chopper86 0 Napisano Grudzień 12, 2011 No teraz pod chmurkoł to raczej byś nie podziałał za wiele:)chyba że coś na rozgrzewkie w kieszeni:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Widmo 0 Napisano Grudzień 12, 2011 No teraz pod chmurkoł to raczej byś nie podziałał za wiele:)chyba że coś na rozgrzewkie w kieszeni:) Oczywiście tylko nie wiem czy po tej rozgrzewce nie przerobił bym go na rakietę :twisted: Ale brakuje mi już go :oops: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chopper86 0 Napisano Grudzień 12, 2011 no jeszcze trochę:)jak ja to mawiam byle do marca:)potem z górki:)na razie czekam tylko weekendu jak tylko pogoda pozwoli to znów w mieście za dudni Duki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Widmo 0 Napisano Grudzień 12, 2011 no jeszcze trochę:)jak ja to mawiam byle do marca:)potem z górki:)na razie czekam tylko weekendu jak tylko pogoda pozwoli to znów w mieście za dudni Duki:) Heheheh byle do marca, byle do marca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duke75 0 Napisano Grudzień 31, 2011 Widmo, a jak jest z wilgocią? Nie paruję Ci pozostawiony klosz oryginalnej lampy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagoda 0 Napisano Grudzień 31, 2011 Czy to forumowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duke75 0 Napisano Styczeń 1, 2012 To jest chyba moto Davidsona z Gdańska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Styczeń 1, 2012 Haaa :D To mój. W Łebie, na wycieczce byłem. Ale panna mi nie znajoma ... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duke75 0 Napisano Styczeń 1, 2012 Czyli poznałem,hehe, po przednim błotniku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagoda 0 Napisano Styczeń 1, 2012 Dokładnie! W Łebie! Minęliśmy się :( Stałem tam na campingu. Szkoda. A na zdjęciu moja dziewczyna ;) Kazałem Jej stanąć koła takiego fajnego Ducata, żeby zdjęcie zrobić. Ale wtedy była nie w sosie ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Widmo 0 Napisano Styczeń 2, 2012 Widmo, a jak jest z wilgocią? Nie paruję Ci pozostawiony klosz oryginalnej lampy? Nie na razie nie mam z tym problemu, dodatkowym atutem było to, że klosz został wyczyszczony z osadu co polepszyło dodatkowo lepsze oświetlenie. Byłem teraz u kumpla poprzytulałem się do maleństwa heheheh i właśnie zwróciłem uwagę na lampę - jest czysta. Polecam, zarówno dla efektu jak i polepszenia widoczności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepik 0 Napisano Styczeń 15, 2012 Syf w garażu ale się ogarnie ;) Rocznik 2007, jeden z ostatnich egzemplarzy. Pochodzi z USA. Nie mogę się napatrzeć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmoto 0 Napisano Styczeń 15, 2012 Piękniutka sztuka :thumbup: no i ta czerwona rama...palce lizać ;) Gratuluję posiadania ładnego egzemplaża :thumbup: :thumbup: Pozdrawiam :wave: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas270cdi 0 Napisano Styczeń 15, 2012 piękny! tylko powymieniaj wszystko co musi być wymienione... pózniej lej paliwo i w drogę, bo tereny u Was przepiękne ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepik 0 Napisano Styczeń 15, 2012 Dzięki wielkie :) A wymieniać przy przebiegu 2247 mil to chyba się tylko na olej skuszę ;) pozdrawiam! pepik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas270cdi 0 Napisano Styczeń 15, 2012 sprawdz rozrząd kiedy był wymieniany, to drażliwy temat ;) i bardzo ważne. Nowe paski co dwa lata lub co 24000 km, w Twoim chyba tak jak i w innych... jak co to poprawcie :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepik 0 Napisano Styczeń 15, 2012 sprawdz rozrząd kiedy był wymieniany, to drażliwy temat ;) i bardzo ważne. Nowe paski co dwa lata lub co 24000 km, w Twoim chyba tak jak i w innych... jak co to poprawcie :roll: Dzięki za rady! Na pewno się przyda ;) pozdro! pepik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 15, 2012 20 tyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chopper86 0 Napisano Styczeń 15, 2012 No Gratulacje:)fakt piękna czerwień i oby tak ogniście śmigał.Do zobaczenia na trasie.Co do sprawdzenia moto nigdy nie zawadzi by naj mniej będziesz miał spokojną głowę nie zależnie od odległości LwG do zobaczenia na trasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chopper86 0 Napisano Styczeń 15, 2012 I chyba wezmę tyskiego i pójdę pogłaskać swoją czarną kochankie jakąś szmatką z wrażenia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adamos 0 Napisano Styczeń 15, 2012 Wow, nareszcie duka czerwono-czerwona. A już myślałem, że mam przemalowaną ramę ;) Roszczę sobie prawo parkowania obok Twojej sztuki na wiosennym desmomittingu :D , pozdo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Widmo 0 Napisano Styczeń 16, 2012 No no piękne maleństwo, aż chce się pośmigać :twisted: gratulację zakupu jest piękna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duke75 0 Napisano Styczeń 17, 2012 No Pepik, właściwy wybór. Wpadnij do Krakowa na wiosnę to pooglądamy sprzęta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepik 0 Napisano Styczeń 17, 2012 Dzięki za zaproszenie :) Często bywam, więc na pewno się spotkamy ;) pozdro! pepik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Marzec 31, 2012 Syf w garażu ale się ogarnie ;) Rocznik 2007, jeden z ostatnich egzemplarzy. Pochodzi z USA. Nie mogę się napatrzeć ;) Jak sie jus pogoda ułozy... to siem widzimy w krk, kawiarnia drukarnia... się obejrzy SSka, brak tylko napisu STRAŻ i koguta, piękna czerwień... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach