mart_ 5 Napisano Październik 30, 2017 Cos do jesiennej galerii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Październik 30, 2017 4 godziny temu, mart_ napisał: Cos do jesiennej galerii fantastycznie :) 1 mart_ zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Październik 30, 2017 S4 ;) wspominam z rozrzewnieniem, pięknie się prezentuje ten już klasyczny sprzęt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrzej904 3 Napisano Listopad 7, 2017 Moje M900 w aktualnej konfiguracji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
faza 15 Napisano Listopad 7, 2017 Nie wydaje Ci się przyciężki przód z tym błotnikiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrzej904 3 Napisano Listopad 8, 2017 11 godzin temu, faza napisał: Nie wydaje Ci się przyciężki przód z tym błotnikiem? tak, na wiosnę będzie założony carbonowy błotnik w stylu cafe i felgi zmienią kolor na czarne;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brodi 0 Napisano Listopad 13, 2017 nie wiem czy wiecie ale to już 25 lat historii Ducati Monster, zachecam do poczytania o historii modelu: https://hardluckracing.wordpress.com/2017/11/11/25-lat-historii-ducati-monster/ w artykule kilka ciekawostek o Monserach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrzej904 3 Napisano Listopad 13, 2017 polecam biblie monstera autorstwa Ian Falloon'a https://books.google.pl/books?id=iWGyXKoEMtYC&pg=PA13&lpg=PA13&dq=ducati+m900+1993+ian+falloon&source=bl&ots=wuhSYyKN8b&sig=IgY3nSLgtkeSCT0qJ5PsOwUGX8s&hl=pl&sa=X&ved=0ahUKEwjf-cD--LvXAhUB1hoKHbNxBVwQ6AEIWTAM#v=onepage&q=ducati m900 1993 ian falloon&f=false i co do 25 lat Monstera, na zdjeciu moj 2gi M900 z 93' z samego początku produkcji, 95% oryginał, w oryginalnym lakierze, wyprodukowano tylko 2162 sztuki modelu 93' więc jest to już mega rarytas, bardzo poszukiwany przez Monster fanatyków na zachod od naszej granicy;) 3 darkroom51, Brodi i Redjasper zareagowały na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
picek 38 Napisano Styczeń 6, 2018 Dziś słoneczko wyskoczyło i musiałem podładować 2 akumulatory;-) 3 Redjasper, mart_ i ronnie77 zareagowały na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrywka 0 Napisano Styczeń 15, 2018 Dnia 7.11.2017 o 20:36, Andrzej904 napisał: Moje M900 w aktualnej konfiguracji Mam trzy pytania. Co to za tłumik (gdzie on jest :) ? Czy ten przedni błotnik to swap od SS`a? Co to za ustrojstwona zbiorniku paliwa? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrzej904 3 Napisano Styczeń 16, 2018 19 godzin temu, zrywka napisał: Mam trzy pytania. Co to za tłumik (gdzie on jest :) ? Czy ten przedni błotnik to swap od SS`a? Co to za ustrojstwona zbiorniku paliwa? Pozdrawiam przedni błotnik pochodzi ze starego SS'a był tez stosowany w 888 itd., na zbiorniku paliwa jest tylko korek wlewu paliwa, odpowietrznik i carbonowa osłona wlotów powietrza(sa dwa otwory idące przez zbiornik w strone airboxa), a wydech w całej okazałości wygląda tak: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrywka 0 Napisano Styczeń 17, 2018 Ale to z SS`a z np. 2007 r. ? Tłumik super, czy to samoróbka, czy może jest taki gdzieś dostępny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrzej904 3 Napisano Styczeń 17, 2018 2 godziny temu, zrywka napisał: Ale to z SS`a z np. 2007 r. ? Tłumik super, czy to samoróbka, czy może jest taki gdzieś dostępny? nie, z SS z poczatku lat 90tych;) wydech włoskiej manufaktury RoadRacing (CrMo Metalcrafters), firma nie istnieje od 2007r wiec raczej nie zawracalbym sobie nimi głowy, chociaz ja trafiłem nówki w zeszłym roku, wiec never say never :) jesli szukasz czegos w tym stylu to polecam taki komplecik : Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrywka 0 Napisano Styczeń 17, 2018 Quat D jest spoko, ale kosztuje bardzo dużo. Teraz zauważyłem, że ty masz inne mocowania koła na przednich lagach niż moje. U mnie by nie pasował ten błotnik od wczesnych SS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Styczeń 18, 2018 8 godzin temu, zrywka napisał: Quat D jest spoko, ale kosztuje bardzo dużo. Teraz zauważyłem, że ty masz inne mocowania koła na przednich lagach niż moje. U mnie by nie pasował ten błotnik od wczesnych SS. QD Ex-box poza tym jest cichym wydechem, montowaliśmy do S4Ra ale klient właśnie tak chciał, aby nie było zbyt głośno. Co do błotnika, w 695 dobrze i podobnie wygląda błotnik ze starszych SBKów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrywka 0 Napisano Styczeń 18, 2018 (edytowany) 16 godzin temu, musieli napisał: QD Ex-box poza tym jest cichym wydechem, montowaliśmy do S4Ra ale klient właśnie tak chciał, aby nie było zbyt głośno. Co do błotnika, w 695 dobrze i podobnie wygląda błotnik ze starszych SBKów Ale ten błotnik co pokazujesz, wygląda dokładnie tak samo, jak błotnik z SS1000 z 2006r. Chyba że ja mam leszczate oko ;) Chodzi pewnie o to, że rozstaw pod śruby musi być taki sam i żeby koło się zmieściło. A SS i Monster maja chyba te same lagi i mocowanie koła. Edytowano Styczeń 19, 2018 przez zrywka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil_29 1 Napisano Styczeń 30, 2018 (edytowany) Dnia 16.01.2018 o 16:37, Andrzej904 napisał: przedni błotnik pochodzi ze starego SS'a był tez stosowany w 888 itd., na zbiorniku paliwa jest tylko korek wlewu paliwa, odpowietrznik i carbonowa osłona wlotów powietrza(sa dwa otwory idące przez zbiornik w strone airboxa), a wydech w całej okazałości wygląda tak: Pokaż jak to na motorze wygląda :) Edytowano Styczeń 30, 2018 przez Kamil_29 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrzej904 3 Napisano Styczeń 31, 2018 proszę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NeX 3 Napisano Kwiecień 3, 2018 No dobra chyba czas sie ujawnić. Mam nadzieje że nie powiesicie za to pewnej osoby :) 2 Redjasper i ronnie77 zareagowały na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ronnie77 5 Napisano Kwiecień 5, 2018 Brawo! Rośnie liczba RS-ów na Mazowszu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
picek 38 Napisano Kwiecień 5, 2018 Dnia 4/3/2018 o 20:03, NeX napisał: No dobra chyba czas sie ujawnić. Mam nadzieje że nie powiesicie za to pewnej osoby :) A czy przypadkiem nie leci z tej Alfy płyn . Jakiś dziwny zaciek na podłodze widać.;-p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NeX 3 Napisano Kwiecień 5, 2018 3 godziny temu, picek napisał: A czy przypadkiem nie leci z tej Alfy płyn . Jakiś dziwny zaciek na podłodze widać.;-p Włoskie dziadostwo, psuje sie ciągle 1 mart_ zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
=R= 2 Napisano Kwiecień 18, 2018 Mój Niusiulek i ja XD 1 Redjasper zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dariusz79 1 Napisano Maj 5, 2018 Nowa zabawka ;) duży serwis zrobiony więc teraz tylko kosmetyka. Ale na torze już była ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FlyBiker 1 Napisano Maj 5, 2018 Mój czarny potworek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach