theodor 2 Napisano Sierpień 10, 2010 Z ciekawostek - moto ma najechane 315km od nowości :lol: 316, wczoraj kilometer zrobiony był na parkingu 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mania 0 Napisano Sierpień 10, 2010 dokładnie wczoraj powiększyliśmy mu przegieg ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikos 0 Napisano Sierpień 10, 2010 Mania, gratulacje !! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yaro 0 Napisano Sierpień 10, 2010 Eh, motocykl marzenie :roll: . Jeszcze z kobietą go dosiadającą, to pewnie powoduje atak ślinotoku u większości :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Sierpień 10, 2010 Mania wielki szacun, świetny wybór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Sierpień 10, 2010 GRATULACJE. Zazdroszczę............ :shock: :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Sierpień 10, 2010 Dawaj foty jak na bajku. Ofkors obie bez owiewek :D I ofkors wielkie graty i szacun za wybór. Bardzo się cieszę, że zostałaś w DesmoWorld :!: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Sierpień 10, 2010 Biała śnieżynka!! Gratulacje Mania, świetny wybór!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mania 0 Napisano Sierpień 11, 2010 dziękuje mam nadzieję że bedzie dobrze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Sierpień 11, 2010 Jeśli to Ty w avatarze, to postuluję o foto w dużym rozmiarze 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Sierpień 11, 2010 Dziś Mania wyjechała na test drogowy :mrgreen: Ciekawe jak wrażenia. GATULUJĘ udanego zakupu - W zasadzie 848 samo wpadło w ręce :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Sierpień 12, 2010 Jeśli to Ty w avatarze, to postuluję o foto w dużym rozmiarze 8-) W pełni popieram kolegę, fota albo ban :P :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Sierpień 12, 2010 Jeśli to Ty w avatarze, to postuluję o foto w dużym rozmiarze 8-) W pełni popieram kolegę, fota albo ban :P :lol: Trza było być na meetingu albo odwiedzać naszą desmo jaskinię lwa, a nie tam o jakieś foty mojej dziewczyny się upraszacie :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mania 0 Napisano Sierpień 12, 2010 wow, ale się dzieję :D tak to ja w avatarze, dam w większym rozmiarze ale lepsze foto dziś jadę porobić więc jutro wstawie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikos 0 Napisano Sierpień 12, 2010 Mania tylko wstaw te rozbierane... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Sierpień 12, 2010 Mania tylko wstaw te rozbierane... :) No i bez chłopaka :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Sierpień 13, 2010 Mania tylko wstaw te rozbierane... :) No i bez chłopaka :lol: Może być z koleżanką :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mania 0 Napisano Sierpień 13, 2010 akurat to marzenie to Wam się nie spełni ;) hehehehe. Zdjęcia są zajefajne ale jeszcze ich nie mam są u fotografa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gajos 0 Napisano Sierpień 13, 2010 Juz nie podkrecaj napiecia tylko poka POKA! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mania 0 Napisano Sierpień 13, 2010 w niedziele odbiorę bo w sobote nie mam kiedy bo mnie nie będzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gajos 0 Napisano Sierpień 13, 2010 Normalnie Hitchcock... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Sierpień 13, 2010 w niedziele odbiorę bo w sobote nie mam kiedy bo mnie nie będzie ;) ...taaaaa bo w sobote to dopiero natrzaskasz sobie "fajnych" fotek, czy my Ci natrzaskamy (to juz wszystko jedno) 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Sierpień 13, 2010 I znow watek sie rozlazl. Mania- wrzuc fotki 848 i nie spamujmy. A fotki z sesji podeslij Prezesuniowi to opisze w poetyckich slowach co widzialem. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiacior 0 Napisano Wrzesień 8, 2010 Troche spóźnione, ale szczere gratulacje wyboru. Bianco perla to jedyny słuszny kolor dla tego bike'a :) btw. czy to nie jest ten sprzęt, który swojego czasu przebywał w Sękocinie ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mania 0 Napisano Wrzesień 29, 2010 tak to ten ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach