adapter 1 Report post Posted August 9, 2017 Witać się już witałem więc teraz jakieś foto. S2R 800 ujeżdżany przeze mnie od lipca zeszłego roku. Pozdr.. 1 mart_ reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
mioo 2 Report post Posted August 17, 2017 wpadnij na grupę ducati na FB. chętnie bym na żywo zobaczyl Share this post Link to post Share on other sites
adapter 1 Report post Posted August 18, 2017 Dnia 17.08.2017 o 12:10, mioo napisał: wpadnij na grupę ducati na FB. chętnie bym na żywo zobaczyl Nie mam fejsa ;). Poza tym jestem na razie uziemiony bo pół internetu mówi co innego a drugie pół co innego i nie wiem w którą stronę kręcić nakrętka ;) Share this post Link to post Share on other sites
mioo 2 Report post Posted August 19, 2017 mam s2r 800 we wro. jak chcesz to możesz oblukać nakrętkę na żywo jeśli co to coś pomoże. żeby nie było że spam 1 darkroom51 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
adapter 1 Report post Posted August 21, 2017 Trochę widać "krawędź strachu" ale to był wypad turystyczny ;) Share this post Link to post Share on other sites
Blejdzik 0 Report post Posted August 31, 2017 A oto i moja 800-tka po niedawnym liftingu ;) Share this post Link to post Share on other sites
Mariszon 2 Report post Posted October 18, 2017 Ciepłe dni trzeba wykorzystać do końca ;) 2 mart_ and Redjasper reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Motoricko 9 Report post Posted October 19, 2017 Ciepłe dni trzeba wykorzystać do końca ;)Super fota :)Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Redjasper 46 Report post Posted October 19, 2017 piękna trasa i zakręty https://goo.gl/maps/iAaa628xkn32 1 mart_ reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
zrywka 0 Report post Posted October 20, 2017 16 godzin temu, Redjasper napisał: piękna trasa i zakręty https://goo.gl/maps/iAaa628xkn32 Witam, Widzieliśmy się ostatnio na ul.Wielickiej. Ja byłem na swoim 695. Lecieliśmy w stronę Krakowa, Kojarzysz sytuację? Share this post Link to post Share on other sites
Redjasper 46 Report post Posted October 20, 2017 4 godziny temu, zrywka napisał: Witam, Widzieliśmy się ostatnio na ul.Wielickiej. Ja byłem na swoim 695. Lecieliśmy w stronę Krakowa, Kojarzysz sytuację? Jasne, że kojarzę :) nie udało się stanąć koło siebie na kolejnych i kolejnych światłach - chciałem Ci powiedzieć, że miałem takie 695, tylko czarne. Bardzo ładnie wygląda Twój w czerwieni :) Share this post Link to post Share on other sites
buell 2 Report post Posted October 22, 2017 2 mart_ and Redjasper reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
zrywka 0 Report post Posted October 23, 2017 Dnia 20.10.2017 o 17:21, Redjasper napisał: Jasne, że kojarzę :) nie udało się stanąć koło siebie na kolejnych i kolejnych światłach - chciałem Ci powiedzieć, że miałem takie 695, tylko czarne. Bardzo ładnie wygląda Twój w czerwieni :) Daj mi namiar do siebie na priv, może uda się jeszcze styknąć w tym sezonie. Miałbym też sporo pytań odnośnie Monstera. Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
Michał79 0 Report post Posted October 23, 2017 Moje 796, a właściwie to już znajomego bo właśnie sprzedałem, ale bardzo fajny motocykl Share this post Link to post Share on other sites
Luskor 0 Report post Posted October 28, 2017 Moja Włoszka Share this post Link to post Share on other sites
mart_ 5 Report post Posted October 30, 2017 Cos do jesiennej galerii Share this post Link to post Share on other sites
Redjasper 46 Report post Posted October 30, 2017 4 godziny temu, mart_ napisał: Cos do jesiennej galerii fantastycznie :) 1 mart_ reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
ducafil 7 Report post Posted October 30, 2017 S4 ;) wspominam z rozrzewnieniem, pięknie się prezentuje ten już klasyczny sprzęt Share this post Link to post Share on other sites
Andrzej904 3 Report post Posted November 7, 2017 Moje M900 w aktualnej konfiguracji Share this post Link to post Share on other sites
faza 14 Report post Posted November 7, 2017 Nie wydaje Ci się przyciężki przód z tym błotnikiem? Share this post Link to post Share on other sites
Andrzej904 3 Report post Posted November 8, 2017 11 godzin temu, faza napisał: Nie wydaje Ci się przyciężki przód z tym błotnikiem? tak, na wiosnę będzie założony carbonowy błotnik w stylu cafe i felgi zmienią kolor na czarne;) Share this post Link to post Share on other sites
Brodi 0 Report post Posted November 13, 2017 nie wiem czy wiecie ale to już 25 lat historii Ducati Monster, zachecam do poczytania o historii modelu: https://hardluckracing.wordpress.com/2017/11/11/25-lat-historii-ducati-monster/ w artykule kilka ciekawostek o Monserach. Share this post Link to post Share on other sites
Andrzej904 3 Report post Posted November 13, 2017 polecam biblie monstera autorstwa Ian Falloon'a https://books.google.pl/books?id=iWGyXKoEMtYC&pg=PA13&lpg=PA13&dq=ducati+m900+1993+ian+falloon&source=bl&ots=wuhSYyKN8b&sig=IgY3nSLgtkeSCT0qJ5PsOwUGX8s&hl=pl&sa=X&ved=0ahUKEwjf-cD--LvXAhUB1hoKHbNxBVwQ6AEIWTAM#v=onepage&q=ducati m900 1993 ian falloon&f=false i co do 25 lat Monstera, na zdjeciu moj 2gi M900 z 93' z samego początku produkcji, 95% oryginał, w oryginalnym lakierze, wyprodukowano tylko 2162 sztuki modelu 93' więc jest to już mega rarytas, bardzo poszukiwany przez Monster fanatyków na zachod od naszej granicy;) 3 Redjasper, darkroom51 and Brodi reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
picek 37 Report post Posted January 6, 2018 Dziś słoneczko wyskoczyło i musiałem podładować 2 akumulatory;-) 3 ronnie77, mart_ and Redjasper reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
zrywka 0 Report post Posted January 15, 2018 Dnia 7.11.2017 o 20:36, Andrzej904 napisał: Moje M900 w aktualnej konfiguracji Mam trzy pytania. Co to za tłumik (gdzie on jest :) ? Czy ten przedni błotnik to swap od SS`a? Co to za ustrojstwona zbiorniku paliwa? Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites