kwiacior 0 Napisano Lipiec 22, 2010 Tak w skrócie : Udało mi się nabyć białe cudo 848 rok 2009, z kominami termignoni. Przebieg około 9000km. Motocykl po paciaku na lewą stronę - przytarta owiewka, złamane lusterko, przytarta i lekko pęknięta czacha. Motocykl od 1 wlaściciela, serwisowany - igła jak to mówią :) Cena 29750 :) Jutro wkleje fotki. Kur... ale się cieszę ;D Zapomniałem dodać, że dźwignia zmiany biegów też jest uszkodzona , ale nową mam w cenie z montażem :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy 0 Napisano Lipiec 22, 2010 To wielkie graty ;) czekamy na foty..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Lipiec 22, 2010 Fajnie gratulacje.Dawaj foty :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Lipiec 23, 2010 No wklejaj te zdjęcia czekamy :mrgreen: Gratulejszyn zakupu :!: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Lipiec 23, 2010 he he he he znam to uczucie Wielkie graty! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiacior 0 Napisano Lipiec 23, 2010 Kobieta powiedziała , że już mnie po - yeah - bało do reszty ;D Przeprowadzam się do garażu ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Lipiec 23, 2010 spoko motorek gratulacje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Lipiec 23, 2010 Kobieta powiedziała , że już mnie po - yeah - bało do reszty ;D miała rację :lol: gratuluję zakupu, zaopiekuj się 8 dobrze, napraw żeby śladu nie było. a da ci mnóstwo przyjemności powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiacior 0 Napisano Lipiec 23, 2010 Nie będzie żadnego śladu uszkodzeń :) Zastanawiam się w ogóle, czy kupić nową czachę i nową owiewkę, czy dać do profesjonalnego klejenia i malowania... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Lipiec 23, 2010 Jeśli już chcesz naprawiać tańszym kosztem to szukaj ładnej używanej co najwyżej do lakieru ... Spawanie owiewek w tym motocyklu to profanacja ... Po za tym mści się przy odsprzedaży. Nowe są dość drogie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Lipiec 23, 2010 Hmmmmm... Chyba trochę Ci zazdroszczę..... ;) Też mi sie podoba :D Powodzonka :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gajos 0 Napisano Sierpień 3, 2010 Gratuluje zakupu! Piekna zabawka... Ponoc jakimis zdjeciami miales sie pochwalic? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Sierpień 3, 2010 Ja również gratuluję. Też za sprawą 2 terrorystów zaczynam czuć miętę do superbików :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Sierpień 3, 2010 eee tam... Potwory rządzą światem :-D GRATULACJE!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Sierpień 3, 2010 Potwory rządzą światem :-D Raczej Lublinem, reszta nasza :D P.S. Tu masz patent na właściwe brzmienie 848: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mania 0 Napisano Sierpień 11, 2010 gratuluje wyboru :D widzę że zaraz wszyscy pozmieniają moto ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Sierpień 11, 2010 gratuluje wyboru :D widzę że zaraz wszyscy pozmieniają moto ;) Franz zamieniasz się na Czarną :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Sierpień 11, 2010 gratuluje wyboru :D widzę że zaraz wszyscy pozmieniają moto ;) Franz zamieniasz się na Czarną :mrgreen: ......tylko na Czarne Desmosedici! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Sierpień 11, 2010 gratuluje wyboru :D widzę że zaraz wszyscy pozmieniają moto ;) Franz zamieniasz się na Czarną :mrgreen: ......tylko na Czarne Desmosedici! ...to odpadam :evil: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiacior 0 Napisano Sierpień 24, 2010 Kolega wystawia desmocedici czerwone jakby coś :D A tak w ogóle, wracając do tematu mojej nowej perełki to ... coś wspaniałego... super pozycja, fajne przyśpieszenie, świetne prowadzenie w zakrętach - generalnie nie żałuje żadnej złotówki przeznaczonej na ten motocykl - sorry to już nie jest normalny przeciętny motocykl :)) Fajnie by było gdybym widział coś w lusterkach ;D i zbiornik mógłby być większy, ale ostatnio robiłem trasę Płock - Serock - Wyszków - Łochów - Węgrów - Liw - Siedlce. W Łochowie na wszelki wypadek zatankowałem - 140km przejechane - 8 litrów zatankowane :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dominik Szymański 0 Napisano Sierpień 25, 2010 Nie będzie żadnego śladu uszkodzeń :) Zastanawiam się w ogóle, czy kupić nową czachę i nową owiewkę, czy dać do profesjonalnego klejenia i malowania... Trudno będzie lakiernikowi dobrać kolor tej perły. Producenci motocykli nie podają kodów lakierów. Zwykle kończy się więc tak, że malowanie jest widoczne - pod kątem, ogólnie, różnie. Dlatego dobrzy i profesjonalni lakiernicy motocyklowi upierają się przy malowaniu wszystkich elementów motocykla - nie dla zbicia kasy, tylko dla zadowolenia klienta. Może pomyśl po prostu nad nową owiewką, pewnie wyjdzie taniej niż spawanie, nowe naklejki i malowanie całego motocykla. pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Sierpień 30, 2010 Nie będzie żadnego śladu uszkodzeń :) Zastanawiam się w ogóle, czy kupić nową czachę i nową owiewkę, czy dać do profesjonalnego klejenia i malowania... Trudno będzie lakiernikowi dobrać kolor tej perły. Producenci motocykli nie podają kodów lakierów. Eeee tam :D Każdy parts manual na końcu zawiera kod lakieru, produkowany jest przez firmę PPG, dostarczającą pełną "technologię" lakierowania dla Ducati: Dla 848: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Sierpień 31, 2010 Ja również gratuluję. Też za sprawą 2 terrorystów zaczynam czuć miętę do superbików :mrgreen: ..hmm, coś w tym jest desmo77.... fajne moto...szacun..!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiacior 0 Napisano Wrzesień 8, 2010 Moto jest genialne... Świetnie się prowadzi. Jak to powiedział "łosiemsetka" : zanim ty pomyślisz, on już za Ciebie to zrobi :) Pozycja moim zdaniem bardzo wygodna,a to za sprawą siedziska, które wpada pod dużym kątem w zbiornik i naprawdę nie czuję zmęczenia, a tym bardziej odrętwienia w nadgarstkach - 80km/h wystarczy spokojnie, żeby opór powietrza stabilizował sylwetkę. Powyżej 160km.h już jest troche upierdliwie, ponieważ nie wiem gdzie mam szukać miejsca za przednią owiewką, ale kłania tu się szyba racingowa. Powyżej 7 tyś moto zaczyna fajnie zapier...i nie powiem, że na dobrze rozgrzanych kapciach supercorsach nie odczułęm powerslide'a w zakręcie:) Skrzynia pracuje wyśmienicie - nie to co w japońcu. Kominy Termignoni w pełnym układzie dają niesamowity dźwięk...poezja:) Image również zniewala. Powiem tak - moto jest warte swoich pieniędzy. Jeździłęm do tej pory wyłącznie fałeczkami i nie mam zamiaru tego zmieniać. Nie sądze, żebym przeszedł do innej stajni. Czekam na przyszły rok i odpowiednią pogodę, żeby w końcu pojechać na tor :) Ps. musiałem się w końcu pochwalić ojcu : " no w końcu włoszczyzna" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach