MINI-MAN 1 Napisano Październik 28, 2010 Sprzedam kompletne przelotowe wydechy do sportclassica fi 50mm ładny basowy gang wydechy to przerobione przez EDKA naszego tunera oryginały ... cena 600 pln. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Listopad 23, 2010 Wydechy zakupiłem do Desmo Wdowy. Wczoraj do mnie wróciła :D Tak naprawdę potrzebuję jeden, więc drugi jest do sprzedania. Chodzi to prze-zajebiście, piękne, głębokie basy- dzieło Edhausta. Ekipa Motomaniax może poświadczyć. Jednogarowy 600SS zyskuje dzięki temu wydechowi 200 do szacunu na drodze :idea: Oddam za 300pln. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 23, 2010 Jednogarowy 600SS ... :idea: . SS to nie supermono. Ma dwa cylindry. Tylko kolektor 2 W 1. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Listopad 23, 2010 To przecież mówię, że jednowydechowy :mrgreen: Czy Ty mnie zawsze musisz poprawiać? :lolno: :lolno: :lolno: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Listopad 23, 2010 Będziesz teraz wdową popylał????? :?: :?: :shock: :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Listopad 24, 2010 Też :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Marzec 30, 2011 Wydechy niestety okazały się z innej bajki. Grają desmozajebiście, ale wizualnie nie pasują do DesmoMilf. Sprzedam za 500zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Kwiecień 4, 2011 Franio, sorry za milczenie w temacie. Usrało się finansowo, ja odpuszczam. Przepraszam jeszcze raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Kwiecień 13, 2011 Link do aukcji: wydechy DesmoManiakom sprzedam za 500zł, możliwość rat i innych cudów marketingu handlowego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Maj 4, 2011 dzwięk wydechów w moim SC znalazłem coś takiego w swoim archiwum.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach