MINI-MAN 1 Napisano Listopad 17, 2010 Wystawiam na sprzedaż swojęgo classica cena 30 000 przebieg 9000 km. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 17, 2010 Świat się kończy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Listopad 17, 2010 To samo chciałem napisać.... I co teraz będzie ? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Listopad 17, 2010 Nie, nie rób nam tego ;-( Poczekaj jeszcze z dwa lata to od Ciebie odkupie 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Listopad 17, 2010 Gdyby tylko była gotówka :cry: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 17, 2010 Juz wszystko wiem. To nie prawdziwy motocykl, to chińska podróba. Tak jak Adidazy zamiast Adidasów. Zobaczcie że to Sprt jest a nie Sport. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Listopad 17, 2010 Juz wszystko wiem. To nie prawdziwy motocykl, to chińska podróba. Tak jak Adidazy zamiast Adidasów. Zobaczcie że to Sprt jest a nie Sport. :D Ciii...to był celowy zamiar autora w celu mniejszego zainteresowania tematem ;-) Ok, bez spamu, musimy pogodzić się z tym faktem....;( ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unearth 0 Napisano Listopad 17, 2010 widzę wszyscy wiedzą co w trawie piszczy .. ja tez bym sie chciał dowiedzieć czemu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Listopad 18, 2010 Też mi szkoda, ale BIMOTA jest do wzięcia a na trzy motocykle w domu nie ma zgody :cry: Jak nie sprzedam to zostanie, a jak sprzedam to będzie w garażu 888 i DB 1 trudno się mówi, ale nie można mieć wszystkiego Classic jest świetny ale bimota też jest niezłym kąskiem.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Listopad 18, 2010 Przepraszam, ale muszę Ci życzyć abyś nie sprzedał :lol: jak można sprzedać własne dziecko?!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Listopad 18, 2010 A ja życzę rychlej sprzedaży bo db1 mimo wszystko fajniejsza opcja od classica. Najlepiej sprzedaj Mikosiowi bo szukał classica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Listopad 18, 2010 Powiem tak. Nie mam specjalnego parcia na sprzedaż Jeden motocykl i drugi ma swoje wady i zalety Classic jest motocyklem którym bez obawy wsiadł bym dzisiaj i pojechał w podróż do okoła europy Bimota niestety już taka nie jest Nie odwarzył bym się pojechać nią dalej niż do granicy Polski i spowrotem. Wiadomo, że będzie bardziej fajnym meblem niż środkiem transportu... Ale bez wątpienia jest to bardzo interesująca retro wyścigówka. Jak znajdzie się kupiec na classica to będzie stał mebel w salonie a jak się nie sprzeda to bedę miał dwa sprzęty dalekobieżne. a kto wie może uda mi się żonę przekonać, że bimota w salonie jest koniecznością i nie będę musiał sprzedawać classica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Listopad 18, 2010 a kto wie może uda mi się żonę przekonać, że bimota w salonie jest koniecznością i nie będę musiał sprzedawać classica O widzisz! teraz już lepiej gadasz :lol: dasz radę, trzymam kciuki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Listopad 18, 2010 Również życzę rychłej sprzedaży! :) DB1!!!!! Bajka!!! :) Zazdroszczę! :) ...a sport classiki są ładne, ale ładniejsze są CLASSIKI !!! :) (i nie tracą na wartości :) ) ...i czekam kiedy zrobisz swojego 888. Chętnie popatrzę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Listopad 18, 2010 Mini Man taki trick stosuje:) to nie możliwe! znów będe jedynym Classikiem na Warszawie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Listopad 18, 2010 Nie bój nie bój....Póki co jest nas dwóch, i kto wie może tak zostanie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Listopad 18, 2010 i to dwóch suchotników:) już:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Listopad 18, 2010 Podjadę jutro luknąć do Musieliniego :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Listopad 19, 2010 Wystawiłem go na allegro jutro wystawię na mobile.de http://allegro.pl/ducati-sportclassic-1 ... 32680.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Listopad 19, 2010 Ehh , byłoby jednak szkoda.... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Listopad 19, 2010 Mini popraw ogłoszenie,bo słabo to wygląda...hamulce, a nie chamulce ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Listopad 19, 2010 thanx :oops: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Marzec 23, 2011 MINI, z którego roku jest to Twoje cudeńko ? Czy ogłoszenie nadal aktualne ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unearth 0 Napisano Marzec 23, 2011 ogłoszenie nieaktualne, sport classic klekocze na śląsku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Marzec 23, 2011 Sprzedany już jakiś czas temu... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach