faza 15 Napisano Czerwiec 12, 2019 ...no i dalej było tak. Dłubałem, dłubałem, dłubałem. Poskładałem, rozebrałem i ponownie składałem. Na koniec Maciej nasz poznański wziął w swoje ręce silnik i w całości oszlifował moją fantazję i niewiedzę tak aby dało się jeździć i działało. Ostatecznie projekt skończony, odpalony, gotowy na pierwsze zawody...uffffff Zwracam uwagę na wybitnie pomysłowe użycie elementów do zasłon karniszowych :)))) 4 Redjasper, Kokotopuk, Asty i 1 inny zareagowały na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarmah 0 Napisano Czerwiec 12, 2019 O w mordę...piękny! Gratulacje! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Czerwiec 13, 2019 Ale śliczności... hehehhehe... Gratulacje :-) (Y) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
faza 15 Napisano Czerwiec 13, 2019 Cieszę się Klekot żeś się dla mnie z błota pewnie wygrzebał by nieść dobre słowo :))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Czerwiec 13, 2019 Hehehhe... naprawdę wielki podziw, dla efektów Twej pracy... ja się teraz słabo udzielam... z powodu braku czasu...trochę mi się od pierwszych wpisów życie poprzestawiało... ale powoli się ogarniam... niedługo pewnie przeprowadzka do Giżycka mnie czeka... ale powoli, powoli... hehheheheheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Czerwiec 13, 2019 Świetny jest :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dagon_smith 7 Napisano Czerwiec 14, 2019 Ja to bym jej z salonu nigdy nie wystawił:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
faza 15 Napisano Czerwiec 14, 2019 Dzięki wielkie za słowa dobre :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mart_ 5 Napisano Czerwiec 25, 2019 Świetna robota faza, gratulacje projektu i wytrwałości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach