rolin 1 Napisano Kwiecień 13, 2015 Witam kolegów po przerwie, wiem że trochę trwało ale miałem kupę innych spraw na głowie. Klucze w końcu przygotowane, wycięte z nierdzewnej szczotkowanej stali co by za szybko nie zardzewiały od potu wyciskanego przy pucowaniu Waszych maszyn :] Kluczy mam 10, jednak jeden już zarezerwowany a więc 9 jeszcze do zbycia. Na pewno pasuje do Multistrady 1200, powinen również pasować do 1098, 1198, 1199, Diavela i Streetfightera . 85zł/ szt. plus wysyłka, ew. odbiór osobisty na miejscu lub w terenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filip14 0 Napisano Kwiecień 15, 2016 zamawiam ten klucz jeśli to jest możliwe proszę o kontakt 505459199 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GrzesiekP 1 Napisano Kwiecień 15, 2016 też bym chciał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris3m 19 Napisano Kwiecień 17, 2016 Tez jestem zainteresowany. A pasuje do nowego MTS ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Kwiecień 18, 2016 (edytowany) Fajny temat ! Rolin, Biorę jeden ! Ci co byli w Jakuszycach, widzieli mój klucz, płakali ze mną... :D Edytowano Kwiecień 18, 2016 przez martini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris3m 19 Napisano Kwiecień 18, 2016 Rolin biorę jeden podaj na priv kontakt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Kwiecień 19, 2016 Jaka jest grubość materiału z jakiego został wykonany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dardes 1 Napisano Kwiecień 22, 2016 Mi zostały jeszcze dwa klucze, jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę podać adres do wysyłki na priv lub sms. Wykonane są z blachy 4mm + ocynk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Kwiecień 22, 2016 Wykonane są z blachy 4mm + ocynk. to słabo... ostatnio 8mm nie ogarnęło tematu... Gdyby to chociaż kwasówka była... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dardes 1 Napisano Kwiecień 24, 2016 to słabo... ostatnio 8mm nie ogarnęło tematu... Gdyby to chociaż kwasówka była... Kwasówka ma słabe właściwości mechaniczne ponieważ jest ciągliwa. Tutaj 4mm jest w zupełności wystarczające i całość działa tak jak potrzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Te!eS 0 Napisano Sierpień 21, 2016 Trochę odgrzeje tego kotleta, może pół roku to jeszcze nie taki straszny okres.ktoś ma jeszcze te klucze?dardes, rolin?nie ukrywam że do Sosnowca mam stosunkowo blisko i mogę podjechać... :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Sierpień 27, 2016 A jeśli można prosić, o załadowanie rys technicznego klucza? Skoro kluczy nie ma, to zlecę wykonanie, bardzo proszę jeśli ktoś ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Sierpień 27, 2016 to słabo... ostatnio 8mm nie ogarnęło tematu... Gdyby to chociaż kwasówka była... to znaczy że mimośród jest niesprawny w wahaczu. jak wszystko jest czyste i sprawne to właściwie żadnej siły nie potrzeba do jego obracania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Sierpień 27, 2016 Mnie wczoraj kurier przywiózł taki klucz z Larssona - za 18,30 zł. http://www.larsson.pl/index.php?c=r&no=NzIyNTg4MQ==&t=Klucz Dzisiaj naciągnąłem łańcuch, czyli pasuje do Multistrady 1000. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DARc 22 Napisano Sierpień 29, 2016 (edytowany) A jeśli można prosić, o załadowanie rys technicznego klucza? Skoro kluczy nie ma, to zlecę wykonanie, bardzo proszę jeśli ktoś ma. http://www.motorcycleinfo.co.uk/index3702.html?fa=contentGeneric.psqlmptrfsppjcbe&pageId=2171285 około środka długiej strony :) LWG DARc Edytowano Sierpień 29, 2016 przez DARc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dardes 1 Napisano Czerwiec 14, 2017 Przy okazji udało mi się wypalić kilka kluczy jakby ktoś był zainteresowany to wyszły po 39zł w ocynku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spidi 1 Napisano Czerwiec 17, 2017 Przy okazji udało mi się wypalić kilka kluczy jakby ktoś był zainteresowany to wyszły po 39zł w ocynku. Wysłałem PW - chętnie bym nabył taki kluczyk... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaamien 0 Napisano Czerwiec 18, 2017 Przy okazji udało mi się wypalić kilka kluczy jakby ktoś był zainteresowany to wyszły po 39zł w ocynku. Również wysłałem wiadomość na priv. Tylko czy klucz od Multi będzie pasował również do 848 SBK? Wydaje mi się, że może być z tym problem, mam rację? :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dardes 1 Napisano Czerwiec 19, 2017 Czy pasuje do 848 nie wiem, może wypowie się ktoś kto zna temat. Ewentualnie mogę wysłać do przymiarki ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spidi 1 Napisano Czerwiec 22, 2017 Wczoraj odebrałem klucz a dzisiaj przetestowałem. Do 1098 pasuje jak należy więc do "ósemek" również powinien... Możesz zawsze sprawdzić w katalogach czy śruba jest taka sama. Nie łatwo go wsunąć w szczelinę ale da się a gdy już jest na miejscy to regulacja przebiega gładko i błyskawicznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dardes 1 Napisano Czerwiec 23, 2017 Te klucze zrobiłem z grubszej blachy (5mm) bo są sztywniejsze i lepiej się nimi reguluje, dlatego też przy wkładaniu trzeba podsunąć łańcuch na zębatce najbardziej na zewnątrz i wchodzi bez problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aleksander Klimczak 0 Napisano Marzec 21, 2018 (edytowany) Czy klucze są jeszcze dostępne? Edytowano Marzec 21, 2018 przez Aleksander Klimczak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slawik2 0 Napisano Czerwiec 11, 2018 Witam kolegów, czy jeszcze ktoś ma taki klucz do sprzedania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach