Krycha 0 Napisano Kwiecień 4, 2011 Jenas13 a jak ty pomykasz bez lusterek ?? :shock: pewnie nie uzywa wstecznego :) Pozdr ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 4, 2011 Jenas13 a jak ty pomykasz bez lusterek ?? :shock: A Ty używasz lusterek? żeby ich nie uzywac trzeba byc po prostu szybszym od innych na około. odrywasz wzrok od drogi zeby spojrzec w lusterko i przez minimum 0,5s nie widzisz co sie dzieje przed Tobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jenas13 0 Napisano Kwiecień 4, 2011 Uzywam uzywam tylko zdjecie zrobilem od razu po założeniu wydechów. Jak składalem Duca w całosc. Niestety na lusterka musialem poczekac kilka dni, poniewaz poczta miala opóznienia. A zal bylo nie usłyszeć jak wydechy graja :). Ale juz sa wiec smialo mozna śmigac :) W sobote na rozpoczecie sezonu ... tylko u mnie tu nikt nie ma Ducatów wiec z raczej Japońska ekipa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SCHNNAZZI 4 Napisano Kwiecień 7, 2011 tylko u mnie tu nikt nie ma Ducatów wiec z raczej Japońska ekipa... Dokładnie znam ten ból. A lusterka sie uzywa. Choćby zobaczyć czy panowie niebiescy za mna jadą i chcą sie przyjrzeć "mojej" dupci. Albo przy wyprzedzaniu czy nie ma jakiegos "fastrajdera" szybszego ode mnie. A ostatnio miałem eskortę przez kilka km zrobiona przez niebieskich panów hehe :D swoja drogą Duca przyciąga Policje:( kiedy nie wyciągne ja na ulicę to niebieskich pełno :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifi 0 Napisano Kwiecień 7, 2011 SCHNNAZZI to chyba do Ciebie ciągną a nie do motoru! Czują niebezpieczeństwo w powietrzu :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SCHNNAZZI 4 Napisano Kwiecień 11, 2011 Heh tylko że ja w sumie wolno jeżdżę czasami odkręce manete ale na razie nie szaleje nie mam kasy na mandaty a mam wrażenie że stoja za każdym zakrętem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adamos 0 Napisano Kwiecień 19, 2011 :twisted: Nic dodać nic ująć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jenas13 0 Napisano Kwiecień 19, 2011 Ładny Ładny ... Fajnie komponuje sie czerwona rama z owiewkami ... pzdr ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Kwiecień 19, 2011 No, no rzeczywiście ładnie czerwono czerwony, gratuluję! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Kwiecień 19, 2011 Fajny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adamos 0 Napisano Kwiecień 20, 2011 Marzy mi się tylko trochę inny wydech tak dla pełni szczęścia, by dukat mógł odetchnąć pełnym sercem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linekr 0 Napisano Kwiecień 26, 2011 LADY IN RED. data urodzenia 2000. przebieg 12 000. śliczna. pachnąca benzyną. sexowna. może kiedyś uda mi się wstawić lepsze foty. może BOA się zlituje??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Kwiecień 27, 2011 Noo, ładna ta lejdi, ładna! graty linek! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 27, 2011 Piękniutka - i jedynie słusznym kolorze ;) Gratulacje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Kwiecień 27, 2011 Fajny sprzęt..może w stolicy zakupiłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linekr 0 Napisano Kwiecień 27, 2011 tak, w stolicy. znasz motocykl??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Kwiecień 27, 2011 ładne moto :) Kamyk zna bo sam te moto spawał z 3 :) i malował. :lol: :lol: Żartuje oczywista :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Kwiecień 27, 2011 Ładny SS-siak! Gratuluję zakupu! ...długo już stał na Allegro, zastanawiałem się kto go weźmie :) SS-y na wtrysku najładniejsze są w krótkiej kiecy, dobry wybór! ...tylko opci nie zapomnij. Ducati trzeba porządnie opijac!! :) pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Kwiecień 27, 2011 Linek - Graty! To ty teraz jesteś mężczyzna spełniony :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Kwiecień 27, 2011 Jak kupiłeś w wawie na woli to znam, był dobrze przybrudzony , widać, że dopieściłeś ,ma nowe gumy jeśli to ten sam ..a jak od dziewczyny kupiłeś to ten sam oglądałem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SCHNNAZZI 4 Napisano Maj 11, 2011 A to moja Piękna <3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Maj 11, 2011 ładniusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krycha 0 Napisano Maj 11, 2011 very nice :) PS skoro juz bylo o kozaczkach to moze teraz o bialych adidasach watek ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Maj 11, 2011 very nice :) PS skoro juz bylo o kozaczkach to moze teraz o bialych adidasach watek ? ;) Dresik style. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Maj 11, 2011 Jeszcze żeby to chociaż były Pumy - Ducati, a nie jakieś Najki :lol: :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach