Kaśka 0 Napisano Sierpień 25, 2010 Poszukuje Monsterka w rozsadnych pieniadzach około 9000 tys jesli ktorys z kolegów pozbywa sie,lub ma do sprzedania chetnie przejrze oferty.Interesuja mnie w głownej mierze z wielkopolski lub okolic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy 0 Napisano Sierpień 25, 2010 Kaśka na priva poszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaśka 0 Napisano Sierpień 25, 2010 Dzieki Billy bede miec oczywiscie na uwadze jesli do tego czasu nic nie znajde,gdybys chciał szybciej sprzedac daj znac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaśka 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 I jak nikt nie chce oddac w dobre rece Monsterka ? :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Wrzesień 15, 2010 Jeśli Warszawa to okolice wielkopolski, to mam sztukę M600 dla Ciebie ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaśka 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Ehhhh przerazaja mnie takie wycieczki,ale napisz prosze na priv i wrzuc jakies zdjecia cene cos wiecej na ten temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 I jak nikt nie chce oddac w dobre rece Monsterka ? :roll: Kaśka - sprzedaż swojego Ducati - to jak sprzedawać swojego ulubionego psa jak ma się 7 lat. nie dziw się, że nie ma takiego hurra odzewu. Jeżeli już ktoś musi sprzedaż to często z bardzo ważnych powodów. Z resztą jak kupisz to się sama przekonasz :) powodzenia z zakupie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Wrzesień 15, 2010 Jest taka sztuka, świerzynka z Włoch, 600tka z 2001 roku, bardzo zadbana, cena 8500zł z tego co pamiętam. Stoi w firmie kolegi, 500m od mojego serwisu więc mogę ją jutro oblookać, zdjęcia porobić itd. Jutro powinna być już wystawiona na http://etapbike.otomoto.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaśka 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Brzmi rozsadnie bede wdzieczna za fotki i jakas historie,tylko nie ukrywam ze jesli juz mam machnac 300km w jedna strone to naprawde musi byc to ładna sztuka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Wrzesień 15, 2010 Brzmi rozsadnie bede wdzieczna za fotki i jakas historie,tylko nie ukrywam ze jesli juz mam machnac 300km w jedna strone to naprawde musi byc to ładna sztuka. Jeśli ja będę miał wątpliwości to Ty będziesz o tym wiedziała napewno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Wrzesień 16, 2010 Jeśli może być Monster 620 z 2004 za ok 11 tys. to ja mam na sprzedaż. Sprzedaje bo potrzebuję zmienić Ducati na inny Ducati ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaśka 0 Napisano Wrzesień 16, 2010 Mam ograniczony budzet gdyby nie remonty w firmie pewnie stało by 696 a tak trzeba sie bedzie zadowolic narazie tym co da sie kupic za te pieniadze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nabassu 0 Napisano Wrzesień 16, 2010 Za 10tys z przebiegiem 18000. Nie wymaga wkladu. Dopieszcze przed sprzedarza, bo jestem w trakcie piecowego malowania np setow. srebrna rama i kola, reszta czarna. 620 dark 2002 chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Wrzesień 16, 2010 Brzmi rozsadnie bede wdzieczna za fotki i jakas historie,tylko nie ukrywam ze jesli juz mam machnac 300km w jedna strone to naprawde musi byc to ładna sztuka. Jeśli ja będę miał wątpliwości to Ty będziesz o tym wiedziała napewno. Byłem, widziałem, słuchałem - powiem, że dawno nie widziałem tak ładnej 600tki. 35tkm przelotu, 2001 rocznik. Jak jesteś zdecydowana to śmiało możesz jechać. Do zapłacenia jest 9000zł (wystawiony za 9400zł). Zdjęcia mam na aparacie, mogę je puścić na maila dziś wieczorem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m1rc1o 0 Napisano Wrzesień 16, 2010 podjadą, zobaczą i prowizji nie pobierają :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nabassu 0 Napisano Wrzesień 16, 2010 i dojezdzaja? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaśka 0 Napisano Wrzesień 17, 2010 Nieaktualne - Ducati w domu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Wrzesień 17, 2010 Nieaktualne - Ducati w domu :) Czyli jakie? dawaj foty ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaśka 0 Napisano Wrzesień 17, 2010 Wiadomo Ciasteczkowy MONSTER 600 z 99 roku ,pierwsze moto wiec zdrowy rozsadek podpowiadał zeby jednak nie przesadzac.Duzo carbonowych dodatkow i wyedechy remusa ducati performance. fotki jutro bo dzis z nim wrocilismy o 23:00 wiec troche ciemno ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 Graty :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 Tak , gratulacje ale czekamy na zdjęcia..!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaśka 0 Napisano Wrzesień 20, 2010 Monsterek Ducati Monster 600 z 99 roku na Remusach gada godnie :) Prosze mu za duzo nie wytykac wiem ze idealny nie jest ,ale obecny budzet wystarczył własnie na taka kruszynke ;))) Zreszta to moje pierwsze moto,jedzie prosto,nie puka nic w silniku,naped,oleje i filtry zrobiony,opona tył do spalenia i do wymiany (sezon w koncu sie konczy :D)ogolem jestem zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m1rc1o 0 Napisano Wrzesień 20, 2010 gratulacje, niech wozi godnie i z przytupem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Wrzesień 20, 2010 ładny mało spotykany kolor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m1rc1o 0 Napisano Wrzesień 20, 2010 jak cappucino to gitarra ;) bo za taryfe w reichu raczej nie robil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach