listopad 17, 2010 na kolejny etap zaplanowana jest wymiana zawieszenia uwarunkowana jednak sprzedaza serii na ktora narazie chetnych brak... :/ To co chcesz tam wlozyc zamiast standartowego Ohlinsa? nie zapeszam ale wstydu nie bedzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Listopad 17, 2010 Mow tu natychmiast, chcemy widziec ;) Takie cos? To bedzie warte wiecej niz motocykl :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Listopad 17, 2010 Mow tu natychmiast, chcemy widziec ;) Takie cos? To bedzie warte wiecej niz motocykl :roll: [attachment=1]fgr900.jpg[/attachment] [attachment=0]ttx 36.jpg[/attachment] ...nie zupelnie ale bardzo blisko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Listopad 17, 2010 ...i ktoś wreszcie tę luke zapełnił :D , gicior !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Listopad 18, 2010 nie zapeszam ale wstydu nie bedzie ;) Pozwolę sobie na 2 słowa - wstydu to nie ma w standardzie. Ja tam bym poszedł w bardziej wyczesane tarcze hamulcowe itd. Ciężko będzie Ci ożenić ten przód za 5tysi, a bez konkretnej kwoty rzędu 15tysi nie wjedziesz tam czymś "fajnym". Poza tym - chcesz "ocalić" kontrolę trakcji? Czy zostanie wyciachana ze względu na kombinacje z przodem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Listopad 18, 2010 nie zapeszam ale wstydu nie bedzie ;) Pozwolę sobie na 2 słowa - wstydu to nie ma w standardzie. Ja tam bym poszedł w bardziej wyczesane tarcze hamulcowe itd. Ciężko będzie Ci ożenić ten przód za 5tysi, a bez konkretnej kwoty rzędu 15tysi nie wjedziesz tam czymś "fajnym". Poza tym - chcesz "ocalić" kontrolę trakcji? Czy zostanie wyciachana ze względu na kombinacje z przodem? wstyd to żart oczywiście i wiadomo że na zawieszeniu zima się nie kończy więc będziemy dalej odkręcać ;) czy pięć tys to dużo pewien nie jestem ale zawsze można cenę dogadać zwłaszcza że kupując na firmę masz jeszcze pewną oszczędność która zasadniczo zmienia faktyczną cenę zakupu, doskonale zdaje też sobie sprawę że 15tys napewno nie wystarczy na nic konkretnego ale liczę się z tym i z tego co zdażylem się zorientować kontrola trakcji zostaje! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Listopad 18, 2010 nie zapeszam ale wstydu nie bedzie ;) Pozwolę sobie na 2 słowa - wstydu to nie ma w standardzie. Ja tam bym poszedł w bardziej wyczesane tarcze hamulcowe itd. Ciężko będzie Ci ożenić ten przód za 5tysi, a bez konkretnej kwoty rzędu 15tysi nie wjedziesz tam czymś "fajnym". Poza tym - chcesz "ocalić" kontrolę trakcji? Czy zostanie wyciachana ze względu na kombinacje z przodem? wstyd to żart oczywiście i wiadomo że na zawieszeniu zima się nie kończy więc będziemy dalej odkręcać ;) czy pięć tys to dużo pewien nie jestem ale zawsze można cenę dogadać zwłaszcza że kupując na firmę masz jeszcze pewną oszczędność która zasadniczo zmienia faktyczną cenę zakupu, doskonale zdaje też sobie sprawę że 15tys napewno nie wystarczy na nic konkretnego ale liczę się z tym i z tego co zdażylem się zorientować kontrola trakcji zostaje! :) Hym.... brzmim konkretnie, ale by nie okazalo sie to tylko slowami :roll: Chcialbym cos ciekawego zobaczyc. Ps. Jak masz jakies dobre dojscia do zawiasow to chetnie poslucham ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Listopad 18, 2010 nie zapeszam ale wstydu nie bedzie ;) Pozwolę sobie na 2 słowa - wstydu to nie ma w standardzie. Ja tam bym poszedł w bardziej wyczesane tarcze hamulcowe itd. Ciężko będzie Ci ożenić ten przód za 5tysi, a bez konkretnej kwoty rzędu 15tysi nie wjedziesz tam czymś "fajnym". Poza tym - chcesz "ocalić" kontrolę trakcji? Czy zostanie wyciachana ze względu na kombinacje z przodem? wstyd to żart oczywiście i wiadomo że na zawieszeniu zima się nie kończy więc będziemy dalej odkręcać ;) czy pięć tys to dużo pewien nie jestem ale zawsze można cenę dogadać zwłaszcza że kupując na firmę masz jeszcze pewną oszczędność która zasadniczo zmienia faktyczną cenę zakupu, doskonale zdaje też sobie sprawę że 15tys napewno nie wystarczy na nic konkretnego ale liczę się z tym i z tego co zdażylem się zorientować kontrola trakcji zostaje! :) Hym.... brzmim konkretnie, ale by nie okazalo sie to tylko slowami :roll: Chcialbym cos ciekawego zobaczyc. Ps. Jak masz jakies dobre dojscia do zawiasow to chetnie poslucham ;) niestety z uwagi na brak zainteresowania ohlinsem coraz bardziej sie tego obawiam...moze gdybym mial dojscie to bym ohlinsa polozyl w kacie w garazu a tak moge pozwolic sobie tylko na wymiane z doplata...dobrze ze jest zima, przynajmniej czas mnie nie goni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach