MINI-MAN 1 Napisano Czerwiec 12, 2011 Pod czas wyjazdu w Dolomity moje 888 przekręciły licznik zrobiły 100 000 zatrzymaliśmy się w górach i odśpiewaliśmy mu 100 lat :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Czerwiec 12, 2011 Sto lat, niech dudni nam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Czerwiec 12, 2011 :shock: Pojechał do Włoch po nówkę sztukę. Moje gratulacje, 100 000km życzę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Czerwiec 12, 2011 Szacunek dla Jubilata! Kolejnych 100 tysi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Czerwiec 13, 2011 Pewnie kręcony licznik ma żeby w Słomczynie ktoś to kupił. Naprawde pewnie ma ze trzy razy więcej. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Czerwiec 13, 2011 Te Mini żeby były urodziny to na kawę do Desmowioski musicie przylecieć a nie gdzieś w dolomity kaleczyć hehe Gratulacje - nowy normalnie sprzęt masz ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Czerwiec 14, 2011 Ogarnę kilka pilnych tematów w pracy i wpadniemy w odwiedziny ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Czerwiec 14, 2011 Gratulacje, kolejnej setki życzę!!! Ja ostatnio w mojej Asconie przekręciłem licznik ... tyle, że trzeci raz :D p.s. Płynu do sprzęgła dolej bo Ci powietrze zassa!! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach