megi 0 Napisano Marzec 24, 2012 Dopiero dziś odebrałam części od lakiernika, będzie klejony - zbiornik, subtelny napis na zadupku i koła. W planach Lusterka i lampa w chromie. :mrgreen: :mrgreen: Jestem mega zadowolona, wyszło świetnie ;) pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Marzec 25, 2012 Moja dusia :) No i jest Senna :clap: :thumbup: Dodasz oczywiście napisy na zbiorniku ? ;) A u mnie: Zmiany, zmiany, zmiany...ja mawiał S.Tym w filmie "Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz ?"... :lol: Poniżej montaż zdjęć pt. "Przed i Po" ;) 1. Koła, błotnik tylny, tłumik 2. Kierownica, adaptery, wlew paliwa, manetki 3. Miska olejowa, osłona "zębatki" 4. Osłony, docisk, korek oleju No i obraz całości. Najbardziej podoba mi się kierownica :D hahahahhahahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawklam 0 Napisano Marzec 31, 2012 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
danny8727 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 no i ja dziś zrobiłem zdjęcie to się pochwalę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kariman 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 naprawdę fajne potwory :twisted: A i ja się pochwale kilkoma przedsezonowymi zmianami m.in. nowe osłony pasków :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wicio 0 Napisano Kwiecień 5, 2012 Pora na mnie. Tyle że tego już znacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Kwiecień 5, 2012 Pora na mnie. Tyle że tego już znacie Piękny ten Monster i jaki czysty... ;) Gdzie kupiłeś ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 6, 2012 Wiciu - coś czuję, że masz przesr*** - wszyscy będą mówić: "Aaa ! To Monster Pabla !! :thumbup: Chyba musisz go pobrudzić albo kolor zmienić...Myśl, kombinuj.... Chociaż "Monster Pabla" ujmy nie przynosi. ;) W każdym razie gratuluję TEJ maszyny. Też bym chyba z tydzień do tyłu chodził z radości posiadania TEGO egzemplarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Kwiecień 6, 2012 Wyklej na baku "Monster Wicia" - kilka zlotow i sie przyjmie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 6, 2012 Wicio, masz ładną podstawę do budowy fajnego indywidualnego projektu. Zazdraszczam silnika :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Kwiecień 6, 2012 Wicio, masz ładną podstawę do budowy fajnego indywidualnego projektu. Zazdraszczam silnika :D To jest RS - nie dotykać, nie przerabiać bo łapy poobcinam :lol: Oczywiście jeszcze kilka fantów by się przydało na pokładzie tego zabijaki, ale pewnie i na to przyjdzie czas. Fajnie widzieć drugiego RSa w Wawce ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 6, 2012 Przecież nie mówię o krojeniu ramy na pół :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Kwiecień 6, 2012 [attachment=0]IMG_5168.JPG[/attachment] :D Graty. Jeśli kiedyś zachorujesz psychicznie i będziesz chciał go oddać za darmo, to pamiętaj o mnie :D zazdraszczam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Kwiecień 6, 2012 Wicio, masz ładną podstawę do budowy fajnego indywidualnego projektu. Zazdraszczam silnika :D To jest RS - nie dotykać, nie przerabiać bo łapy poobcinam :lol: Oczywiście jeszcze kilka fantów by się przydało na pokładzie tego zabijaki, ale pewnie i na to przyjdzie czas. Fajnie widzieć drugiego RSa w Wawce ;) Darku, jestem tego samego zdania, to kultowy motocykl w topowej specyfikacji, szkoda byłoby zepsuć to cudo, jednak gustownych fantów i kosmetyki nigdy za wiele, ale Ty już w tym Wiciowi pomożesz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilu 0 Napisano Kwiecień 6, 2012 Czyściutki ten Rs :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Kwiecień 6, 2012 Wicio, masz ładną podstawę do budowy fajnego indywidualnego projektu. Zazdraszczam silnika :D Lubię Twoje poczucie humoru :twisted: :lol: ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Kwiecień 6, 2012 szkoda nim jeździc :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Kwiecień 6, 2012 Pora na mnie. Tyle że tego już znacie Ten monster jest nie przyzwoicie piękny model wręcz wystawowych... Jasna cholera! :D Zazdroszczę ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wicio 0 Napisano Kwiecień 7, 2012 To ze do końca będzie to monster Pabla, to ja już wiem :) to ze jak go zaniedbam, oskórujecie mnie - tez wiem ;) Zaraz po przyjeździe do wawy, stałem nad nim z kolega i doszedłem do wniosku ze mogę wymienić jedynie manetki. Wtedy kolega zauważył ze klamki tez można by wymienić ;) Wyszło na to ze jedynie zostało mi gmeranie przy kierownicy :D moto trafiło mi sie piękne i dzikie. Bez pytania zaczął mnie uczyć jazdy na gumie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Kwiecień 7, 2012 To ze do końca będzie to monster Pabla, to ja już wiem :) to ze jak go zaniedbam, oskórujecie mnie - tez wiem ;) Zaraz po przyjeździe do wawy, stałem nad nim z kolega i doszedłem do wniosku ze mogę wymienić jedynie manetki. Wtedy kolega zauważył ze klamki tez można by wymienić ;) Wyszło na to ze jedynie zostało mi gmeranie przy kierownicy :D moto trafiło mi sie piękne i dzikie. Bez pytania zaczął mnie uczyć jazdy na gumie ;) na gumę rzeczywiście idzie ochoczo, dobrze, że już masz amor skrętu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 8, 2012 To ze do końca będzie to monster Pabla, to ja już wiem :) to ze jak go zaniedbam, oskórujecie mnie - tez wiem ;) Zaraz po przyjeździe do wawy, stałem nad nim z kolega i doszedłem do wniosku ze mogę wymienić jedynie manetki. Wtedy kolega zauważył ze klamki tez można by wymienić ;) Wyszło na to ze jedynie zostało mi gmeranie przy kierownicy :D moto trafiło mi sie piękne i dzikie. Bez pytania zaczął mnie uczyć jazdy na gumie ;) Nie jest tak źle. Można zmienić: - manetki - końcówki kierownicy - klamki - zbiorniczki przy pompach - sety - carrier tylnej zębatki - carbonowa osłonka pompy wody - carbonowa osłonka pompy hamulcowej - nakrętki kół i carierra na kolorowe - ceramika na kolektory.... jest pole do popisu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralikowa 0 Napisano Kwiecień 8, 2012 Pora na mnie. Tyle że tego już znacie To jest jedyny model Ducati który bym wstawiła do pokoju i patrzyła na niego :D Czyściłabym białą flanelową szmatką i całowałabym , całowałabym , całowała .... CUDO :!: :-D Gdy patrzę na ten model mam łzy w oczach .... miłość po prostu :oops: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Kwiecień 8, 2012 Gratuluję nabytku! A sprzedającemu, dobrego nabywcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Kwiecień 8, 2012 Muszę przyznać że trafiłeś na prawdziwy skarb, Koralikowa faktycznie traktuje ten model z sentymentem tak wielkim że nasza niunia (RS) gości nawet na jej pulpicie. RS – jest nad Monsterem i jak do tej pory nigdy nie miałem lepszego motocykla Ducati. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Kwiecień 8, 2012 Muszę przyznać że trafiłeś na prawdziwy skarb, Koralikowa faktycznie traktuje ten model z sentymentem tak wielkim że nasza niunia (RS) gości nawet na jej pulpicie.RS – jest nad Monsterem i jak do tej pory nigdy nie miałem lepszego motocykla Ducati. Jak to dobrze mądrego posłuchać :) :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach