Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Kaśka

Poszukuje DUCATI MONSTER 600

Polecane posty

Poszukuje Monsterka w rozsadnych pieniadzach około 9000 tys jesli ktorys z kolegów pozbywa sie,lub ma do sprzedania chetnie przejrze oferty.Interesuja mnie w głownej mierze z wielkopolski lub okolic.

Dzieki Billy bede miec oczywiscie na uwadze jesli do tego czasu nic nie znajde,gdybys chciał szybciej sprzedac daj znac.

Jeśli Warszawa to okolice wielkopolski, to mam sztukę M600 dla Ciebie ;-)

Ehhhh przerazaja mnie takie wycieczki,ale napisz prosze na priv i wrzuc jakies zdjecia cene cos wiecej na ten temat.

I jak nikt nie chce oddac w dobre rece Monsterka ? :roll:

Kaśka - sprzedaż swojego Ducati - to jak sprzedawać swojego ulubionego psa jak ma się 7 lat. nie dziw się, że nie ma takiego hurra odzewu.

Jeżeli już ktoś musi sprzedaż to często z bardzo ważnych powodów.

Z resztą jak kupisz to się sama przekonasz :) powodzenia z zakupie

Jest taka sztuka, świerzynka z Włoch, 600tka z 2001 roku, bardzo zadbana, cena 8500zł z tego co pamiętam. Stoi w firmie kolegi, 500m od mojego serwisu więc mogę ją jutro oblookać, zdjęcia porobić itd. Jutro powinna być już wystawiona na http://etapbike.otomoto.pl/

Brzmi rozsadnie bede wdzieczna za fotki i jakas historie,tylko nie ukrywam ze jesli juz mam machnac 300km w jedna strone to naprawde musi byc to ładna sztuka.

Brzmi rozsadnie bede wdzieczna za fotki i jakas historie,tylko nie ukrywam ze jesli juz mam machnac 300km w jedna strone to naprawde musi byc to ładna sztuka.

Jeśli ja będę miał wątpliwości to Ty będziesz o tym wiedziała napewno.

Jeśli może być Monster 620 z 2004 za ok 11 tys. to ja mam na sprzedaż.

Sprzedaje bo potrzebuję zmienić Ducati na inny Ducati ;)

Mam ograniczony budzet gdyby nie remonty w firmie pewnie stało by 696 a tak trzeba sie bedzie zadowolic narazie tym co da sie kupic za te pieniadze :)

Za 10tys z przebiegiem 18000.

Nie wymaga wkladu.

Dopieszcze przed sprzedarza, bo jestem w trakcie piecowego malowania np setow.

srebrna rama i kola, reszta czarna.

620 dark 2002 chyba

Jeśli ja będę miał wątpliwości to Ty będziesz o tym wiedziała napewno.

Byłem, widziałem, słuchałem - powiem, że dawno nie widziałem tak ładnej 600tki. 35tkm przelotu, 2001 rocznik. Jak jesteś zdecydowana to śmiało możesz jechać. Do zapłacenia jest 9000zł (wystawiony za 9400zł). Zdjęcia mam na aparacie, mogę je puścić na maila dziś wieczorem.

Wiadomo Ciasteczkowy MONSTER 600 z 99 roku ,pierwsze moto wiec zdrowy rozsadek podpowiadał zeby jednak nie przesadzac.Duzo carbonowych dodatkow i wyedechy remusa ducati performance.

fotki jutro bo dzis z nim wrocilismy o 23:00 wiec troche ciemno ;)

Monsterek

62528_157595710933672_100000497326273_446230_7453347_n.jpg

Ducati Monster 600 z 99 roku na Remusach gada godnie :)

Prosze mu za duzo nie wytykac wiem ze idealny nie jest ,ale obecny budzet wystarczył własnie na taka kruszynke ;)))

Zreszta to moje pierwsze moto,jedzie prosto,nie puka nic w silniku,naped,oleje i filtry zrobiony,opona tył do spalenia i do wymiany (sezon w koncu sie konczy :D)ogolem jestem zadowolona.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.